torsdag 31 juli 2008

31 juli; Fab 5 is the shit

Efter 5 dagars badande, läsande, kortspelande, solande, ätande och filmtittande med mina allra bästa vänner, känns det ändå skönt att få sova i sin egna säng inatt. Det här var iallafall höjdpunkten på min sommar :D Guud vad jag kommer sakna er :( Menmen.. Så länge jag inte blir emo eller stänger in mig i manga världen, säger ni kanske inte upp kontakten x)

Kanske går det inte att dela upp vänner i goda och dåliga - kanske finns det bara vänner, folk som står vid ens sida när man råkat illa ut och gör att man inte behöver känna sig ensam. Kanske är de i alla lägen värda att man gör saker som skrämmer en själv för deras skull, att man hoppas det bästa för deras del, att man lever för deras skull. Kanske till och med värda att man dör för dem, om det skulle bli nödvändigt. Inte bra vänner eller dåliga vänner. Bara människor man vill vara tillsammans med, behöver få vara tillsammans med; människor som bygger sina hus i ens hjärta.

Bara för att jag älskar den texten.. Ni är underbara, och jag kommer aldrig släppa er! Fab 5 forever, ooh jaa.. Kärlek till oss <3




lördag 26 juli 2008

26 juli: Vi har iallafall tur med vädret

Idag är det då äntligen dags för fab 5s stugsemester. Allt var ett kaos, men nu tror jag vi har allt under kontroll (Y) Kommer hem på torsdag igen. (Om jag lever då x) haha)

onsdag 23 juli 2008

23 juli: Ooh jaa

Så vad har jag gjort idag!? Jag gick upp ovanligt tidigt för att vara jag. Rebecca ringde, och vi hade ett långt samtal. Stackarn är fast i en liten håla uppåt i landet i 12 dagar till.. Skitliv (Y) När hennes pengar i princip var slut, sa vi hejdå för den här gången. Sen dess, klockan var ca 13 när vi la på, har jag suttit och nördat Guitar Hero. Så otroligt kul x) haha.. Nu har jag planerat att se på Naruto fram till läggdags. Spännande liv.. Ooh jaa (Y) Fast jag kanske kollar på en film också, vem vet x)

tisdag 22 juli 2008

22 juli: Update

Så, nu har jag härmat Emma och Ellen och skaffat mig en egen lite iPod med låtarna jag missbrukar för tillfället x)

Idag har inte hänt så mycket mer än när jag sist skrev. Vi hann väl till avsnitt 90 eller nåt när det gäller vårat maraton. När jag kom hem, satt jag och nördade med Lego Racer x) Ett mycket kuligt spel. Har även suttit och tecknat lite, känner att det är dags att man börjar komma igång igen (Y)

Nu ser jag på klockan att det snart är Naruto time ;) haha.. Kanske tittar på ett par avsnitt, för att sen försöka somna i tid. Ska upp lite små-tidigt imorn eftersom jag ska göra nåt med Ems. Har inte träffats på nästa 3 veckor, så det är på tiden :)

22 juli: Sailor Moon

Sailor Moon :D Sen igår kväll har vi sett 16 avsnitt (Y) Lyckades ännu en gång somna mitt i allt (A)

Hittade även en annan film vi nu har kört på repeat xD hahaha

lördag 19 juli 2008

19 juli: Naruto

Ännu en gång har Ellen lyckats få mig att fastna för en mangaserie oÓ Den här gången gäller det Naruto :D På två dagar har jag lyckats se 20 avsnitt, vilket är ganska duktigt gjort för att vara mig xD haha..

Idag har jag även spenderat min lön, så nu är jag i princip pank igen (Y) Men så köpte jag mig äntligen en kamera samt en hårddisk till datorn, så det var ändå saker jag kände att jag behövde ;)

Nej, nu ska jag nog fortsätta kolla Naruto :D See ya




onsdag 16 juli 2008

16 juli: I'm a Guitar Hero

ZOI!

Nu när jag fått er uppmärksamhet.. Det blev inga 200 avsnitt. Vi hann bara till 70. Men nästa vecka tar vi upp kampen igen (Y)

Igår natt tänkte vi ta en paus där vid 20 över 1, så vi bestämde oss för att ställa klockan på halv 3. Kvart över 12 igår väckte Ellens mamma oss oÓ Piggelin, ooh jaa (Y)

Drog hem vid sju igår. Kvällen spenderades med en gitarr i famnen. Klarade ut hela karriären på Guitar Hero, (med lite hjälp från syster). Beroendeframkallande..? Skoja inte oÓ

Idag bär det iallafall av till Stockholm, för att se Iron Maiden. Imorn blir det även en shoppingtur, eftersom vi får sova i morbrors lägenhet :D Så vi ses eller hörs imorn (Y)

måndag 14 juli 2008

14 juli: Finns det något slut?

Varit vaken i ett dygn nu, (sov iofs mellan 9 och halv 11 i morse). Har tittat Sailor Moon i ca 17 timmar, och bara hunnit med 42 avsnitt oÓ Myspys.. Ooh Jaa (Y)

Det börjar bli tjatigt, men vi ligger i och jobbar på. I natt hade vi mycket kul för oss. Våra ben användes som klotterplank, vid halv 5 var vi ute och sprang, samt att vi tryckt i oss godis. Vi har även bestämt vem i Fab 5 som är vem av Sailor Senshi xD Tvungen att skriva upp det..

Sailor Moon
- Emma
Sailor Mars/Sailor Jupiter - Ellen
Sailor Mercury/Sailor Venus - Jojo
Luna/Artemis - Kajsa & Madde


söndag 13 juli 2008

13 juli: Sailor Moon

Idag börjar då mitt och Ellens efterlängtade Sailor Moon maraton :D 200 avsnitt á ca 20 min.. Alltså ca 4 dygn xD haha.. Men det blir till att pimpla kaffe (Y)

lördag 12 juli 2008

12 juli: Helsingborg

Jaha, då var man hemma igen då efter en vecka i paradiset, eller nästan iallafall. Så vad har hänt i vecka då. Vi hara badat, iallafall två gånger (A), traskat runt på stan, traskat runt i Helsingör, matat ankor (ett måste), tryckt i oss glass och bara njutit (Y) Det låter väl som en kul vecka!? :D haha..

Älskar Helsingborg ännu mer efter den här veckan, trots det dåliga vädret. Det är bara så underbart att traska längs havet på kvällarna just när solen håller på att gå ner. Det existerar liksom inget annat. (Värst vad poetiskt det blev). Synd bara att vädret då inte var bättre, och att vi inte kunde stanna en vecka till :( Menmen.. Här kommer lite bilder från veckan iallafall :D


söndag 6 juli 2008

6 juli: Hejdå Västerås

Vaknade upp hemma hos pappa imorse. Kände mig inte alls sugen på att kliva ur sängen. Men lyckades tillslut, för att direkt cykla hem till mamma. Nu är det frukost som är första prioritering, sen blir det packa. Vi hade tänkt åka vid två, vilket inte kommer hända. Utan det enda som händer är att jag stressar upp mig och får ont i magen. Kanonkul (Y)

Aja, idag bär det iallafall av, bort från Västerås för en veckas tid. Till min favoritstad dessutom :D Fast dit ska jag inte förrän imorn. Idag ska vi hem till Lenny, för att åka vidare till Helsingborg imorn.

Kommer antagligen inte skriva på en vecka. Men lägger nog in en sammanfattning eller något när jag kommer hem (Y) Hejsvejs

5 juli: More Power Meet

Efter att ha firat Fia, drog hela gänget ner på stan. Jag svängde dock av och drog till Löga, där jag träffade Rebecca, Sebbe, Ellen, Olivia och Astrid. Vi satt och häckade på läktaren ett tag. Men det varade inte länge, och vi var snart på väg hem till pappa Här hemma började vi titta på Flykten Från Hönsgården, samt moffade nudlar, nachos och vitlöksbröd. MUMS! För en stund sedan lämnades man ensam, då de andra var tvungna att gå hem. Nu sitter man här och funderar på om man kanske skulle gå och lägga sig eller inte. Hmm..?

Vill bara tillägga att Fia rockar. Hon ska snacka med en kompis, vars bror tatuerar de under 18 :D Är typ överlycklig! Nu gäller det bara att hitta själva pappret med tatueringen på också oÓ

lördag 5 juli 2008

5 juli: Congratz

Sovmorgon idag, helt uderbart. Jag och mamma tog en åktur för att vattna lite blommor och tvätta hos mormor och morfar. Nu ska vi snart hem till familjen Karlsson och grilla, samt fira Fia som fyller idag. GRATTIS på henne :D

Ska även passa på att säga Grattis till min käre farbror, Kimo, som blir 19 idag :D CONGRATZ!

Annars är det lurre idag. Ska väl ta och packa till imorn, då det bär av till min favoritplats på jorden, HELSINGBORG :D :D :D Ska bli riktigt härligt. Ska ligga och pressa på stranden hela veckan ;) Så det är bäst att det är sol, annars kommer jag bli deprimerad!

Nej, nu ska jag fixa mig lite. Pusshej

4 juli: Power Meet

Drog ner på stan för att träffa Rebecca, Ellen och Sebbe. Vi sa hello, och traskade hemtill Rebecca. Där väntade vi in Olivia, och sen bar det ännu en gång ner på stan för att checka lite bilar. Vi traskade runt på Löga, där vi tittade mer i stånden än på bilarna. Sen fick Olivia för sig att hon skulle bada, så vi tog oss ner till den lillla stranden. Olivia var i ett tag, medan Sebbe och Rebecca dorg hem för att käka.

Jag, Ellen och Olivia traskade runt lite mer, innan vi satt oss på läktarna vi Volleybollplanerna. Där satt vi ett bra tag, pratade och skrattade, tills mamma m fl kom med vatten. Då började vi gå åt något håll, för att möta Rebecca, Astrid, Sebbe och Elisa. Vi träffades, och satte oss ner på gräset. Där satt vi och snackade, spelade döda och skrattade åt alla fyllon som vinglade runt. Mycket skojs. Snart kom också Farid, men han och Elisa drog iväg ganska snart.

Vi kvarvarande 5 beslutade oss för att gå hem till Rebecca. Men där låg hennes kusin och sov, så det blev Blåsboskolan för andra gången den här veckan. Där gungade vi, rullade däck och misstolkades xD hahaha.. Strax efter 1 bestämde vi oss för att dra hem.

Tack för en kanon kväll :D Detta måste göras om (Y)

Dagens kommentar av mig:
"Jucktåget mot riksdagen" & "Jucka mot rättvisan!" xD (Internskämt)

fredag 4 juli 2008

4 juli: Sommarlov :D

Då har man jobbat för sista gången det här året :D Spelat kort hela dagen. Jag och Felicia försökte lära dem Ägget och Neger & President. Det gick inte sådär jättebra, utan det blev mest att vi två fick oss ett gott skratt xD hahaha.. Sen var det dags att sluta, så man sa hejdå till alla och cyklade hemåt. Har även bränt upp armarna ännu en gång. Men jag och Felicia kom fram till att det är bäst att göra det i början av sommaren, så slipper man det sen ;) haha

Nu ska jag snart ringa Eivor, har ju gått med på att hjälpa henne med skitungen xD haha.. Idag ska jag dock äta något innan jag drar till henne (Y) Så får man väl se hur sent det blir den här gången :)

torsdag 3 juli 2008

3 juli: Sommar på riktigt

Kuligt idag. Har suttit ute och spelat 7an nästan hela dagen. Iallafall tillräckligt länge för att bränna mig på axlar och armar =P Vi blev även bjudna på körsbärspaj med vaniljglass, mycket gott :D Dagen avslutades med att jag och Felicia spelade UNO med Kajsa, Sanna och Elina, medan Sanna ställde frågor i stil med: "Är du och Felicia polare?" eller "Brukar ni gå på stan med era vänner?". Haha xD

När jag slutat bar det av hem till Emma. Kajsa och Ellen var även där, så vi satt och pratade medan Emma tog en dusch. När Emma kände sig ren igen, tog vi cyklarna till Konsum för att köpa glass. Så satt vi på en gräsmatta utanför Konsumen stund, innan vi bestämde oss för att bryta där.

Ska strax dra hem till pappa och packa ihop lite grejer. Sen får jag se om jag följer med mamma och Lenny ner till stan och cruisar lite, eller om jag stannar hemma. Blir nog antagligen hemma, då jag är i stort behov av att vara ensam och tänka igenom lite saker. Men jag får se..

2 juli: What a wonderful day

Helt okej jobbdag. Kunde inte låta bli att le när Yvonne berättade att det första Daniel hade frågat om när han kom dit i morse, var om jag skulle komma eller inte :D haha.. Goa lilla kille! Annars var det ganska lugnt idag. Spelade lite fotboll och pingis, samt satt ute och stekte i solen :P haha

När jag slutade var det bara att stressa hem och slänga in lite grejs, innan det bar av ner på stan. Där träffade jag Madds somsatt och ritade i en tävling "Doodle 4 Google". Hon tyckte jag också skulle vara med. Så där satt vi och ritade för fullt, när Sebbe och Rebecca dök upp. Även de ritade en teckning. Madde och jag blev även filmade när vi sa "Doodle 4 Google Västerås". Det kommer läggas ut på youtube senare (A) xD hahaha..

Vi 4 traskade runt på stan lite. Sedan sa vi adjö till Madds, och begav oss hem till Rebecca. Där muppade vi ett tag, eller, Sebbe somnade och jag och Rebecca satt och muppade framför datorn. Pratade med ankpedofilen och någon skum snubbe. Mycket trevligt. Senare dök även Elisa upp, och då gick vi ännu en gång in på Rebeccas rum. Vi brottades och kittlades, när Ellen skickade ett litet sms. Det dröjde inte länge förrän också hon var där.

Efter ännu ett tag, dök även Julia upp. Då drog vi till Shell, där vi köpte dricka m.m. Inen av oss hade ätit sen lunch, så vi var lite små hungriga. Vi traskade till Blåsboskolan, och satte oss där för att gunga. Strax kom ett par trevliga moppe"pöjkar". En av dom kallade mig för punkare, det är nog första gången det hänt xD Iallafall, så satt vi där och snackade och hade lite skoj ett tag, innan de åkte iväg. Då var klockan tolv, och vi kände att det började bli dags att dra oss hemåt.

Jag och Ellen sa hejdå, och cyklade hemåt. Tog nyss en snabbdusch och sitter nu och väntar på att mina vitlöksbröd ska bli klara. Som sagt, har inte käkat något sen 11 idag oÓ Klockan ringer om sådär en 5½ timmar. Känner mig riktigt pepp (Y) HURRA!

tisdag 1 juli 2008

1 juli: En kanondag

Härlig dag på jobbet. (Känns fortfarande skumt att säga så.) Suttit ute och njutit i solen i princip hela dagen :D Börjar få lite färg på armarna och i ansiktet nu ;) (Y)

Om mina kära lärare på låg- och mellanstadiet, Birgitta & Ulla, läser det här.. Vill jag bara säga att ni hade rätt, jag har en förmåga att lugna ner bråkstakar =P Idag var det nog första gången Daniel satt still så länge som han gjorde. Typ världens goaste kille :) Lärde honom att rita en haj, (de blir väldigt fascinerade över mina "dagis"teckningar). Iallafall, så satt han och ritade på den ett bra tag, och sa sen stolt: "Titta vad fin den blev!".

Han frågade mig också om jag skulle jobba där igen, efter skolan. Jag svarade att det skulle väl vara om jag fixade det själv. Så frågade han: "Kan inte du fixa så du kommer hit igen då? Så du kan lära mig rita ännu mer!" Söta lilla kille (A) Svarade lite snällt att jag ska försöka komma ihåg det till nästa sommar (Y)

När jag kom hem var jag på kanonhumör. Så jag tog med mig pappa och drog till Rocklunda. Vi sprang 2.5an, som gick sådär i den kvava luften. Menmen,jag har iallafall rört på mig :D

Nu väntar jag på Ellen, som ska komma hit vid kvart i. Vi ska inhandla lite grillgrejer! Jag, Ellen, Kajsa och Emma ska nämligen till Gidde för att grilla, snacka och bara umgås :D Ska bli skojs! Har egentligen bara träffat Ellen sen sommarlovet började, inte för att det skulle vara något negativt med det ;D haha