fredag 31 oktober 2008

Tossdag

Helt okej dag idag. Var på stan med pappa och syster på eftermiddagen, inhandlades en stickad tröja och linsvätska. Kollade även så att linserna funkade som de skulle, vilket de också gjorde. Var hemma igen vid 17. Åt lite nudlar med kyckling, för att sedan cykla till pappa i regnet. Där packade jag på mig lite grejer, och cyklade vidare mot Rocklunda. Ispass med VSK, gick helt okej, men kunde samtidigt gått mycket bättre!

En liten hälsning bara:

"Patetiskt! Det är dags att öppna ögonen och skärpa till sig om ni ska komma någon vart! Så länge du är kvar, förblir jag IFKare!"

Nu när det var gjort, känner jag mig genast bättre (Y)

Efter träningen fick jag äntligen träffa Emma. Vi traskade hem till pappa, där vi bunkrade oss i soffan med ostbågar, sura bilar och "Flykten Från Hönsgården" ;D Hann dock bara se halva filmen innan Emma var tvungen att bege sig hemåt. Menmen, vi lär träffas något mer, och om inte, så kommer hon faktiskt till Nässjö om ca 3 veckor :D

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Kanske skriver en kortis i Sovrumar'n också, får se ;)

Sov Gott!

onsdag 29 oktober 2008

Precis

Naturhistoriska riksmuseet och Cosmonova idag med morfar, syster och kusinerna. Oj vad skoj det var! Först en snurrig film om Kollisioner i kosmos, för att sedan traska runt i själva museet. Efter någon timme med en knorrande mage och en förjävlig ryggsmärta, satte vi oss äntligen ner för att käka. Det blev caesarsallad och kyckling, som smakade helt okej. Måste bara nämna att min morfar är antagligen den enda som kan få för sig att ha lingonsylt till sådan mat :S USCH!

Någorlunda mätta och belåtna, traskade vi runt ett tag till innan vi skulle åka hemåt. Smärtan i ryggen var nu olidlig, så det var med plågsamma steg jag tog mig till bilen. Resan hem spenderades med P4 på så hög volym, att det skärde sig i öronen oO Men jag överlevde (Y)

Nu sitter jag här efter att ha käkat mat och kladdkaka. Är inne i en period med ständigt chokladsug, så det satt inte helt fel! Resten av kvällen kommer spenderas här hemma, tillsammans med Mamma Mia soundtracket och en kopp kaffe. Blir verkligen glad av låtarna, och det är inte helt fel :)

Hade gött!

Vill hem till Nässjö!

tisdag 28 oktober 2008

Gött

Umgicks med Johan och Daniel på dagen. Lirade Guitar Hero bl a :P Sedan bar det av hem till Ellen, där det blev Rockband för fulla muggar. Jag är grym på gitarr, men suger på trummor x) haha..

Träning sen.. 8 km på ca 55 minuter, starkt jobbat för att vara jag :) Det var mycket tack vare Thomas, som jag klarade det. Får se om man är med på deras ispass nu på torsdag, skulle vara kul då man inte stått på skridskor på en vecka nu ;D

Skulle egentligen ha varit med Ellen igen nu ikväll, men blev ganska sent efter träningen då jag satt kvar och pratade med Thomas ett tag. Menmen, vi får helt enkelt ta det en annan kväll (Y)

Imorn blir det Cosmonova med morfar och kusinerna. Ångrar mig starkt att jag tackade ja, hade hellre träffat Emma.. Menmen, det kanske kan bli kul.

Nu ska jag snart pallra mig in i duschen för att sedan gå och lägga mig.

Puss

PS
Surt att jag missar IFKs träning idag då det skulle göras ett reportage om oss målvakter :/ Menmen, får hoppas på att Pillan och Lenny nämnde mig ;) haha

Ville bara att alla skulle veta (Y)
DS

måndag 27 oktober 2008

Monday

Kort om dagen.. Träffade mamma på stan och käkade subway till lunch. Traskade runt lite i affärer, innan det var dags att gå till tandregleringen. Där kollade tandläkaren, (som knappt visste vad bandy var, ännu mindre att det fanns dambandy :S oÓ ), på mina tänder. Fick en ny tid längre fram för att ta lite avtryck och mäta, för att sedan få ännu en tid för att dra ut tänder och antagligen få tandställningen. Woo-hoo!

Spenderade sedan någon timme på mammas jobb, lite smått långtråkigt. Hem till pappa för att kasta i mig lite käk, och sedan ner på träning. Kul att träffa alla igen, och riktigt skönt att få ge sig ut på en längre springtur. Blev 5 km, utan astma, och sedan lite styrka. Kändes riktigt bra :D

Nu sitter jag här och tråkar. Lämnade min bok hos pappa, så det var ju lite surt. Får se vad man kan hitta på istället. Lyssna igenom lite ny musik kanske (Y)

Vi hörs!

söndag 26 oktober 2008

World Cup 2008

Efter en kanonkul helg med 2 förluster och 2 vinster känner jag mig verkligen som en i gänget. Även om jag inte fick chansen att spela, så är jag glad att jag följde med :) Vi slutade iallafall 5a av ca 16 lag, så det var godkänt (Y) Känner på mig att det här kommer bli en riktigt härlig bandysäsong för min del :D

Lite mer detaljerat om helgen ;)
http://www.ifknassjo.se/
Lite bilder från helgen
http://www.facebook.com/album.php?aid=38670&l=87f9a&id=663818485

Sitter förresten hemma hos pappa nu. Har kommit hem till Västerås ännu en gång. Får se vad veckan har att bjuda på. Imorgon ska jag iallafall luncha med mamma för att sedan gå till tandregleringen. På kvällen har jag planerat att träna med VSK och träffa de gamla lagkamraterna. Resten av veckan har jag egentligen inget bestämt, förutom att träffa lite folk. Så får se vad som händer :)

Nu ska jag sova. Även om vi fick sovmorgon i morse, är jag helt slut. Lider med resten av laget, som fortfarande sitter i bussen på väg hem. Men de borde inte ha alltför långt kvar :)

NattiNatti


onsdag 22 oktober 2008

Lovely

Denna vecka har varit underbar!

I måndags, efter 2 koppar kvällskaffe, var jag hyper och överlycklig. Insåg att mitt liv är riktigt härligt. Ska se till att vara positiv och hålla i lyckoruset så länge som möjligt (Y) Njuta av livet helt enkelt! En annan anledning var såklart det Stefan sa på träningen. Det peppade mig verkligen till max, så nu gäller det att hålla i det här!

Igår gick träningen med bandygym inge vidare, men efter en bildlektion med Aksel, var man genast gladare :) Annars hände det inget intressant i skolan. På kvällen, träning med IFK. Gick helt okej, även om det kändes meningslöst att vara med under vissa övningar.

Bra dag idag, samt sista skoldagen för min del =D Skolan var helt okej, halvsovit mig igenom hela dagen. Efter skolan lagades det mat, Malins kanongoda wook, sen bar det av till Ica för att handla till imorn. Baguetter breddes och pastasallader fixades. Känns som vi har massor med mat, men ska man sitta i en buss i ca 9 timmar, behöver man kunna sysselsätta sig med något ;)

Imorn bär det då av till Edsbyn, för Womens World Cup 2008. Ska bli så grymt kul, även om jag inte kommer få spela. Men att spendera helgen med ett toppengäng, det kan man ju bara inte tacka nej till ;D På söndag, när det bär av hemåt igen, ska jag hoppa av i Uppsala, för att fortsätta min resa hem till Västerås. Ska bli gött att få komma hem och umgås med fabsen igen, samt träna lite med VSK.

Snart är man även 100% IFKare, känns helt jävla UNDERBART!

PS,
Tänkte bara passa på att lägga upp en bild på min klass. Så här har ni SPC08 (Y)
DS


söndag 19 oktober 2008

Yes

Helgen har varit bra :) Kul att få umgås med Madde :D

Nu blir det plugg fram till 17, då det är SSU möte.. Underbart oO

VIKTIG INFORMATION:
Vi såg Björn Gustafsson, Måns Möller och Soran Ismail på stationen.
STATUS (Y)



fredag 17 oktober 2008

GÖTT

Denna dag har varit alldeles underbar! :D

Började med ett ispass tillsammans med tvåtreorna. Måste tacka vår målvaktstränare Jonas, som lånade ut ett par JOFA skydd till mig, som jag dessutom kommer få använda ett tag nu :D Helt underbart skönt med ett par riktiga skydd. Mattias kommentar gjorde denna dag ännu bättre:
"Det är som att se en helt annan målvakt kliva ut på isen."
Fan vad gött :D Då kan ni tänka er vilken skillnad det blev ;) Allt kändes genast så mycket bättre.. Vi tycker om Jonas! :)

På engelskan hade vi ett glosförhör, som gick riktigt bra trots minimalt med pluggande. Svenska var som vanligt väldigt ointressant. Skulle göra en skrivuppgift på 35 minuter.. Alla hann klart, men själv hann man bara skriva kladd. Är alldeles för noga med vad jag skriver, men då blir det iallafall bra, så det tackar måste vi Marga för :) På samhäll sen fick jag kämpa för att hålla mig vaken. Speciellt då vi fick se ännu en debatt mellan Obama och McCain. Snark..

Snart ska jag och Malin pallra oss iväg för att handla, innan vi ska hämta upp Madde på stationen. Ska nämligen leka med henne i helgen :D Hem igen, och då blir det matlagning och bak (Y) Ikväll blir det träning. Hoppas att Madde inte tycker det är alltför tråkigt att sitta och titta när vi glider runt på isen :P haha

Hade gött!
POKNIS

torsdag 16 oktober 2008

Torsdag

Kort sammanfattning av min dag..

Spanska, började titta på en småkulig film :)
Historia, spelade upp våran dramatisering.. Kan ju nämna att vi var de minst seriösa, men lyckades iallafall få till ett par skratt ;)
Lunch, god mat (Y)
Geografi, gick igenom befolkningspyramider
Matte, trååååk
Samhäll, blev nästa klar med min debattartikel
Bandygym, egen träning, blev inte så mycket gjort (A)

Kvällen spenderades det mina härliga lagkamrater :D Ett teoripass om bland annat World Cup, och som avslutning, vattengympa. Rekommenderas faktiskt, skitjobbigt, men förbannat kul om man gör det med rätt folk ;) haha..

Sitter nu här med världens huvudvärk och ett leende på läpparna :) Leendet finns där tack vare dig :) <3

Måste nu skriva klart min debattaritkel och skicka iväg den till Christian. Sen är det sovdags, upp tidigt imorn för ett renodlat målvaktspass på is, ska bli sköj :D

NattiNatti
POKNIS

måndag 13 oktober 2008

Måndag

Dagen idag då. Bild första lektionen, spenderades med att springa runt och leta efter fungerande kopiatorer med min snurriga lärare. Blev riktigt rädd när hon började gapa och skrika på en maskin, innan hon upptäckte att hon bara tryckt på fel knapp :S oÓ Iallafall.. Svenska efter det. Där hade vi ingen lärare, men var duktiga och gjorde våra diskussionsfrågor iallafall, lika bra det (Y)

Efter lunchen sen, tog jag mig till Nässjö Rehab för att kolla min rygg. Där kom man fram till att jag har en överbelastning på ett par kotor, och är även överrörlig på samma ställe. Så jag har nu lärt mig en läxa, vilket han var tydlig att påpeka, att jag ska inte gå från 0 till 10 direkt, när det gäller träning.. Så fick iallafall ett par övningar, samt de uppiggande orden: "Tänk positivt. Det kommer vara bra när du är 40!". Yes, så var det med det (Y)

Hem en snabbis, för att byta om till gympan. Vi hade ännu en gång volleyboll, och idag fick vi lära oss att smasha och blocka. Jag suger, men det är jävligt kul :D Efter det skulle vi laga mat, potatisklyftor och hamburgare. Smakade helt okej även denna gång ;) Hem efter det, hann plugga en stund innan det bar av ner till Skogsvallen. Där sprang vi på löparbanan och körde sedan lite styrka. Gick helt okej (Y) På hemvägen sen, hämtade vi våra overaller och jackor, så nu är vi riktigt snygga ;D Känns riktigt bra att ha kläder med IFK-loggan på :D (Y)

Nu ska jag fortsätta fördriva tid genom att prata med lite folk, och kanske även plugga lite mer ;) Senare kommer även Emma slå en pling, var ett tag sen vi snackade.. Det ser jag fram emot :)

POKNIS

söndag 12 oktober 2008

SSU Tvåa

Först och främst; Dusch är UNDERSKATTAT!
Har nu duschat första gången sedan i fredags morse, snacka om att man kände sig lagom fräsch när man klev upp idag oÓ :P

Ska försöka beskriva helgen lite kort (Y)

FREDAG:
Vi kom till Folkets Hus i Habo, där vi då skulle hålla till under helgen. Det var, Johannes, Sofia, Amanda, Erik, Martin, Jonas x2, Daniel, Alem(?), Leo(?) och jag. Som ni märker är jag kass på namn, men tror det var alla (A) x) Denna kväll blev det inte så mycket mer än presentation, tacos, kaffedrickande och kortspel. Jag, Daniel, Johannes och Erik höll oss vakna längst, ca halv 3. (Kan ju tilläggas att man inte brukar sova över huvud taget på dessa "tillställningar")

LÖRDAG:
Blev väckta vid 8 för att äta frukost. Efter 9 någon gång hade vi tre som gick tvåan, ett pass om Arbetarpartiets Historia. Vi hade lunch vid 11, och efter det fortsatte vi med Facket, Facklig Samverkan och Socialism m.m. Intressant, även om man inte var sådär jättepigg :P Strax efter 17 hade vi en föreläsning om Feminism och gick även igenom de olika Härskarteknikerna, vilket också var väldigt intressant :) Vi käkade middag, och sedan var det samkväm. Vi lekte Mafia, där endast fantasin satte gränserna. Mycket roligt x) Sedan blev det ännu en lek, och efter det mer kortspel. Även denna kväll var det jag, Johannes och Daniel som var vakna längst. Jag och Johannes gick dock och la oss vid 2.

SÖNDAG:
Daniel väcker oss genom att dunka en stol i golvet våningen över oss. Även denna morgon var klockan runt 8. Efter frukosten packade vi ihop våra grejer, för att sedan sitta och diskutera framtidspolitik, alltså hur vi vill att sossarna ska tänka till nästa val. Vi käkade lunch, och sedan städdags. Efter det bar det av hemåt. Jag och Johannes åkte med Daniel, så vi stannade på vägen i en lien håla och köpte glass. Trevlans :) Hemma, var som sagt det första jag gjorde att duscha, mycket välbehövt!

Nu på kvällen drog jag och Aksel iväg till Hemköp för att handla grejer till morgondagens kostkunskap. Till att börja med, hade vi ingen aning om vad vi skulle ha. Så efter att Aksel tjafsat med 118118 människor, fick vi tag på Ekis, som hade listan. Vi översteg nog summan ganska rejält, så Anders lär inte bli alltför glad. Aksel har även lyckats "tappa" mina nycklar, så var tvugen att be om extranyckeln. Det skulle inte förvåna mig om han bara jävlas, men den här gången verkar det vara på riktigt. Aja, får hoppas att jag hittar dom imorn, skulle behövas.
Nu ska jag börja skriva lite smått på min engelska redovisning om Kvinnomisshandel. Kuligt, NOT!

POKNIS

PS,
Under denna helg har jag druckit minst 20 koppar kaffe, tyckte det kunde vara värt att skrivas ner x) Måste även tillägga att jag träffat en riktigt trevlig människa :)
DS

fredag 10 oktober 2008

En kortis

Dagen har gått riktigt fort. Innebandy, basket och styrka på träningen. Jobbade nästan inget på engelskan. Fick mitt första MVG, (minus, men iallafall). Lunch, och sedan diskussion om boken vi läst, på svenskan. Satt vid datorn och letade fakta till min debattartikel på samhäll. Slutade vid 14.15, varit hemma och chillat sedan dess. Snart bär det av till SSU Tvåan, där jag kommer vara fram tills på söndag någon gång.

Hade gött tills dess :)
POKNIS

onsdag 8 oktober 2008

Tisdag & Onsdag

Tisdag:
Skolan lite småseg, hände inget speciellt. Hade ett kanonkul ispass på morgonen :D Eftersom vi var alla tjejer, utom Malin, plus Lina och Mattan, körde vi ett renodlat tjejlag. Gick riktigt bra för min del, och på slutet när vi lirade två mål, spelade tjejerna ut killarna totalt ;) haha.. Även ispasset med IFK på kvällen sen gick bra för min del. Iallafall fram tills jag tog emot en boll både med ringfingret och tummen, och det kändes som jag bröt dem oÓ Menmen.. Sånt som händer när man är dum nog att ställa sig i ett bandymål x)

Onsdag:
Dagen började med ett styrkepass. Kändes sådär med ryggen, men har fått tid hos rehab på måndag, så ska kolla den då (Y) Efter det hade vi, eller jag och de andra som var i Växsjö nästa vecka, engelskaprov. Eller, vi skrev en analys på boken vi läst. Tror det gick helt okej (Y) Vi hade lunch, och sen var det dags för matteprov. Gick nog ganska bra det också, får hoppas på det iallafall! Vi hade geografi, där vi kollade på en dokumentär om befolkning och hur världens alla tillgångar kommer se ut om ca 50 år.
En kommentar om den: RÄDDA VÄRLDEN, STOPPA KINA!
Vi slutade vid kvart i tre, och då bar det av hemåt.

Var hemma en stund innan jag drog till ett SSU möte. Dom hade nämligen varit på skolan under dagen, och jag tog såklart tillfället i akt att snacka lite med dom. Så jag var på mötet, där jag fick träffa tre andra medlemmar. Vi snackade och hade det lite trevligt. Vi kom fram till att vi ska starta en slags studiecirkel, om heder och annat, ska bli riktigt kul :) Gick även med på att följa med på en SSU Tvåa nu i helgen, så blir borta fredag till lördag. Det ser jag verkligen fram emot :D

Senare på kvällen hade vi föräldramöte. Trots det att mina kära föräldrar inte kunde komma, gick jag dit iallafall. Vi elever skulle nämlige presentera de olika ämnena för föräldrarna. Så det pratades mycket, och avslutades med fika :) Väl hemma igen, satt jag mig här för att ta det lugnt.

Tiden har verkligen flygit förbi idag, och nu sitter jag här utan att ha käkat mat eller duschat :S Men får ta och göra lite gröt och koka ägg, så jag får nåt i magen iallafall :) Sen ska jag nog kolla lite på spanskaläxan innan det är läggdags.

Hade gött!
POKNIS

PS..
Jag hatar större delen av mänskligheten!
..DS

måndag 6 oktober 2008

Måndag

Dagen började med bild, där jag mest satt och klottrade ner olika stilar på bokstäver. Vi hade svenska, lika tråkigt som vanligt. Lång lunch, och sedan dags för matte, där vi bara repeterade till provet som vi har på onsdag. Gympa, där vi tog oss igenom ännu ett volleybollpass. Riktigt kul, men inte speciellt bra för mina fingrar :/ När gympan var slut, skulle vi ha vårat första matpass med bandygym. Vi delades in i grupper, jag hamnade med Ekis och Aksel, och fick recept på en lätt köttfärssås. Det blev kanongott, verkligen (Y) Vi var ett bra team ;D haha..

Mätt och belåten gick jag hemåt. Var hemma en kortis, innan jag och Marika drog ner på stan. Där inhandlades det från min sida ett par skor och en mössa. Vi traskade runt lite, innan vi cyklade mot Skogsvallen. Fotboll varierat med gummiband och explosivitet, men astman ställde till det, så det blev styrka för min del.. Det vill säga, de får styrkeövningar jag kan göra med min rygg :/

Nu sitter jag här hemma och tråkar. Ska göra ett par frågor till historian, sen ska jag nog gå och lägga mig. Upp 7 imorn och åka skridskor, får se om man kan undvika att skada fingrar denna gång :P

POKNIS

lördag 4 oktober 2008

Myskväll

Lyckades sova till 11 idag, utan att vakna innan. Det var verkligen välbehövt. Under dagen hände inget intressant. På eftermiddagen dök Malin upp, och vi bestämde oss för att köra vårat styrkepass. Gymmet var dock stängt, så det blev en joggingtur runt sjön istället. Hemma igen blev det lite kort styrka och stretchning. En snabb dusch, och sedan bar det av till ICA för att träffa Lina och Lollo.

Vi handlade grejer för kvällen, för att sedan åka vidare till Hemmakväll, där det blev film och godis. Cyklade därefter hem till Lina, där det blev matlagning på hög nivå. Tack vare bra teamwork, blev tacogratängen och salladen riktigt, riktigt god (Y) Till efterrätt skulle det bli Gino, vilket ingen av de andra ätit tidigare :S Jordgubbar, kiwi, banan, vindruvor och ananans, tillsammans med vit choklad och vaniljglass.. Ett ord; MUMS!

Efter denna festmåltid var nu alla mätta och belåtna, så vi bunkrade upp oss i soffa. Först tittade vi på "Stjärnor På Is", men bestämde oss för att slå på filmen istället. Till en början var den otroligt tråkig, och vi var nära att ge upp, men tappra Lina slutade aldrig att hoppas (Y) När filmen efter en timme fortfarande var lika seg, kunde vi inte göra annat än att skratta, troligtvis av ren trötthet. När filmen sedan var slut, låg vi alla fyra och halvsov framför "Extra Extra" en stund, innan vi begav oss hemåt.

Så efter en härlig dag, tackar jag för mig. Ska nu mysa lite här hemma för mig själv. Fast känns som det snart är läggdags för min del.

POKNIS

fredag 3 oktober 2008

Thank god it's friday

Dagen drog igång med ett ispass. Det gick så dåligt att jag t o m började gråta vid ett tillfälle :/ Att Anders stod och filmade oss målvakter, gjorde inte saken bättre.. Humöret förbättrades dock när jag kom till skolan. Hade engelska, där vi gick igenom vad vi ska göra på föräldramötet. Efter det, var jag, Ekis och Adam tvungna att fixa fram lite nyheter till en grej i samhäll. Datan cpade, så vi lyckades inte med det, samt att vi endas hade 10 min på oss att käka innan svenskan. Vi hann i tid, och som vanligt gjorde vi inget viktigt där.. Samhäll, där vi hade vår presentation iallafall, mycket roligt :D Sedan var det slut för dagen.

Hem och börja med tvätten. Sen skulle egentligen jag och Malin kört ett styrkepass, men jag hade lyckats lova bort mig på annat håll. Hoppade in och stod i garderoben på Hotellet med Lina från 16-20. Det var långtråkigt, men vi fick gratis mat och hade det väldigt trevligt tillsammans. Efter det skjutsade Sara oss till träningen. Den gick grymt bra, och det var kanonkul :D

Nu ska jag käka gröt och kolla film med Marika. Imorn blir det träning och på kvällen myspys med tjejorna :D

POKNIS

PS, det är kanelbullens dag imorn. Glöm inte det ;)

torsdag 2 oktober 2008

Torsdag

Började dagen med spanska. Satt mest och halvsov eftersom jag var uppe sent och "pluggade", (d v s, lyssnade på musik och la patiens). Historia efter det, den roligaste lektionen på länge :D Vi kom äntligen på en story till vår dramatisering. Ett ord: sexscener, (en är när två nunnor våldtar en präst, jag är prästen och Ekis, Jonathan, spelar en nunna). Innehåller även mycket död, samt att påven kommer på besök x) Får se om Christian uppskattar vår skildring av "Kvinnors situationer under Medeltiden". Han kommer nog kicka oss från kursen, hahaha..

Vi hade lunch, och sedan var det dags för geografiprov. Trots väldigt lite pluggande, så tror jag att jag faktiskt kan få minst G (Y) Får hoppas på det iallafall. Vi hade tråkig matte, och sen ett långt samhällspass, där vi började kolla lite mer på USA-valet. Träning med bandygym, där vi körde Hasses favoritövningar. Gick helt okej (Y) Hem snabbt, för att sen cykla till Skogsvallen. Löpning och styrka med IFK.. Löpningen gick grymt bra, styrkan också, men det var däremot inte alls bra för ryggen :( Den mår inte alls bra nu.. Menmen

Nu ska jag äta upp mitt ägg, och sen blir det en långdusch. Måste även skriva färdigt min engelskauppsats, som jag inte börjat på (A) oops..

Hade gött alla!
POKNIS

onsdag 1 oktober 2008

Växsjö

Dagen började med en stadig frukost, müsli och fil (Y) Sedan en bussresa på ca 1.5 timme, där man satt och halvsov. Väl framme i Växsjö, delades alla bowlare, friidrottare, orienterare och bandynördar, som jag själv, in i 3 blandade grupper. Min grupp började på stationen med balans och bål. Det blev mycket stå på ett ben och balansera på pilatesboll, (dock inte en hel boll). Det var jobbigt, men samtidigt väldigt bra träning. Ska nog köpa mig en likadan "boll" (Y)

Fruktstund, och sedan dags för nästa station, medicinbollar. Parades ihop med en stark friidrottartjej. Otroligt jobbigt för armarna, och inte alls bra för fringret. Men jag bet ihop, och efteråt kändes det kanon ;) Ännu en fruktstund, och sedan var det då station nummer tre som gällde, koordination. Efter ett par tappra försök i att kontollera kroppen genom att vifta med armar och ben åt alla möjliga håll samtidigt som man sprang framåt, gick vi på mina ärkefiender, häckarna *mystisk stämning* Usch vad jag hatar dom, är verkligen livrädd. Vi slapp iallafall, som tur var, hoppa över dom, men de är inte att leka med oÓ

Efter alla stationer var det dags för lunch, köttfärssås och spaghetti :D Det godaste jag ätit på länge (Y) Mätta och belåtna gick vi och duschade, för att sen skynda iväg till teoripasset. Där pratade en av tränarna till svenska friidrottslandslaget om doping. Hade väldigt svårt att hålla ögonen öppna, men lyckades hålla ut hela passet. Han pratade i princip bara om friidrottare som dopat sig, så inte särskilt intressant, och effekterna av doping har man redan lärt sig, så inget nytt där. Visste dock inte att vissa kosttillskott räknas som doping, så det är bäst att man håller sig undan :P

Ännu ca 1.5 timmar i buss, för att sen äntligen komma hem. Där hann man knappt lägga sig på sängen, innan Malin kommer inspringande och bestämmer sig för att dra ut och springa. Dock har vi ju så underbart väder här i Nässjö, så hon gav upp det och valde att köra styrka istället. Självklart tar man ju chansen och hänger på, så vi traskade ner de tre trapporna till gymmet. Där blev det bänkpress, och väldigt mycket mage, även ett par övningar från bandygym. Vi var där nere i över en timme, och stolta över oss själva gick vi sen tillbaks upp.

Vi har även bestämt att vi nu ska köra två styrkepass i veckan, mycket bål och rygg, i minst 4o min varje gång. Vi kände det att 9 pass i veckan, inte är tillräckligt x) haha.. Nej, men vi båda är svaga i rygg och mage, så det är lika bra det (Y)

Nu ska jag nog ta och hoppa in i duschen. Efter det måste jag verkligen plugga, kan verkligen ingenting till imorn :O Min vanliga ångest och panik börjar komma krypande, så det börjar bli dags att öppna den där boken nu, trots att jag förstår mindre av det jag läser än vad jag gjorde på kemin i 9an =

POKNIS