söndag 31 augusti 2008

BLOGGKOLL

Följ min blogg med bloggkoll

Nässjö

Så vad har hänt sen jag skrev sist? Jo, ganska så mycket..

Om vi börjar med flytten.. Allt gick bra, och jag har börjat vänja mig vid det. Bodde ensam första vecka, Malin, min "sambo", var utomlands. Men det gick bra, och det var faktiskt skönt att få vara ensam. Malin kom hem igen i tisdags, så vi har väl umgåtts lite smått sen dess.

Skolan.. Stor och massor med folk, men har börjat hitta någorlunda iallafall. Trivs riktigt bra (Y)

Klassen.. SPC08, är då min nya klass. Den består för tillfället av 13 killar och 7 tjejer, alla utom 4 är då idrottselever. Våra klassföreståndare, Marcus och Louise, är helt okej, dock inga Lars och Marga, menmen.. Så i det stora hela, klassen duger. Tyvärr räknas vi som en ekonomiklass, så alla lärare ska se till så att vi får läsa lite extra om just ekonomi i alla ämnen. *SUCK* Menmen, man får väl stå ut.. Inte förrän i tvåan det blir inriktning på allvar, vilket betyder samhäll för min del..

Bandygym.. Dagens höjdpunkt, helt klart! Ett pass varje dag, antingen på morgonen eller eftermiddagen. Alla är supertevliga och peppar varann, spelar ingen roll vilken klass man går i. Helt klart ett kanongäng! Denna vecka har vi haft testvecka. Det har väl gått okej. Vi har bland annat haft Coopers Test, Brutalbänk, Bänkpress, springa 30 m på tid och Chins. Tänker inte nämna resultaten här, men nu har man iallafall någor att slå i framtiden (A) ;D

IFK Nässjö.. Det märks att man hamnat i ett elitlag, så man ligger ganska mycket efter träningsmässigt. Men det är ett härligt gäng med riktigt bra tränare, så jag klagar inte :D Nästa vecka är det is som gäller, ska bli skönt att få knyta på grillorna, och visa vad man går för på "riktigt" (Y)

Så det finns inte så mycket klaga på. Visst, Malin har smittat mig, så jag börjar bli lite smått förkyld och hängig, menmen.. Sånt som händer =P Kommer iallafall bra överens med henne, samt att vi är ganska lika också. Så det här ska nog gå bra :D Trivs i skolan och i laget. Trivs absolut i stan, den är helmysig. Synd bara att inte mina affärer finns här, men får se till att shoppa när jag är hemma istället.

Nej, nu är det dags att sluta.. Har inte fått internet än, så kanske dröjer ett tag innan jag skriver igen. Men det är iallafall på G (Y)

HADE GÖTT!



JAG SAKNAR ER!

torsdag 14 augusti 2008

Gick upp ganska sent idag.. Ännu en natts Naruto tittande (A) VI GILLAR (Y) Iallafall.. Ramen, (eller nudlar som det heter på ren svenska), till frukost. Sen bar det av hem till Ellen. Även Emma kom dit, och vi cyklade till Coop för att köpa hårfärg till mig. Hos Ellen igen, blev det Sweeney Todd, medan Ellen färgade håret på mig. Mycket nöjd (Y) :) Blev kvar där till strax efter fem, då det blev hemfärd.

När jag kommer hem, vill mamma såklart se hur håret blev. Hon stannade upp, stirrade och sa något i stil med: "Jaha, okej.. Det blev så!? Nej, men det tar nog bara tid att vänja sig." Tack för den! (Y) Aja, gick upp på mitt rum och blev sittande framför datorn en stund. Kände mig hungrig, så det fick bli hamburgare i rostbröd, i brist på annat. Snart kom farfar & Marianne förbi, för att fira mig, (21 augusti), och syster (imorn). Fick nya sängkläder, en brödrost, en kaffebryggare och en vattenkokare. Väl behövt (Y) Fikade och pratade lite, innan de åkte tillbaka till Sura.

Nu sitter jag här och funderar lite på vad jag ska göra.. Det står mellan Naruto, packa, se film eller rita.. Hmm, nej, det blir nog Naruto (A) haha x)

onsdag 13 augusti 2008

Vi gillar..

Igår blev det då den efterlängtade bion med Emma och Ellen. Efter att ha slitit med städning och packning under dagen, vilket var kravet för att jag skulle få lämna hemmet. Aja, jag lyckades, och det bar av ner på stan vid åtta, för att hämta biljetter och smarra Subway.

Kan ju lugnt säga att The Dark Knight var den bästa film jag sett på länge, (den och Sweeney Todd). Heath Ledger gjorde det grymt bra som Jokern. Rekommenderas, helt klart ett MUST SEE (Y)

När vi kom ut från bion, öste det ner vatten från himlen. Jag och Emma drog på oss våra jackor, medan Ellen, som inte varit lika smart, stod stadigt med endast en cardigan på sig. Det blev en blöt hemfärd, och i sista stund beslutade jag mig för att åka till pappa. Håller med Emma, vi gillar föräldrar som bor nära (Y) Dock hade det inte spelat någon roll, jag kunde inte ha blivit så mycket blötare än vad jag redan var.. Så in fort, krama ur kläder och skor, och hänga allt på tork. Vi gillar converse när det är blött! Så efter att ha torkat, kröp jag ner i soffan och slog igång Bröderna Grimm, kände att jag behövde mer Heath :)

måndag 11 augusti 2008

Grönvita tjejer, finfina grejer

Sista träningen med laget idag då, och inte gick det bra heller. Hade ingen energi alls, p g a ilska och dåligt med mat tidigare under dagen. Men lyckades iallafall hålla mig tätt bakom Carin halva 5an, vilket är ett steg fram för min del. Hade jag bara haft mer energi, hade jag kunnat klara även sista halvan i den farten, menmen.. Kunde iallafall pusha mig själv till att rusha i sista backen, trots att jag kände mig svimfärdig.

Det märks att det inte bara är det fysiska som fått träning det här året. Har aldrig varit såhär stark psykiskt förut, vilket är mycket tack vare tränare och lagkamrater :)

Aja, nu var man inte längre en VSKare iallafall. Men som Thomas säger, mitt hjärta kommer alltid vara grönvitt ;D Jag kommer tillbaka, det är jag säker på (Y)



Efter regn kommer solsken. Jo, visst är det kanske så.. Men det sorgliga är att, hur man än vrider och vänder på det, gäller även detta: Efter solsken kommer alltid regn! Vilket jag verkligen fått lära mig de senaste åren.. Livet är underligt. Människor är underliga. Men jag överlever den här gången också, det vet jag!

söndag 10 augusti 2008



Lekte med Ellen hela kvällen igår. Vi ritade på hennes vägg, samt pratade och kollade Naruto, vilket är det enda vi gör nu för tiden x) Mycket trevligt helt enkelt :D

Idag blev jag uppsläpad tidigt, eller nästa iallafall.. Mamma och pappa hade bestämt sig för att åka Västerås runt, och köpa grejer till mig. Så det storshoppades riktigt rejält, på allt från Ikea till ÖB. Så nu är iallafall det mesta köpt.. Eller jag tror det iallafall :S

Vad har hänt annars idag. Jo, jag har legat och deppat i min säng sen vi kom hem. Samt ritat 3-4 bilder av Gaara, för att inte känna mig ensam och alltför eländig. Inte ens choklad har hjälpt.. Nej, idag har jag inte varit på humör.

友情
HAN VILL HA DIG!

lördag 9 augusti 2008

^^

Igår drog jag då hem till Ellen strax efter sju. Då blev det Narutoklipp/bilder i massor. Olivia ringde, så även hon kom dit. Så satt vi och tittade på Tristan & Isolde tillsammans. I pausen blev det även en rush till Ica Gryta, eftersom vi fick världens chokladsug ^^ Efter filmen, då var klockan ca halv tolv, gick vi till Skallbergsskolan. Där satt vi sen och pratade fram till ca halv 3, då vi tyckte det var dags att bege oss hemåt.

Idag blev det ännu en sovmorgon. Orkar bara inte gå upp när klockan ringer. Så när jag väl gick upp, var både mamma och Frida borta. Blir alltid lika glad när man får veta var dom tagit vägen. Fast jag klagar inte, skönt att få vara ensam. Jag tog en dusch, för att sen sätta mig vid datorn och kolla runt efter ännu mer Narutobilder, samt lite fakta om Gaara..

Just nu sitter jag iallafall hemma hos pappa, och väntar på att han ska börja med maten. Är det tacos i farten, så är det (A) haha.. Vad som händer ikväll, får ödet bestämma (Y)

fredag 8 augusti 2008

Gene Simmons -v- Voldemort

Idag.. Hmm.. Ännu en meningslös dag från min sida. Hade tänkt dra ner på stan och införskaffa lite nya ritblock m.m, men eftersom jag inte orkade gå upp när klockan ringde, blev det inget med det. Istället sitter jag nu och ritar slut på mina sista papper i mitt stora block... *snyft* Nej, jag får helt enkelt rita smått framöver (Y)

Har även suttit och kollar runt efter lite Naruto bilder på nätet. Hittade bland annat den här..



Gaah, det är ju det jag säger. Gene Simmons och Voldermort, vad får man då? Jo, Orochimaru xD hahaha.. Dålig humor, oh jaa x) (Kan ju iallafall trösta mig med att Ellen antagligen sitter och asgarvar just nu)

Aja, iallafall... Nu sitter jag och funderar på om jag ska rita Sasuke eller ännu en bild på Gaara. Verkligen dagens I-lands problem.. Jaja, så länge kan jag ju göra lite reklam för mig själv ;)

http://teckna.ning.com/profile/Mullvaden

Nej, nu ska jag tillbaka till ritbordet. Ikväll blir det antagligen film hemma hos Ellen =D Skojskoj (Y)

torsdag 7 augusti 2008

"I'm not bleeding, but it really hurts here."

Tänk, att idag har jag faktiskt gjort något vettigt, iallafall så som jag ser på saken. Jag har suttit och ritat hela dagen, (eller tecknat, så det låter lite mer "vuxet"). Det resulterade i min bästa teckning någonsin :D Bara för att jag är så extremstolt över mig själv, tänker jag tracka även er med bilden, och lägga in den här (Y) x) (För er som inte kollar Naruto, vilket är nästan alla som läser det här, är det iallafall Gaara of the Desert. Min absoluta favorit!) Nu sitter jag dessutom och ritar en stor Naruto, kan nog lyckas med den också (Y)


Men snart får jag bryta, för då är det dags för träning. Känner mig inte speciellt sugen, då vi antagligen kommer springa intervaller, hade hellre velat springa 5an. Menmen, det är som det är. Nu måste jag iallafall slänga in lite taggningslåtar på min iPod, som förresten funkar igen :D Aja, vi hörs eller ses!

onsdag 6 augusti 2008

Kaos

Okej, jag har kommit fram till att jag inte vill flytta längre. Gaah.. Har just suttit i flera timmar med la familia och skrivit upp allt jag behöver. Seriöst, jag kommer ruinera mamma och pappa. Att vi dessutom bara har ca 1½ vecka på oss, gör inte saken bättre. Vi ska även lägga in födelsedagsfirande för mig och min syster.. Jag har bara en sak att säga:

Välkommen till kaoset (Y)

Ingen bio idag iallafall.. Lär inte bli bio någon annan dag för min del heller. Mamma och pappa kommer inte låta ig lämna hemmet nästa vecka, förrän jag packat klart allt. Så jag ser verkligen fram emot helgen och nästa vecka. Men det här känns ju jättebra (Y)

tisdag 5 augusti 2008

Filmtajm

Min dag har varit mycket intressant. Suttit framför min bästavän/hatobjekt, d v s, min dator och glott på film. Har dock bara hunnit se två filmer än så länge.

Den första blev "Kung Fu Panda". Den går att se, men är inte värd ett biobesök.

Nu har jag äntligen sett "Sweeney Todd" iallafall. Gaah, lika bra som alla andra filmer av Tim Burton, om inte bättre. Johnny Depp is my hero! Dock var min absoluta hatskådis med, Timothy Spall, (spelar bl a Peter Pettigrew i Harry Potter). Nu har han trackat mig med sin hemska nuna i två filmer, ("Förtrollad" och nu den här) oÓ Men hans öde i filmen var inte helt fel.. hehe ^^

Nu ska jag försöka bli sams med min dator, så att mitt lilla film maraton kan fortsätta. Om jag lyckas blir nog "Juno", "Cloverfield" och "I'm Not There", (med Heath Ledger), mina nästa mål.

Även imorn blir det film och Heath Ledger.. Då ska jag, Emma och Ellen(?) gå på "The Dark Knight" på bio :D Verkar vara en riktig kassasuccé, så det ser jag fram emot (Y)

måndag 4 augusti 2008

WTF

Tittade på "Ebba The Movie" inatt. Mycket bra film. Thåström är värd en eloge, efter att ha sjöngt "Häng Gud" i en kyrka (Y) <3

Iallafall.. Gick precis upp. Hörde att min syster försvann genom ytterdörren, så passade på för att få vara ensam. Nu däremot, vet jag inte vad jag ska göra. Blir antagligen någon blandning mellan film, Naruto och Age Of Empires, fram till träningen ikväll. Vilket liv man har (Y)

WTF =
"Var är båten?"
"Vilken jävla båt?"
"Motorbåten.."
"Va!?"
"Brumm"

Om ni sjunger de kursiverade meningarna med någon skum kyrklig melodi, blir det rätt (Y)
(Förlåt, men jag har hakat upp mig på Knatten)

Är jag äng?

Ännu en sovmorgon. Började dagen med att bli osams med datorn, vi tycker inte om varandra. Pratade med Rebecca, och vi bestämde oss för att leka. Till en början satt vi bara och snackade, bland annat på Skallis. Snart blev vi sugna på glass, så det bar av hem till Rebecca för att hämta pengar. På vägen pallade vi äpplen, samt satt och pratade ännu mer. Hemma hos R blev det Knappnytt.. Fjortisar och msn.

"Jag vill suga min killkompis smör. Är jag äng?"
"Gay! Gay! Gay! Gay! Gay! Gay! Gay! osv.."
Vilket, till Reris glädje, bevisar att T9 är skräp xD hahahaha

Till slut kom vi iallafall iväg till Konsum för att köpa glass. Därefter bar det av hem till Ellen, där vi upplevde gamla barndomsminnen när vi oskyldigt knackade på hennes dörr, beredda att fråga om Ellen fick komma ut och leka. Till vår besvikelse, var det ingen som öppnade. Vi gick då vidare, för att inhandla pommesfrites, som vi åt i en busskur på gidde. När vi var någorlunda mätta, drog vi hem till mig och kollade "The Jane Austen Book Club", som var förvirrande till en början, men slutade väldigt puttinuttigt.

Efter filmen drog vi oss till Blåsbo, där vi träffade Olivia. Snart dök också Elisa och Farid upp, och vi drog hem till Elisa för att kolla skräckis, "Rec". Handhållandes och kramandes tar vi oss igenom filmen, och lyckas lugna ner oss. Då var det dags att gå hem. Vi skiljdes åt efter en stund, och jag blev tvungen att gå resten själv. Sjungandes på "Alla som inte dansar är våldtäktsmän", lyckas jag iallafall ta mig hem, och här sitter jag nu (Y)

http://knappnytt.nu/ShowEpisode.aspx?id=7

lördag 2 augusti 2008

Sleeepy

Vaknade vid 12. Känns underbart att få ha sovit ut! Idag är det 100% tomt på "Att göra listan". Ikväll är jag förhoppningsvis ensam, så då blir det nog chill och film. "Förtrollad" och "The Jane Austen Book Club" måste ses innan pappa skickar tilllbaka dom (medlemmar på Lovefilm).. Sen ska jag definitivt se lite Naruto, samt läsa min efterlängtade bok, "Sugar Rush" :D

2 veckor kvar oO

fredag 1 augusti 2008

1 augusti: Full fart

Blev en snabbis på stan med Ellen på förmiddagen. Vid 12 satt jag på tåget till Stockholm, tillsammans med pappa, Frida och hennes kompis Cornelia. Framme i Stockholm, träffade familjen Karlsson och käkade på någon italiensk restaurang. Efter en okej lunch, promenerade vi genom gamla stan ner till slussen och djurgårdsfärjorna. Tog en färja över till Grönan, där vi var från ca 15 - 20.

Lyckades faktiskt motivera mig själv till att åka, Kvasten, Vilda Musen, Jetline, Blå Tåget, samt traska igenom Lustiga Huset. (Dessa åktes ett par gånger, då man gillar fart, men hatar allt som snurrar). Fy faan vad jag älskar bergbanor :D :D Jetline är nog det roligaste jag någonsin varit med om (Y) 4 g-krafter som får en att ligga dubbelvik i nästan en 90 graders backe.. Underbart x) Hoppade spökhuset och åkte Blå Tåget istället med Johan. Haha, den enda grejen man faktiskt skrek på (A) x)

Nej, detta måste göras om. Kanske blir det en tripp dit med fabsen någon gång!? ;)

Aja, nu ska jag iallafall kolla Naruto :D Saknat <3