onsdag 31 mars 2010

The girl who says I say what, says what?

Tro det eller ej, men lilla Dakota Fanning kan sjunga!



Tisdagen började inte bra för min del. Efter att ha suttit uppe till 2 natten innan, för att till sist ha somnat med ansiktet i naturboken, bokstavligt talat, var måndagens huvudvärk dubblerad och sömnbristen gjorde sig ständigt påmind under dagen, som förövrigt började med samhäll. Jag minns dock inte vad vi gjorde...
Därefter hade vi klf-tid, som för dagen innebar att lyssna på Jessica och Emelies redovisningar. Jag är dock villig att erkänna, att jag inte hörde ett ord då jag passade på att bläddra igenom naturboken istället, något jag inte var ensam om.

Tio minuters lunch och sedan var det dags. Under lunchen hann jag också med att acceptera mitt nederlag, det vill säga, IG. Provet var dock inte så svårt som vi alla hade trott och förhoppningsvis fick jag ihop tillräckligt för ett G.
En eloge till de 13 av 25 i SPA08 som faktiskt var närvarande vid provtillfället. Den massiva "skolken" var tydligen inte bara ett rykte...
Sista lektionen bestod av idrott, där vi först hade teori om konditionsträning, andra gången sedan vi började tvåan, och sedan blev det cykel i en kvart innan det bar av hemåt.

Tråkiga besked, en sjujädra huvudvärk och sömnbrist, ledde till att jag däckade i sängen strax efter Förhäxad. Vaknade igen runt 19 och kände att det var bäst att lämna min trygga vrå och visa för Marika att jag inte dött. Resten av kvällen spenderades också i sängen, dock med teven på. Pratade också med min syster på telefon om allt mellan himmel och jord, vilket ledde till att jag renoverade min blogg igen. Det får nu duga för stunden....


Idag är det dock onsdag och tack vare vår underbare mattelärare, rök min sovmorgon och istället fick men för livet i skolans aula. Sceniskt musikprojekt, som egentligen skulle gått av stapeln vid 10, men flyttades av Yousef till 9:45 då det tydligen var oacceptabelt att missa matten. Tack Yousef...

Iallafall... Det började bra med ett par riktig bra framträdanden. Sedan kom dock nådastöten. En bild på Nirvana dyker upp, Emmy och jag jublar och hoppas på "Smells Like Teen Spirit". Självklart är det den och allt är bra, fram tills killen börjar sjunga... Okej, tänkte jag, jag kan leva med det här. Sedan kom refrängen...
Jag är övertygad om att Kurt Cobain vände sig i sin grav.

Nästa misslyckade kommer redan sången efter, "They Don't Really Care About Us".
Än en gång, det var bra fram tills personen började sjunga... Därefter gick det utför...
För att citera Emmy:
"Det är inte lätt att vara död."

Tredje gången gillt brukar man ju säga, och jo, det fungerar kanske även i det här fallet. "Highway to Hell"... Jag har ett meddelande från Angus Young:
"I WILL SUE YOU"

Inte direkt det bästa sättet att börja en onsdagsmorgon kanske...
Efter detta helvete, var det sedan dags för matte. Yousef hade genomgång och vi hann räkna i 10 minuter, vilket var detsamma som ett tal för min del...
Historia därefter och jag vill inte påstå att klassen var särskilt effektiv idag. Men det är sånt som händer. Idag lade också våra klasskamrater märke till Sofis, Emmys och min klädkod. I måndags var vi alla klädda i vitt, igår var det blått och idag grönt. Tydligen var det rätt uppenbart idag ^^
Lunch och sedan slut för dagen då Alf valt att ställa in naturen. Tack Ralle!

Kom hem och gjorde en spellista fylld med ordentlig rockmusik, kände att jag behövde det efter morgonens traumatiska upplevelse. Sedan tog jag tag i min så kallade horisontella garderob och började röja undan alla kläder. Det var väl ungefär så långt jag kom, innan jag hamnade framför datorn igen... Men jag jobbar på det!


Förövrigt upptäckte vi idag att Emmy och jag kan alldeles för mycket om

Miley Cyrus/Hannah Montana.

Men jag skäms inte för att säga:
(Captain kommer strypa mig efter det här)

SUCK ON THAT!

Nej, nu ska jag tagga torsdag och kvastflygning hem till gurkstaden.
Så måste jag leta upp något rosa, då det är morgondagens färg.
Självklart måste jag ju kolla lite Hannah Montana också!

// sir Vincent

tisdag 30 mars 2010

Wherever I am, you'll always be more than just a memory

Idag kom det tillslut mitt sammanbrott. Det kom tillsammans med det där samtalet man bara inte vill ha. Det där samtalet som talar om att hoppet är ute, att det inte finns något mer att göra. Jag säger det igen, ibland är livet inte okej.


R I P
Zelda
30 mars 2010

Det första jag gjorde när mamma kom hem med Zelda i slutet av september 2008, var att tappa henne i golvet, eller ja, jag släppte ner henne på golvet med förväntan att hon skulle landa på tassarna som alla katter gör. Hur skulle jag kunna veta att den här katten var oförmögen att göra just det?


Bara efter ett par veckor insåg vi snart att det var något som inte riktigt stod rätt till hos den lilla krabaten. Har ni någonsin hört talas om en katt med PMS? Tja, lägg ihop det med temperamentet hos en ilsken pitbullterrier och en heroinmissbrukare med abstinens så har ni Zelda.


Nu var hon inte en ilsken liten hårboll på fyra ben hela tiden. Var man ensam med henne, var hon trots allt riktigt sällskaplig, det vill säga tills du klappade henne på magen. Något jag själv misstänker att hon riktigt njöt av, var just att fläka ut sig och vänta på att någon stackars sate skulle börja klappa henne över magen, för att tre sekunder senare borra in klor och tänder i en intet ont anande hand. Ett scenario jag tror vi alla varit med om ett flertal gånger.


Trots sina 1.5 år, förblev hon en kattunge. Hon var speciell vår lilla tjej. Kanske inte den kallaste ölen i kylen, men det gör henne bara mer älskvärd. Lekfullhet hade hon också och kunde utan problem leka apport med en leksaksråtta i timmar.


Råttorna ja, de där dammiga och söndertuggade sakerna man kunde hitta i grupper på fem under soffan. Höjdpunkten var nog ändå när man skulle vara snäll och ta fram alla råttor med hjälp av sopborsten och hon anfaller ens fötter för att det inte går tillräckligt fort eller de gånger man kommer på henne med att plocka ännu en råtta ur skålen, efter att den senaste hamnat under soffan.


Svansen som följde efter en vart man än gick, för det är ju inte kul att vara ensam. Extra kul var det antagligen att springa mellan fötterna på en i trappan. Köket var också en favorit. Ännu ett nöje var att sätta sig bakom någon, precis vid fötterna och sedan bara vänta. Vips, så hade man en anledning att anfalla fötterna som just klivit på ens svans. Man måste ju få ta ut sin ilska på något sätt.


Alla de gånger jag kom hem från Nässjö, lyfte upp henne i famnen och fick en slick på näsan tyder ändå på att hon faktiskt hade en mjuk sida också. En sida som ofta visade sig under den tiden det bodde kattungar i magen. Kattungar som jag trodde hon skulle äta upp, men ack så fel jag hade. Helt plötsligt hade vi en helt ny katt, bokstavligt talat. Tanig och eländig, men en helt underbar mamma. De gånger hon inte satt sig på de stackars liven eller knuffade ner dem på golvet, vill säga.


Ziggy, Calypso-kopian och den lilla gråa. Tre riktigt krävande små krabater som nu får växa upp utan en mamma. Förhoppningsvis kan vi ge dem ett bra liv ändå. Annat vågar vi nog inte med risk för att bli hemsökt av en vit hårboll på fyra ben.

Zelda, du är redan saknad, även om jag själv inte riktigt kommer att fatta det förrän jag kliver innanför mammas dörr på torsdag kväll. Katten som jag spenderat åtskilliga timmar med, bråkat och lekt med, retat och busat. Det gör ont att förlora en familjemedlem, även om den har fyra ben. Förhoppningsvis har du det bättre nu tillsammans med resten av gänget, Shivas, Zingo och Simson. Tro inte att du kommer bli bortglömd i första taget dock, jag har tillräckligt många ärr och minnen som kommer hindra det.

Zelda, the Demon Cat from hell, som numera driver folk till vansinne där "uppe".

Vila i frid tjejen, det är du värd.


// sir Vincent

måndag 29 mars 2010

Hur mår jorden? Det är väl ganska uppenbart...

DETTA ÄR GENIALISKT!





Först och främst vill jag passa på att sända ut ett litet meddelande till det geni i SPA08 som kom med den briljanta idén att flytta naturprovet från vecka 15 till vecka 13:

DU ÄR DÖD FÖR MIG.

Det känns ju ännu bättre när det ryktas om en massiv "skolk" lagom till morgondagens prov...
Jag hatar naturkunskap. SAMHÄLLSvetenskap, vilket senast jag kollade, inte är samma som NATURvetenskap... FUCK OFF AND DIE!


Så, då var en del av dagens frustrationer ute i det fria, så kanske ska passa på att rabbla dagens händelser innan jag får ett nervöst sammanbrott, för tro det eller ej, jag är inte där riktigt än.

Måndag, vilket innebär naturkunskap som första lektion. Tack och lov missade vi hela 20 minuter, då det snabbt bar av till aulan för en föreläsning. Dagens föreläsare var det härliga paret Jovan och Dina Rajs, som överlevde förintelsen som barn. Väldigt intressant att få höra om deras egna upplevelser.
Efter dagens lunch, som bestod av den goda, (god för att vara skolmat så att säga), skinksåsen, fick vår klass också chansen till en frågestund med paret Rajs. Intressant även det!
Innan frågestunden hann och Sofi och jag med att klottra i våra naturböcker med bläckpenna i brist på annat.
Fjärdedelsprinsen tackar för sig!

När jag kom hem väntade dock en lagom kul överraskning och jag bröt ihop totalt. När inte en promenad i duggregn hjälpte, gjorde jag dock mitt bästa på att ignorera tanken på att kanske förlora ännu en familjemedlem på fyra ben. Det har lyckats sådär under kvällens gång, samtidigt som det bland annat lett till huvudvärk och koncentrationssvårigheter. Min psykiska hälsa är inte på topp...
Ibland är inte livet okej! Inte nånstans...


Annars har jag kämpat på med mitt naturplugg och som jag kommer faila provet T_T
Det här är inte min dag...

Nej, om man skulle ta och köra igång The Ark på repeat, deppa lite och sedan tagga för nattplugg? 3 dagar kvar och sedan får jag äntligen komma hem. Jag behöver en kram QQ


I brist på positivitet i dagens inlägg, vill jag passa på att än en gång påpeka hur jävla awesome Hayely Williams röst faktiskt är, det vill säga:
RIKTIGT JÄVLA AWESOME-AWESOME!
Om ni inte håller med efter det här, blir jag orolig...


Bad Romance á la Hayley style... Fabulöst!

Och nu lyckades jag få med två Bad Romance covers i samma inlägg...
Det är värt en applåd!
*applåderar åt sig själv*
Thank ye!


Nej, nu ska jag plugga ännu i hopp om att lyckas skramla ihop tillräckligt med poäng för ett G... Yeah... Dream on...
-_-'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

// sir Vincent



söndag 28 mars 2010

It doesn't matter who you are

Tro det eller ej, men den här gången är mitt oengagemang gällande bloggen ofrivilligt. Både internet och mobil har nämligen legat nere sedan i fredags för att äntligen börja leva igen idag. Bredbandsbolaget är inte uppskattat för stunden...

Som vanligt ska jag ta vid där jag slutade senast, vilket är torsdag, om jag inte minns fel...

Dagen började med engelska, där vi såg ännu en bit av "Romeo & Juliet", diskuterade skolan i England samt diskuterade "Rani & Sukh". Mitt i alltihop hade jag också "utvecklingssamtal" med Kicki och Skorven gällande bandygym. All thumbs up kan man väl säga och vi kan också konstatera att det är fler än jag själv som lagt märke till den uppåtgående trenden i min utveckling. Lovely!
Därefter blev det lunch, kaffepaus och samhäll, där vi diskuterade LAS.

Resten av dagen gjorde jag nog inget särskilt...det brukar vara så...


Fredagen då, favoritdagen trots att den håller på till halv fyra. Svenska först där vi pratade "Korpen Flyger", samt fick ut tonvis med material inför vår praktik. Vi ska nämligen skriva ett reportage samt avge en muntlig rapport för klassen. Ångest? Kanske...
Engelska därefter och vi såg äntligen klart på "Romeo & Juliet". Trots att man vet hur det ska sluta, kom det ändå et par hoppfulla sekunder just innan det tragiken tog vid.
"Men spy då!"
Tja, så skulle man kunna sammanfatta klassens allmänna reaktion, men så ska man ju inte ifrågasätta Shakespeare, även om det är kul att driva Emmy till vansinne ^^
Dock måste jag säga att Romeo & Juliet i modern tappning, det vill säga gangsters, var ingen höjdare... Särskilt inte då de pratade precis som i orginalet, vilket gör att det mest blir skrattretande... Men men...

Lunch kort därpå och idag bjöds det på piroger. Mums!
Som vanligt var det fredagsfika vid Fikus som sedan stod näst på schemat. Den här gången lyckades vi dessutom får något vettigt gjort, det vill säga, vi skrev ner allt vi vill se i de olika städerna under vår Eurotrip, Krakow/Berlin/Paris på ett papper, London på ett annat... Ni kan ju lista ut vad vi lägger mest fokus på ^^
Sedan var det då matte innan hemgång och ännu en gång, det är NÄSTAN kul. Dock börjar andragradsekvationerna dyka upp igen, vilket är mindre uppskattat, men trots det, lyckades Sofi och jag lösa ett par riktiga kluringar. Fabulöst!

Kvällen sedan... Jag bråkade med mitt internet, som under dagen inte fungerat. Det spenderade bara en stund på golvet den här gången, men tyvärr hjälpte det inte... Därför plockade jag istället upp penna och papper och började klottra lite, vilket var oerhört längesedan.


Lördagen fick en riktig segstart. Internet och telefon var fortfarande icke-kontaktbara... Större delen av dagen spenderades i sängen, halvsovandes framför teven.
Vid 17 bar det dock av till Tranås. En promenad hem till Kaptenski Ebba, där det blev lite chill med resten av familjen. Runt kl 20, blev det middag på Statt med herrlaget och folk runtomkring, mycket trevligt. Det delades ut priser och såldes lotter. Det som värmde lite extra var dock rosen och det personliga brevet vi fick utav vår lagmamma Lena, något som ännu en gång tyder på att man inte lämnar familjen i sticket. Jag blir bara mer och mer övertygad om att det blir Tranås även nästa säsong.

Efter själva middagen och kaffet, förflyttade sig alla till nedervåningen där det spelades usel musik och egentligen var relativt dött. De med åldern inne försökte ta sig in på de andra uteställena, men det var fullt överallt, vilket ledde till att vi alla spenderade kvällen inne på Biz. Visst var det trevligt att bara sitta ner och prata, särskilt då jag slapp undan buggen, men det var knappt så jag kunde hålla mig vaken, vilket INTE hade med något annat än ren trötthet, att göra... Strax innan 1 hade dock de flesta försvunnit och Emelie, Marika och jag traskade hem till Jönssons. Läggdags nästan direkt och jag slocknade ganska fort måste jag säga...

Sunday, boring sunday...

Ja, vaknade upp hos Jönssons för sista gången den här säsongen. Frukost framför nyhetsmorgon och strax innan halv 12 skjutsade Emelie oss till stationen. Precis som Emelie påpekade, är det lite sorgligt att vi inte kommer ses förrän i höst, eller ja, vi kan ju träffas ändå, men som det varit nu så att säga... Men jo, en fika eller liknande någon gång framöver lät ju inte alltför omöjligt, men som jag kommer sakna min extra-familj QQ

Iallafall... Kom hem till ett icke-fungerande internet igen, vilket ledde till att jag ringde support, som enligt min mening, endast var slöseri med tid... Istället, satt jag igång filmen "A Clockwork Orange", som jag starkt rekommenderar. Lagom tills filmen var slut, upptäckte jag dock att internet och telefon helt plötsligt fungerade och jag var ännu en gång, en lycklig människa ^^
Resten av dagen har jag spenderat görandes ingenting... Jag är så trött och naturen är allt annat än lockande...
sgböjlkbtjköBWÖREIOHbegöoäwiehltfb
Ungefär så känns det...

Förövrigt älskar jag The Arks ny singel. Ola Salo säger jag bara!


Faaaaaaaaaabulous!


Nej, om man skulle ta och göra något av sitt liv... typ läsa lite natur, eller åtminstone bläddra lite i boken... Jo, jag tar och kör på det!

// sir Vincent



onsdag 24 mars 2010

wish that I could bake a cake made out of rainbows and smiles

SPOTIFY BELONGS TO YESTERDAY,
GROOVESHARK IS TODAY!


Ingen reklam, det var allt som krävdes för att övertala mig ^^
Det slår Spotify med hästlängder!


Nu ska vi se om jag kan få det här rätt... Onsdag idag va?
(Jag är villig att erkänna att jag var på väg att skriva torsdag...)

Matte första lektionen och jag måste nog hålla med Emmy, det är NÄSTAN kul för stunden.
Historia uppe på det, där vi kollade klart på dokumentären om kvinnornas kamp genom tiden.
BRÄNN BEHÅN, HÄR TALAR VI REVOLUTION!
Det är väl ungefär den bilden man får, men fan så kul det ser ut att vara ^^
Och nej, jag ska inte börja bränna behåar och smink, jag tänker bara överväga att involvera mig mer när det kommer till jämställdhet och liknande... Det går ju att koppla ihop med politiken, som för stunden ligger på is för min del...hmm...borde verkligen ta tag i det här nu, iallafall innan min praktik...men än en gång, det är så mycket man BORDE göra...

Sedan var det lunch och det var nästan ätbart. Därefter hade vi egentligen kunnat gå hem, men vi bestämde oss för att skriva klart vår labbrapport. Sagt och gjort, vi tog vårt pick och pack och begav oss till öppna datasalen. Väl där, kunde vi inte hitta vårt dokument. Hmm, tänker vi, kanske om vi går till naturarnas datasal... Mot C-huset, och självklart ligger dokumentet på datorns skrivbord som om inget har hänt...

Min teori är att de har blockerat saker från att skickas från naturdatorerna till samhällsdatorerna, vilket är fullt logiskt enligt mig.
Min andra teori var att en ninja tagit sig in från det tidigare nämna takfönstret, loggat in på Beccas konto och raderat eller flyttat vårt dokument... Även det mycket logiskt och högst troligt.


Begav mig hemåt, upptäckte Grooveshark och resten av dagen har jag spenderat lyssnandes på musik, medan jag läst historier samt låtit fingrarna löpa över tangentbordet för egen del. Jag känner mig kreativ!

Nej, nu ska jag fortsätta med skrivandet och lyssna på ovanstående spellista (Y)

Måste bara nämna att jag älskar den nya Comviq-reklamen:

"Okej, då läser vi rumänsk renässanspoesi i åtta timmar och lyssnar på deppig musik."
"JAAAAAAA!"

// sir Vincent

tisdag 23 mars 2010

Min hjärna är inte här just nu, men om du lämnar ett meddelande så hör den av sig så fort den kan

Eftersom jag inom loppet av en vecka, skrivit fel dag i min blogg två gånger,
(tisdag istället för onsdag förra veckan och "fiskonsdag" idag),
kände jag att det var dags att nämna det här för framtida hjärnsläpp...

NOTE TO SELF:

Måndag - Tisdag - Onsdag - Torsdag - Fredag - Lördag - Söndag

Jag menar,
Tisdag - Onsdag,
så svårt ska det ju inte vara.

Tydligen är det dock det...


Förövrigt sitter jag och skriver på mitt personliga brev för stunden eftersom jag äntligen finslipat mitt CV. När det är klart, ska det skickas runt och sedan är det väl bara att hålla tummarna!

Jag klättrar på väggarna här hemma...
Bandyn är redan saknad QQ

// sir Vincent




Varför anstränga sig?

Idag har inte min hjärna riktigt hängt med resten av kroppen, det är ett som är säkert...

Det började med snooze i en timme för att sedan somna om och vakna igen 20 minuter innan skolstart. Hittade Sofi utanför skolan och vi var övertygade om att vi skulle bli sena, vilket ledde till oror när vi upptäckte att vårt klassrum var tomt och klasskamraterna försvunna... Efter att ha kolla på klockan, insåg vi dock att vi var ca 5 minuter tidiga trots allt, snacka om flyt.

På samhällen gick vi igenom hur man på bästa sätt ska skriva ett personligt brev, samt såg en film om jobbintervjuer med budskapet: Låt inte någon köra över er och se till att veta om era rättigheter.

"Först jobbar du gratis fram hit, då du börjar tjäna lite pengar. Men sen, i slutet här, finns en kruka med guld. Om du istället väljer att jobba i en korvkiosk, får du pengar hela vägen, men ingen hög med guld i slutet, utan en.... stor varmkorv. Så vad skulle du hellre vilja ha, guld eller korv?"

"Krukan med guld... Jag äter ju inte kött..."

Man bara måste älska Felix Herngren!

Lunch sedan och det var som att gå in i en citronvägg när man kom ner för trappan. Fiskonsdag, underbart!

Naturkunskap, där vi blev ivägskickade att skriva klart vår labrapport, medan andra gruppen fick jobba på med frågorna. Efter att ha gått ett varv runt skolan i jakten på en ledig dator, var vi nära att ge upp hoppet, när vi tillslut hittade en... Osis... Stackars Becca säger jag bara. Sofi och jag bröt ihop ännu en gång och tillförde ungefär lika mycket som en stum man skulle göra i en kör... Iallafall, så fick vi, (läs Becca), nästan ihop det.

Därefter var det gymnastik och vi hade beslutat oss för att köra volleyboll.
Jag vill inte påstå att det är sporten för oss, men det ledde iallafall till många skratt och ett par hemskt dåliga danssteg. Men det är så det ska vara!

(Ni som inte sett den här, kan ju ta och kolla så vet ni ungefär hur det såg ut):



Sedan hade ju Vince då planerat att gå hem och lägga sig, efter att ha gått runt och kallsvettats halva dagen med en extrem huvudvärk, men icke då... Det slutade med att Sofi och jag hamnade i öppna datasalen med varsin kopp kaffe, redo att göra ett tappert försök till att få ihop vårt samhällsarbete som vi "jobbat" med i flera veckor nu...
Efter över en timmes slit, lyckades vi tillslut få ihop något vettigt och förhoppningsvis kan vi slänga iväg det innan dagen är slut.

Note To Self:
se till att börja i tid med arbeten och använda lektionerna till det som ska göras, INTE planera projektarbete...
(Vi behöver dock inte gå in på några detaljer...)

Sedan bar det av hemåt i haglet/regnet/snöandet för att som nybliven rutin, bänka sig framför "Förhäxad". Därefter blev det datorn...och här sitter jag än...jag har verkligen inget liv utan bandyn...skitliv...

Nej, funderar på om man ska ta och läsa Arn, men om jag känner mig själv, lär det inte bli av... Jag tar nog och skriver istället eftersom det inte blev av igår. Jo, så gör jag nog...
Ikväll är det ju dessutom "Cougar Town" och "Christine", oj oj oj, tv-veckans höjdpunkt!

// sir Vincent

måndag 22 mars 2010

It takes a fool to remain sane

Jag är i extas!

Bara för någon dag sedan fick jag reda på att...
Paramore kommer till Sverige i sommar
...närmare bestämt Pier Pressure. Genast kändes P&L, Sonisphere och P!NK ganska ointressant...
Så nu jobbar jag på att övertala min kära syster att hänga med till Götet och se Paramore, The Sounds och Takida m.fl. Jag flippade iallafall ur när jag hörde det, något stackars Captain fick genomlida, men men...

Vidare till nästa grej...

Paramore befinner sig just nu i Stockholm. Jag övervägde för en stund att åka dit och stalka dem, men det är nog att ta i... Dock är jag lite sur på mig själv då jag missade dem live i Bandit Rock imorse. Att jag dessutom, inte förrän nu, fattade att de var i Sverige,
(Hayley skrev igår på sin Twitter: "made it to SVEEEDEN. gonna sleep forever.", men jag tänkte att det gällde säkert något annat...),
stör mig något oerhört.

Sista grejen och kanske den allra bästa, jag har inte bestämt mig än...

THE ARK - NYTT ALBUM - SOMMARTURNÉ = VINCE GÅR I TAKET!

Jag är överlycklig! Äntligen säger jag bara. I sommar var det tre år sedan jag såg dem live, först i Kristianstad och sedan i Eskilstuna. Tre år är alldeles för lång tid.
OLA SALO ÄR MIN HJÄLTE!
Det är allt jag har att säga.

Såå... Om jag inte lyckas skaka fram ett jobb rätt snart, är jag illa ute på många fronter.

- Pier Pressure
- The Ark
- Eurotrip

Det är i situationer som dessa uttrycket "Ekonomisk oberoende" låter väldigt lockande...


Okej, nu har jag börjat lugna ner mig. För stunden iallafall...

Som alla andra måndagar denna termin, började vi med naturkunskap. Halva lektionen spenderades på evighetsgörat: "Svara-på-ointressanta-och-krångliga-frågor-som-du-ändå-inte-förstår-något-av"
Don't we just love Naturkunskap?
Den andra halvan spenderades i C118 framför den tråkigaste dokumentären någonsin... Jag tror det hade med klimat att göra och jag säger bara:

SNÄLLA BESTÄM ER! BLIR DET VARMT ELLER KALLT? DET ÄR ALLT JAG BER OM...

Lunch, där vi som vanligt fick något som ska föreställa vanlig mat, men som egentligen består av slaggprodukter och koncentrat. Idag var det de stackars köttbullarnas tur att slaktas, bokstavligt talat...

Historia därefter och vi fick reda på att nästa måndag är det en föreläsning om Förintelsen sim vi självklart ska gå på. Intressant må jag säga!
Sedan började vi med det nya området, "Kvinnokamp och Kvinnoliv" vilket får mig att gå über-feminist... Jag hatar orättvisor, vad mer kan jag säga?
Dessutom är jag arg för att jag inte levde på 60-70-talet... Jag säger bara en sak:
WOODSTOCK
För att inte glömma hela flowerpower-kulturen, friheten och kärleken.
HIPPIE IS THE WAY TO BE!

Kom hem och placerade mitt feta arsle på golvet för att spela lite Yakuza. Tröttnade dock rätt fort, så nu ligger jag än en gång i sängen, på magen, skrivandes i min blogg... Livet är underbart!

Tänker antagligen fortsätta med skrivandet även idag... I'm in a flow and I love it!

// sir Vincent




söndag 21 mars 2010

Because of Bieber, Hitler is only the second most hated person

I'M LIVING IN A BOX!

Som vanligt har jag lyckats hoppa ett par dagar, vilket innebär att ni får följa med på en resa tillbaka till fredagens trygga vrår...

Började fredagen med att spendera ca 2 h och 20 minuter på samma stol.
"þungur hnífur"
Det fina citatet får representera filmen "När Korpen Flyger", en film jag velat sett sedan jag var lite pojk...erhm...tös...


Nu i efterhand undrar jag dock vad jag tänkte med... Fast, den var egentligen inte dålig... Långtråkig och alldeles för utdragen. Sedan undrar jag också:
Sen när började vikingar kasta knivar på varann?
Jag har alltid trott att de slogs med svärd... Snacka om vilseledd...
*söker på vikingar på google*
Okej, alla vikingar har ett svärd eller en yxa...
Vince 1
Korpen Flyger 0

Okej, vidare till nästa film: "Romeo och Juliet", gangster style. Vi hann med 15 minuter och jag hatar den redan...
Därefter blev det iallafall lunch, något som skulle föreställa tacos.
Fredagsfika vid Fikus uppe på det, något som utvecklats till en liten tradition vid det här laget.
Dagen avslutades med matte, där vi för en gång skull faktiskt räknade ^^

Kvällen sedan, spenderades framför teven i brist på annat. Motivationshandikappad var det ja...

LÖRRRRRRRRRRRRDAG

Tidig uppgång, buss till Uppsala och sedan bandyfinal.
AIK - IFK NÄSSJÖ
5 - 3

Det blev visst bara ett silver för Nässjös stolthet det här året, men de är fortfarande guld värda!
Och läktarmatchen vann vi med hästlängder genom att gapa och skrika matchen igenom, vilket vi också blev tackade för senare under kvällen, då IFK framförde en hejaramsa för oss via telefonen. Skönt att man är uppskattad!
Tydligen har man visst synts på TV en hel del också, något man bland annat fick höra från sin kära lagkapten som undrade vad jag hade på mig för hemsk tröja. När jag förklarade att jag hade BoIS-tröja på mig under, fick jag tillbaka svaret:
"Och hur förklarar du halsduken då, va?"
Ah touché...
Men hon förlåter mig, det vet jag att hon gör ^^

Fick även vara med i radio då jag räddade stackars Lovisa, som sett 2 bandymatcher, från att skämma ut sig, samt blev lurad att ställa upp på vimmelbilderna här nedanför.
Kalla mig linslus ^^



Nej, men man får väl säga grattis till AIK, (Mattan åtminstone), trots att det tar emot var de faktiskt det bättre laget.

Hemresan sedan kändes oerhört lång, vi måste kört i snigelfart. De 6 timmarna det tog från Sandviken var ingenting jämfört med de 4.5 timmarna det tog nu. Inte fick vi donken heller...

Så trots förlust, var vi dock oerhört nöjda med dagen! För att citera Snygg-Henke:

"Studenternas i Uppsala igår! Ni som var där förgyllde dagen! Tack!"



Om vi då går vidare till söndagen...
Idag har jag känt mig oerhört kreativ. Fingrarna har farit fram över tangentbordet och jag har skrivit drösvis. Äntligen är skrivblocken borta... Och tyvärr Captain, det är Kasumi det handlar om tyvärr, men jag jobbar på det med!

Annars vann Hammarby sitt första SM-guld idag vilket suger, för det innebär att våren inte kommer och att jag inte får sjunga
"Bye Bajen Bye Bye"
eller "
Det kan inte va lätta, aldrig bli nummer ett. Stackars Hammarby".
Snacka om glädjedödare... Fy fan säger jag bara!

Nej, om man skulle ta och sova snart? Det är ju ännu en vecka imorgon, vilket också innebär att det nu är 11 dagar kvar till påsklov.
BANZAI BANZAI BANZAI

Nu när bandyn är slut har jag en extrem hemlängtan och ser verkligen fram emot att spendera 9 dagar i Västerås med familjen... och ja Captain, det inkluderar dig med... Believe it!

// sir Vincent





torsdag 18 mars 2010

He doesn't even go here

Bilder säger mer än tusen ord... Andnöd, hysteriska skrattanfall och tårfyllda ögon likaså... Uttrycket "Jag dör" är ganska uttjatat, men den här gången gör jag verkligen det... Humorn flödar...
JAG ÄLSKAR MIN DÅLIGA HUMOR!



Mitt liv som facebookare

2010-03-18 Hmm... Om jag nu ändå tänker bli pirat, kanske ett träben vore passande? På så vis slipper jag ju smärtan i vänsterknät samtidigt som jag får den där äkta piratkänslan... Åtminstone värt att fundera på!

2010-03-18 Fuck this! I want to be a bloody pirate.

2010-03-17 Funderar på att göra sig av med sitt vänstra knä nu när säsongen är över... Först ska det dock sovas.

2010-03-16 Nej, om man kanske skulle ta sig till Tranås för ett litet möte?

2010-03-16 Djupt vatten är inte min grej...

2010-03-13 BoIS stannar i allsvenskan, IFK till SM-final... Vilken bandydag! :D Som gammal VSKare kändes det ändå lite tungt, ni är grymma! :) Ser fram emot nästa helg! BANDY <3

2010-03-13 Ödesmatchen: TRANÅS BoIS - VÄSTERÅS SK, Bredstorp 19:00

2010-03-12 I DON'T KNOW WHAT WE'RE YELLING ABOUT!

2010-03-12 Har fört oerhört intressanta diskussioner med mina tre alter-egon... Tydligen anser de att jag är ointressant. Kvällens höjdpunkt må dock vara tillfället då jag hittade en bild på en tant, vilket ledde till att jag under en 10 minuters period, skrattade tills tårarna rann... Om jag har såhär kul varenda gång, kommer jag nog fortsätta skjuta upp pluggandet in i det sista! Life.Is.Good.

2010-03-11 Jag blir min död.

2010-03-11 Vid tillfällen som de dessa tackar jag personen som kom på idén med studiedagar. Vilken resa, vilken resa, men så värt det! Nu står plugg i mängder på schemat innan det bär av till Tranås ikväll. Life is good!

2010-03-10 Då var vi på plats i arenan och det ser bra ut inför matchstart!

2010-03-10 IFK-låten klingar fint i bussen. Inte långt kvar nu...

2010-03-10 Sandviken tur och retur. Jag tror det kallas bandy...

2010-03-09 Tranås nästa

2010-03-09 Som samhällsvetare känns det tryggt att jag tydligen är usel på just samhällskunskap...

2010-03-08 Om det inte vore för min alldeles egna lågkonjunktur, skulle jag inte ens försöka mig på att skriva ett CV... Funderar på att ha med "desperat, fattig student som en gång i tiden hade fungerande hjärnceller" i det personliga brevet och hoppas att någon känner medlidande och helt enkelt ger mig ett sommarjobb... Livet är underbart!

2010-03-08 Mot Tranås och vidare!

2010-03-07 Adventureland <3

2010-03-06 Så lyckades BoIS tillslut ta hem segern i första kvalmatchen. Tydligen lyckades man dra på sig utvisning nummer två för säsongen, men det får det la vara värt. Nu sitter en trött och sliten Jojo hemma hos mamma och äter hemmalagad lasagne. Life is good!

2010-03-05 Match-mot-forna-lagkamrater-veckan presenterar kvalmatch nr 1 : VÄSTERÅS SK - TRANÅS BoIS 14:30 imorgon i ABB-arena!! TAGG TILL TUSEN!

2010-03-03 Det är jobbigt att vara bloggare...man måste tänka... Teparty med John Blund nästa!

2010-03-03 Vi kommer ta Europa med storm. Det börjar se lovande ut.

2010-03-02 Förlust, men vad fan gör det? Nu börjar tagget inför lördagen då man än en gång ska äntra isen i ABB-arena. Bandy, man kan bara inte få nog av det!

2010-03-02 Match-mot-forna-lagkamrater-veckan presenterar: Smålandsderby, IFK Nässjö - Tranås BoIS, 19:00, Skogsvallen

2010-03-01 Tranås nästa för träning med familjen. Vilken vecka vi har framför oss med både smålandsderby och kval... Kan det bli bättre? Jag tror inte det.

2010-02-28 Dagen efter kvällen före...och vilken kväll! BoIS-familjen <3

2010-02-27 MOT TRANÅS!!

2010-02-25 Är oerhört sugen på Europa nu efter att ha spenderat ännu en skoldag med planering istället för plugg, och jag må då säga, det ser lovande ut!! It's gonna be legen... wait for it... dary!

2010-02-22 Är i behov av en "Biologisk Mångfald for Dummies"...

2010-02-20 Matchen inställd, så det är bara att ta tag i pluggandet istället...

2010-02-20 Smålandsderby som avslut på serien, IFK Nässjö - Tranås BoIS!

2010-02-19 SJ är inte uppskattat för stunden... Men så ska man ju se saker från den ljusa sidan, jag kom fram. YAY! Nu ska här taggas inför morgondagen!

2010-02-15 Tyckte synd om sig själv, så snart bär det av till gurkstaden...

2010-02-14 Tranås - Härnösand

2010-02-11 Blivit beordrad av hushållets äldste att hoppa över träningen och kurera mig. Det låter rimligt, så nu blir det läxkväll och te-pimplande istället!

2010-02-09 Tillbaka i Småland!

2010-02-09 Till och med jag tycker att det inte är värt att missa en skoldag för 10 minuter hos tandläkaren... Men så ska man ju se saker från den ljusa sidan: jag missade naturkunskapen!

2010-02-07 Spelar mammas gamla vinylskivor, busar med lillfis och kastar råtta till katten. Home sweet home!

2010-02-06 Finlir på Studenternas, fy fan vad vi är bra! Tvåsiffrigt, vilket innebär att vi nu dubblerat vår målkvot, samt en välförtjänt nolla uppe på det! Jag kan inte sluta le! Det här kommer jag leva på länge...eller ja...iallafall till nästa helg då ett revanschsuget BoIS tar sig an Härnösand på hemmaplan. Se upp säger jag bara!! Nu sitter jag dock i Västerås och umgås med la familia. Skönt att få komma hem lite. Talihoo!

2010-02-05 Mou, nande ya nen? Minna ga kirai desu.. Fusakeruna! Demo, Captain, anata ga daisuki!

2010-02-05 Jag förutspår ett IG...

2010-02-05 Matteprov om en halvtimme... YAY!

2010-02-04 Äntligen en träning som kändes bra, nu taggas det lördag!

2010-02-03 R I P Sid Vicious <3

2010-02-02 Snodde denna status av en vän som oxå snodde det av en vän... Men jag måste ju få dela med mej av det roliga hahaha Gå in på Eniro och sök på Kartor/Åsögatan 176 och klicka på gatuvy. Dra pilen till höger till det röda huset och där på andra våningen...Zooma :)

2010-02-01 "Joan, lets break out tonite! Okay cherie, what’s the plan?" Dead End Justice <3

2010-01-31 Plugg är inte min grej...

2010-01-31 Kände ett behov av att spela Noice väldigt högt, vilket jag också gör!

2010-01-31 Och så blev det ännu ett VM GULD!!

2010-01-31 The Runaways <3

2010-01-30 Jag älskar mitt meningslösa liv. Hur är ditt liv?

2010-01-29 I'm not flying... I'm falling with style!

2010-01-29 TOY STORY!

2010-01-28 Ebba Grön <3

2010-01-28 TRANÅS!

2010-01-28 Mr Poe <3

2010-01-26 Träning med IFK och benen känns sådär härligt sega. Bandy säger jag bara!!

2010-01-25 Home sweet home, som man brukar säga...

2010-01-24 Det känns inte bra...

2010-01-23 BoIS ON TOUR: Dåligt. Sämre. Jojo. Har dock brutit ihop och kommit igen efter en kortare tupplur i bussen. Nästa stopp, Sundsvall, där det vankas hotellnatt, för att inte glömma den efterlängtade hotellfrukosten! Blir till att ladda om batterierna inför morgondagens möte med HAIK!

2010-01-21 Tranås!

2010-01-20 Skitsnack, minnen och bortglömd vänskap... Två timmar på telefon med min onda hälft går fort. I'm weird and you're weird, that's why we're mates.

2010-01-18 BOLLOCKS! That's all I have to say...

2010-01-18 Lagom slut efter en trevlig träning. Sitter nu och inväntar B B resultatet med spänning...

2010-01-17 BoIS - SAIK... Tagg!

2010-01-16 Stephen Baldwin är den sista personen jag vill hitta utanför mitt fönster...

2010-01-15 The Biggest Midget in the Game is still in the game!! GO SOV!

2010-01-15 Jag lunchade med en ninja på din bil för det är sånt jag gör.

2010-01-13 Nej, vi gör uppror, myteri allihopa. Godis är gott!

2010-01-11 Sir Vincent Hungaloo at yer service

2010-01-10 Vägrar sova och gå miste om mina sista timmar av frihet. Sömn är överskattat, därför uppfanns powernap!

2010-01-09 Avatar was AWESOME!!

2010-01-09 Avatar väntar på bioduken!

2010-01-09 Stoppa duvan! Stoppa duvan! Stoppa duvan NU! Barnprogram när de är som bäst!

2010-01-09 "Hallå? Piloten är död, finns det nån bandymålvakt som kan flyga planet?"

2010-01-08 IT'S A CONSPIRACY!

2010-01-07 Högljudda duvor uppskattas INTE....

2010-01-07 Boom Boom Boom

2010-01-06 Ryggen mår sådär efter att ha blivit attackerad av en skridsko, men så får man kanske skylla sig själv när man kramphåller en VAIK-spelares ben för att få stopp på henne. 2-2 blev det tillslut, efter 3 halvdana perioder. En poäng, alltid något!!

2010-01-06 Tranås BoIS - Västerstrands AIK 13:00 Bredstorp

2010-01-05 Svart

2010-01-05 Min kaktus ser vass ut!

2010-01-05 I don't wanna...I wanna...zzzzzzz....

2010-01-02 Då var ännu en match spelad, och som vi spelade. Dock räckte det inte hela vägen, men vi klagar inte för det. En utvisning lyckades man dessutom dra på sig, men det var det värt. Någon gång ska väl vara den första... Nej, nya tag till på onsdag!

2010-01-01 Tillbaka i den lilla staden Nässjö där man nu sitter och taggar inför morgondagens match mot Kareby. Lovely indeed!

2009-12-31 2010, känn pressen, 2009 blir svårslaget!! GOTT NYTT PÅ ER!! :)

2009-12-30 Capotau E and Sir Vincen Thubgalloo on new adventures!

2009-12-29 Tacos á la Linders

2009-12-29 Då ska man tydligen ner på stan även idag och slåss med resten av Västerås...

2009-12-27 Att sakna sånt som var är värdelöst....

2009-12-26 Hemma igen efter derbyförlusten. Att man blev utnämnd till matchens lirare värmde lite smått, så nu ska jag bara deppa en stund innan det blir nya tag!

2009-12-25 Tillbaka i Nässjö på snabbvisit. Imorn väntar annandagsderby! LOVELY

2009-12-24 GOD JUL

2009-12-23 Kidnap the Sandy Claws...

2009-12-22 Då var skolan ÄNTLIGEN slut för året och snart är det jag som tar tåget till Västerås

2009-12-21 Snart blir det Tranås

2009-12-21 Då var mina dagar som pillerknaprare över, dock blir det nu återbesök hos läkaren då tummen fortfarande ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig. Förövrigt har jag än en gång förlorat allt gällande samhällskunskap...

2009-12-20 R I P Brittany...

2009-12-19 Hemkommen från Vallen där det blev till att heja fram IFK till iallafall en poäng. Nu ska jag tina händer och fötter för att sedan ta tag i julstädningen. Lördag, vi gillar!

2009-12-18 Kul för alla som går på jullov idag, 'r oerhört glad för er skull. Själv ser man fram emot ännu två skoldagar nästa vecka. Vår skolledning har gjort det igen...

2009-12-17 Är pepp på träning i Tranås!

2009-12-16 Myskväll med Marika och Kicki, lyckades tydligen missa resten av gänget. Men det är sånt som händer. Trevligt hade vi iallafall :)

2009-12-15 Tandläkare borde förbjudas. Fast föda, vem behöver det? -_-'

2009-12-15 Bestämde sig för att sova länge innan man tänkte pallra sig till skolan för dagens enda lektion, men icke sa nicke... Istället blir det vallen för at coacha dambandyns framtid! :)

2009-12-14 Tillbaka i Nässjö

2009-12-14 Har uppesittarkväll med min onda tvilling. Vi pratar gamla minnen, lyssnar på Queen och förbannar mänskligheten. This is life as it should be!

2009-12-13 Då var Nova numera döpt och trots allt det kristna dravlet, skrattade hon sig igenom hela dopet. Präster är förövrigt läskiga och dagen då jag går ur Svenska Kyrkan närmar sig... Fika med familj och vänner, sedan bus med den nydöpta. Mamma och jag är övertygade om att Nova har fått vår humor, vilket uppskattas. Nu ska jag snart bege mig till min onda hälft och leka nattuggla.

2009-12-12 Då var man i Västerås efter en ledsam och oerhört skrattretande match, mer behövs inte nämnas... Dock var humöret på topp redan när vi satte oss i bussen igen, vilket gäng! Nej, ta och medla mellan katterna för att sedan gå och lägga sig. Imorn vankas det dop för Novisen. Talihoo!

2009-12-12 Ice Age 3 och lekar, bussen rullar på i full fart. Nu är det visst dags för Sunes Jul också, humorn flödar! 17:30 smäller det, SAIK - BoIS. Yes indeed!

2009-12-10 Tummen sitter konstigt nog kvar. Imorn börjar mitt liv som pillerknaprare; penicillin i 10 dagar, är det inte underbart så säg!? Annars har jag hört att det är fredag imorn, det är ju aldrig fel. Ser definitivt fram emot helgen! Nu blir det dock till att skriva om könsroller i antikens och dagens litteratur, ännu ett uppskattat påhitt från Bengt... Tack för mig!

2009-12-10 Trotsar sin halvdöda tumme och beger sig till Tranås för att testa sin smärtgräns!

2009-12-08 Överväger amputation av högertummen, men är för trött... Istället, sängen nästa.

2009-12-07 3.5 timme spenderad i Tranås, varav 10 minuter på is. En blodig, trasig och blå tumnagel senare, är jag hemma i Nässjö igen och beklagar mig själv. Vet inte om jag ska skratta eller gråta... Men det får vi nog se imorn när jag vågar ta bort tejpen... Fingrar ska då alltid vara ivägen! Nej, lite plugg innan läggdags kanske? Tack för mig!

2009-12-07 Sömn är överskattat, men kan tydligen leda till vissa talsvårigheter... Men med ett par koppar kaffe, så är snart det problemet ur världen. Tänker nu deppa ihop över samhällen och skriva ett argt blogginlägg, lyssna på väldigt hög musik eller göra något annat konstruktivt. Dock planerar jag att både bryta ihop och komma igen lagom till kvällen, då det vankas träning i Tranås! Mondays, don't we just love them?

2009-12-06 Kollar Filip & Fredrik medan jag taggar måndag! Förkylningen är som bortblåst, så nu är man fit for fight igen! Lovely indeed!

2009-12-01 Träning med IFK...död...dags att införskaffa ny astmamedicin... Förövrigt älskar jag bandy!

2009-11-30 Har brytit ihop och kommit igen. Snart tar jag mitt pick och pack och beger mig till Tranås!

2009-11-29 Då bär det snart av till Tranås för lite bandylir! Tranås - Kareby, tagg!

2009-11-28 SNYGGT JOBBAT IFK! Efter en trevlig bandymatch på Vallen, blir det nu till att ta't lugnt och ladda inför en tuff hemmamatch imorn! Fabulöst!

2009-11-28 Nej, om man skulle ta sig bort till Vallen och kolla lite bandy!

2009-11-26 Då var arbetet äntligen klart och lättnaden är enorm, särskilt efter två nervösa sammanbrott och en panikattack... Nu väntar sängen!

2009-11-26 Då var det precis ett dygn kvar tills historiearbetet ska vara skickat och klart! Känner pressen...

2009-11-24 har en date med Rasputin och det vankas uppesittarkväll! Är det inte underbart så säg? Förövrigt vill jag bara påpeka att ingen sport är så skön som bandy! Thank you for your time!

2009-11-24 Rasputin väntar och senare blir det träning med IFK. Si si..

2009-11-23 Ser fram emot Tranås ikväll, men först ska Jojo fördjupa sig i sitt historiearbete. Rasputin blir min död...

2009-11-22 Hemma i den underbar staden Nässjö, numera omdöpt till Smålands Forks. Ser vi fram emot skolan imorn? NEJ! Ser vi fram emot träning i Tranås? JA! Läggdags alldeles strax, ta och ladda batterierna. Efterlängtat..

2009-11-22 Förlust med 2-0 efter 90 minuters vattenpolo i "soliga" Karlstad. Dagens höjdpunkt, varmduschen efter matchen (Y) Underbart! Efter en matpaus, rullar nu bussen mot Småland. Tack för mig!

2009-11-21 Imorn bär det av till soliga Karlstad för lite bandylir! VAIK - TRANÅS, TAGG TILL TUSEN!

2009-11-21 Battle Royale <3

2009-11-19 DR OCTAGONAPUS, BLAAAAAAAAAAARGH! Pluggkvällar, då humorn är som bäst! Tacka vet jag Youtube ^^

2009-11-19 svävar runt på små fluffiga moln efter att hon fått godkänt på matteprovet. Fabulöst! Ikväll är det Tranås som står på schemat! Men tills dess, engelskaplugg (Y)

2009-11-18 Då var samhällen äntligen klar. Skjuter jag upp saker in i det sista? Inte då ^^ Nej, läggdags och sedan upp liite för tidigt, träning med bandygym! Fabulöst! P!NK & ES Posthumus är förövrigt klockren pluggmusik (Y) OYASUMINASAI!

2009-11-17 Studiedag och NÅGON råkade sova liite för länge. Men två koppar kaffe och sedan är man fit for fight! Samhällen väntar..

2009-11-16 Idag blev det en kort sväng till Tranås, vilket innebär att man nu hinner plugga lite samhäll! Osis ^^

2009-11-15 Planerar att ta tag i sitt liv och faktiskt plugga! Men som vanligt har jag nog för höga förhoppningar.. Men försöka går ju ^^

2009-11-14 Oerhört gött med 2 poäng i premiären!

2009-11-14 Nu närmar det sig.. Seriepremiär: Tranås - Uppsala !

2009-11-13 tror sig ha brutit tån efter en klockren tåpaj rätt in i dörren! Men inte stoppar det mig.. SERIEPREMIÄR IMORN, HELT FABULÖST! :D

2009-11-13 Sitter med en efterlängtad kopp kaffe i handen och njuter till fullo! Dagen har bestått av rollspel, döda ankor och "bloody French loaves", det engelska språket, perversa greker och internskämt som kommer leva kvar länge. Don't we just love Fridays? ^^

2009-11-12 Tranås och sista träningen innan seriepremiären! Bloody marvelous I tell ya!

2009-11-11 MATTE B KOMMER BLI MIN DÖD! -_-'

2009-11-11 P!NK var grym! Jag är oförmögen att tugga. Snart tar jag tåget till Nässjö. Everything's just fine and dandy!

2009-11-11 Na na na na na.. SO WHAT, SHE'S STILL A ROCKSTAR, SHE'S GOT HER ROCKMOVES AND SHE'S FREAKING AWESOME! Na na na na na.. BRA - BÄTTRE - P!NK

2009-11-10 Tandvärken börja komma, sakta men säkert. Lovely indeed I tell ya. Men det stoppar inte mig.. Bilen rullar nämligen mot Stockholm. Låttexter pluggas med hjälp av hög musik i öronen! Ikväll smäller det, P!NK I GLOBEN! Fabulöst må jag säga!

2009-11-10 Tandläkare är ondskan själv!

2009-11-08 Sir Vincent Hungaloo will take over the world!

2009-11-07 En dreglande bebis som skrattar åt allt jag gör och en katt som vägrar lämna mig ifred.. Ibland är det då skönt att vara hemma! ^^

2009-11-06 Gurkstan nästa (Y) I'm a cucumber, I'm a cucumber.. osv.. Talihoo!

2009-11-05 Var är älgen? Dagen har varit kanon, så varför inte avsluta med en tur till Tranås och lite bandyträning!? :D

2009-11-04 "Den där galna Västeråsaren från Uppsala!" Taggar skola imorn, film och sedan flumprojekt. Jo, man tackar. Tranås till kvällen och Västerås till helgen. Vilket veckoslut det kommer bli!

2009-11-02 Äntligen hemma från Sandviken. Två ispass, en internmatch samt fystester: Hej träningsvärk! För tillfället känner jag mig smidig som ett kylskåp och seg som en gummibjörn, men det innebär att man iallafall gjort något vettigt (Y) Förövrigt kan vi konstatera att X200 inte är gjort för bandyspelare och busschaufförer i Gävle borde ställas i ett bandymål utan skydd ^^ Trots det har helgen varit kanon!

2009-10-30 Hej tjo och klackarna i taket! Imorn är det smålänningarna som tar tåget till Sandviken för 3 dagars bandylir. Fabulöst !

2009-10-25 Om man skulle ta och njuta av sista lediga helgen denna vinter för att sedan börja veckan med att slösa bort två höstlovsdagar på öppet hav. Om.. Om är bra. Först tänker jag dock äta muffins, dricka kaffe och låta bli de vettiga saker jag borde göra. Därefter ska jag hem till mamma, mysa med bebis och jälvas med katten. Det är ju nämligen dessa små detaljer som betyder något.

2009-10-23 Västerås - Höstlov - Kryssning - Nässjö - Sandviken - Bandy - den kommande veckan kommer bli fabulös !

2009-10-18 Jag mötte AIK och överlevde, d v s, ett svullet knä och inte fler brutna fingrar än vanligt ^^ Förlust med 9-1. Men så ska man ju se allt från den ljusa sidan: Det var under tvåsiffrigt och matchens höjdpunkt var min egna kapning av Jepson, något jag kommer leva på länge, länge (Y) Helgen har varit toppen och nu är man redigt sugen på seriepremiär ! BOIS BOIS BOIS !

2009-10-18 Tranås - AIK 14:30

2009-10-17 2-0 förlust mot finska Vastus, satt och frös rumpan av mig på bänken. Sedan blev det dock andra tag när vi tog Söråker med storm, hela 6-1 ! Tänk att det kan vara så härligt att vinna. Hur ser då morgondagen ut? Det vet vi snart (Y) Tills vidare.. Bois Bois Bois ^^

2009-10-16 Så hur gick då premiärmatchen i Tranås-tröjan? Jo, klart godkänd insats från mig själv trots ett så kallat "Epic Failure" ! 2-2 vid slutsignal, men efter en klistrad plockpotatis och en miss från finskorna, mot två klockrena mål från vår sida, blev det till slut vinst :D Nu taggar vi inför morgondagen, Vastus och Söråker, medan vi inväntar resultaten från Idol (Y) Bandy! Bandy! Bandy!

2009-10-16 Falun ligger nu bakom oss, snart framme bandybyn. 17:00 intar vi isen, Tranås - Tornio (Y) Taggad till tusen!

2009-10-15 Packa, fixa och dona! Imorn blir det tidig uppgång för att ta tåget till Tranås. Därefter rullar bussen mot Edsbyn och WORLD CUP :D

2009-10-13 Tillbaka från Tranås och hem till ett snötäckt Nässjö. Snö i oktober? Vart är världen på väg.. Men det är väl bara att njuta, kanske ta en bild för framtida bruk. Att titta på i december när julkänslan ligger på minus, solen skiner och gräset nästan är grönt, just för att påminnna sig själv om att snön faktiskt existerar. Kanske skulle man även gömma en snöboll i frysen, utifall att. Jaja, snö är la trevligt.

2009-10-12 80-talsmusik på hög volym är oerhört underskattat! Ikväll tar man än en gång tåget till Tranås för ispass och uppladdning inför helgen. Tagga!

2009-10-08 Hemkommen efter ett pass med spjut- och bollkastning i hagel och regn. Lite musik och kaffe uppe på det och jag är redo för lite nattplugg! Att jag aldrig lär mig..

2009-10-06 Inget som går upp emot lite Smurfhits strax innan läggdags!

2009-10-05 Tranås !

2009-10-04 Jaha, vad har vi då att säga om helgen? Bandy i mängder, massor med skratt och alldeles för många svordomar. Dock får lördagskvällar som spenderas framför en dubbad barnfilm, en verkligen att se fram emot 18årsdagen. Vi gör tummen upp för Tillbergas prestation, men tummen ner för VSK. Allt som allt kan vi sammanfatta helgen med ett: LOVELY!

2009-10-02 Nyligen hemkommen från Tranås. Snart dags för lite skola och sedan Västerås och Svenska Cupen! Pack your bags, we're going on a roadtrip!

2009-10-01 Lite mat och sedan en kort tågresa till Tranås för lite isträning!

2009-09-30 Things that bother you never bother me. I feel happy and fine, ha-ha! Living in the sunlight, loving in the moonlight. Having a wonderful time!

2009-09-29 I'm gonna dive into this lake full of crocodiles, just to see what happens ! GORGEOUS !

2009-09-28 Om ett fåtal timmar rullar tåget mot Nässjö. Helgen har inneburit gratis mat, tatuering samt att jag fått ännu mer metall fastlimmat i käften. Jag ska nog ta och åka hem oftare ! GORGEOUS !

2009-09-26 Dagen har varit lång. Lekt med både småbarn och hund, samt lyssnat på historier om de gamla VSK supportrarna. Dessutom blev jag visst av med min tatueringsoskuld, men det var trots allt inte fullt oväntat. Nu sitter jag hos min onda tvillingsyster. Som vanligt väntar en uppesittarnatt med dåliga skämt och annat halvdant. Tack för mig !

2009-09-25 Snart är det jag som startar eget tågbolag! Förövrigt har kvällen spenderats med familjen och Maistro's kebab. Bebis tycker jag är läskig, dock verkar katten uppskatta mig. Imorn kommer jag antagligen göra något dumt, men innan dess blir det en god natts sömn! Tjoflöjt !

2009-09-21 Mot Tranås färden går !

2009-09-19 Segway, gocart och ikväll vankas det lekstuga och annat :D Vilken dag !

2009-09-18 Koffeinabstinens, inte okej..

2009-09-17 ライフ良いです !

2009-09-15 Bandy! Bandy! Bandy!

2009-09-15 Mada yume wo miteru !

2009-09-15 Alla Dårars Dag !

2009-09-13 Battle Royale !

2009-09-11 Back in Västerås

2009-09-11 Tuff tuff, tåget går.. Och det är inte ens två hela timmar kvar ^^

2009-09-09 True Blood !

2009-09-08 Överväger amputering av vänster ben.. Bandymålvakt med benprotes, varför inte? ^^

2009-09-06 Ny rygg, ja tack !

2009-09-05 I'm a cucumber. I'm a cucumber. I'm a cucumber. I'm a cucumber. I'm a cucumber. I'm a cucumber. Please don't send me to the pickle farm. Boom! Dadadadadada

2009-09-05 saft till alla

2009-09-02 Vampyrer, ja tack ^^

2009-08-29 Hemma efter två kanondagar i Halmstad med laget !

2009-08-25 För att det är skönt att börja 20 i 12 efter tidig uppgång och ispass !

2009-08-22 Friends of the funk

2009-08-21 Jag överlevde första skolveckan ! Och så blir man visst 17 idag (Y)

2009-08-20 Smått slutkörd, men det är så det ska vara !

2009-08-18 Inte alls pepp på att börja skolan imorn T_T

2009-08-15 Tillbaka i Småland och verkligheten (Y) Så måste man självklart säga Grattis till syster också :D

2009-08-13 Jag är hungrig !

2009-08-10 08:00 och jag har fortfarande inte somnat.. Livet leker, hjärnan har kortslutning och att kommentera på Facebook har aldrig varit roligare !

2009-08-10 Klockan är 7, breakfeast time ^^ Kommunister, se upp! Här ska ätas !

2009-08-10 Klockan är 6, japapan-musiken flödar. Jag pratar med en amerikan som inte har msn, min onda tvillingsyster sitter och skrattar för sig själv, (ovanligt).. Börjar bli hungriga, kanske dags för frukost snart?

2009-08-10 Klockan är 04.40, min elaka tvillingsyster och jag sitter och nördar dator och lyssnar på japansk deathmetal.. This is life as it should be ^^

2009-08-09 Tackar för tiden med Ace och välkomnar istället Boris, numera min dator/bff ^^

2009-08-09 Heyo Captain Jack !

2009-07-27 Imorn bär det då av till södern igen ! Sölvesborg nästa (Y)

2009-07-21 Bekantat sig med lillasyster Nova, sett nya Harry Potter och diskuterat livet med Gilligan !

2009-07-19 En kanonvecka i Helsingborg, samt nybliven storasyster uppe på det !

2009-07-11 Helsingborg en vecka framåt !

2009-07-10 Jobbat färdigt för den här sommaren :)

2009-07-06 Sista jobbveckan, sedan HELSINGBORG :D

2009-07-02 Raggarna har intagit staden!

2009-06-27 Rockat till Promoe på cityfestivalen (Y)

2009-06-26 Michael Jackson, R I P !

2009-06-24 För att jag fått sista minuten jobb på äldreboende! Tjoflöjt på det (Y)

2009-06-23 sol är uppskattat :)

2009-06-19 Midsommar suger, men jag är glad ändå! ^^

2009-06-16 För hela världen är så underbar, när man är korkad, tom och glad !

2009-06-14 klassåteträff.. 9A år bra, och whatever -_-'

2009-06-12 skolan slut, mamma ett år äldre och senare bär det av till Västerås ! Tummen upp för det (Y)

2009-06-11 Sista dagen imorn ! Vi gillar't big time :D

2009-06-08 skolan slut för dagen, nu inväntar vi träning med bandgym !

2009-06-07 Der boer en kvinde i mikrofonen !

2009-06-07 Ramen och wind på repeat.. det är så man ska spendera lördagskvällar (Y)

2009-06-06 fotboll

2009-06-05 Grattis Malin :) Kommer sakna dig !

2009-06-05 kolla studenten idag :)

2009-06-03 Spana in röda mattan och lite gym uppe på det kanske ?!

2009-06-01 då taggar vi beachfotboll imorn då ! dessutom, no more plugg, tummen upp (Y)

2009-06-01 geografin klar, bara västfronten kvar..

2009-05-28 Cooper är över och tiden förbättrad ! SUGOI :)

2009-05-27 Glory Glory Man United !

2009-05-26 When I grow up, I wanna be a pirat!

2009-05-23 Det är han, som är The Bad Guy !

2009-05-20 då taggar vi träning med grönvitt! :)

2009-05-19 för att jag överlevde Vårruset ^^

2009-05-19 då taggar vi Vårruset :)

2009-05-18 SJ är numera hedersmedlemmar i De Inkompetentas Förening oO

2009-05-18 Braceface!

2009-05-17 Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Eivors FÖDELSEDAG :D

2009-05-15 tagga 4.5 timme på tåg! Back to Västerås

2009-05-14 Hårdträning är gött! Nu är det dock historieplugg som gäller...

2009-05-13 Träna, träna, träna... Vi gillar't :D

2009-05-13 precis sovit i 2 timmar.. ssu, plugg, mat och träning står på schemat!

2009-05-12 tummen upp för en jobbig morgon!

2009-05-11 HELSINGBORG! HELSINGBORG! HELSINGBORG! :D

2009-05-11 Pimplar kaffe, samt funderar på om man ska ta tag i sitt liv och plugga lite?

2009-05-10 Söndagstankar... Nittiotvaan skriver strunt igen!

2009-05-08 Positivitet! :D

2009-05-07 inte-på-humör.se

2009-05-05 Man ska va som en zombie, va nöjd med sin lott och aldrig fråga om nåt

2009-05-05 om man är korkad, tom och glad

2009-05-03 uppskattar inte Västerås bussystem... det var bättre förr!

2009-05-03 tummen upp för ovärd kväll med Rebecca!

2009-05-02 lyssnar på Noice & Thåström, samt försöker tillsammans med Eivor komma på nåt ovettigt att göra även denna kväll!

2009-05-02 dagen efter igår

2009-05-02 Dagen efter igår... demonstration, blev äggade, chill, klättrade på tak, flydde securitas... KANONDAG!

2009-05-01 idag ska vi KROSSA högern!

2009-05-01 haft en kanonkväll :D JAG HAR SAKNAT DIG EIVOR!

2009-04-29 3 poäng Helsingborg, göttans värre (Y) Träning är underbart! :D

2009-04-29 Helsingborg i sommar :D LOVELY!

2009-04-28 för att det är tisdag, vilket innebär att det snart är valborg :D

2009-04-27 http://nittiotvaan.mybrute.com (Y) Gilligan, call me Sensei ^^

2009-04-27 bara ännu en dag närmare valborg ;D

2009-04-26 You're creepy, go away ^^

2009-04-25 kort joggingtur, varmt & skönt.. SOMMAR :D

2009-04-25 vill ha valborg, typ nu!

2009-04-24 än en gång har nässjöbon blivit bortglömd, men det är helg så jag kan leva med det ;D

2009-04-23 förlust igen, inte bra HåIeF! Inte bra...

2009-04-22 möte & innebandy, kvällen löste sig själv ;D

2009-04-20 paint, paint paint... I brist på annat ^^

2009-04-19 suttit o ritat i paint i X antal timmar.. ledig imorn, vi gillar't

2009-04-16 Helsingborg vann, svenskan är klar och jag får äntligen sova. HURRA!

2009-04-16 torsdagar är inte min grej

2009-04-15 lagom död efter dagens två hårda träningspass, men nya tag imorn!

2009-04-15 tagga innebandy

2009-04-14 nej, man kanske skulle ta o sova?

2009-04-14 så var det tisdag

2009-04-13 tillbaka till verkligheten

2009-04-12 färgar håret & lyssnar japapan-musik

2009-04-11 OTAKU-kväll @ Gilligan's Island ^^

2009-04-10 Påskfjädrar och kärleksindianer ^^ Lässspar fortfarande, mummel... Vi gillar!

2009-04-09 Kan varken prata eller tugga som en normal människa.. Det känns bra!

2009-04-09 Carola har saknat sin Eivor!

2009-04-07 grillkväll är najs!

2009-04-06 Härligt Helsingborg, 3 poäng :D Nu är det nördkväll med Gilligan som står på schemat!

2009-04-05 Japapan

2009-04-02 från en guldstad till en annan.. Västerås here I am

2009-04-01 sömn är överskattat...

2009-03-31 promenader är underskattade!

2009-03-31 Punk's not dead

2009-03-30 då var man igång med träningen igen!

2009-03-29 lyssnar The Ark & Winnerbäck, samt intalar sig själv om att snön bara är en synvilla!

2009-03-29 kolla Shrek, fundera på livet och njuta av dagen!

2009-03-28 tagga lugn kväll

2009-03-28 hemma efter enhärlig kväll med VÄRLDENS BÄSTA LAG :D IFK IFK IFK (Y)

2009-03-27 middag på Högland med guldgänget :D

2009-03-24 vill ha sommar, nu på stört!

2009-03-24 Vill ha sommar, nu på stört!

2009-03-23 gummiringar mellan tänderna, smått obehagligt!

2009-03-22 SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD :D IFK & VSK, mycket bättre kan det inte bli!

2009-03-20 Helgen ska spenderas i Uppsala! HEJA IFK & HEJA GRÖNVITT :D

2009-03-19 http://svtplay.se/v/1486387/nassjo_redo_for_bandyfinalen_mot_aik

2009-03-18 relax- och pyjamaskväll med laget :)

2009-03-17 Så kan det ju gå... INGEN KAN SLÅ VSK :D SM-final x2, så jävla GÖTT! :D

2009-03-17 KOM IGEN NU GRÖNVITT

2009-03-17 GRATTIS PAPPSEN :D

2009-03-16 meningslösa månda'n är åter här (Y)

2009-03-15 Snart så... HEJA GRÖNVITT :D

2009-03-14 IFK NÄSSJÖ TILL STUDENTERNAS :D UNDERBART!

2009-03-14 Semifinal 2 idag, IFK-SAIK :D

2009-03-12 VSK VSK VSK :D

2009-03-12 HEJA GRÖNVITT :D

2009-03-12 glad torsdag!

2009-03-09 tycker att fingrar bara är i vägen!

2009-03-07 härligt IFK :D

2009-03-05 så jävla gött :D

2009-03-01 lagom trött efter en kanondag med laget :)

2009-02-27 gött med vinst :D

2009-02-24 trött & sleten, men det känns bra!

2009-02-24 a fighting dreamer

2009-02-23 snart träning :)

2009-02-22 laddar om för en ny vecka

2009-02-22 tagga match

2009-02-18 match idag :D

2009-02-17 tillbaka i verkligheten

2009-02-15 skulle behöva ännu en veckas lov!

2009-02-14 nördkväll med Gilligan

2009-02-14 otaku

2009-02-13 bandy ikväll :D Heja grönvitt (Y)

2009-02-12 västerås ett tag till.. tagga VSK träning ikväll :)

2009-02-10 träning med grönvitt :)

2009-02-06 gurkstaden nästa (Y)

2009-02-05 redigt besviken

2009-02-04 putt

2009-02-02 tagga träning, äntligen :D

2009-02-01 nostalgin flödar.. en vecka, Gilligan :D

2009-01-29 rastlös, uttråkad o träningssugen :/

2009-01-28 förkylning suger (Y)

2009-01-27 surt

2009-01-25 VM GULD :D

2009-01-25 VM finalen today :D

2009-01-25 ramen med rei-san (Y)

2009-01-24 skräprygg!

2009-01-24 se Sverige - Kazakstan idag =D

2009-01-24 SJ är skräp!

2009-01-23 hem till gurkstan, se vm finalen på söndag :D

2009-01-23 dilemma oO

2009-01-23 kluven

2009-01-22 sooova!

2009-01-21 Sverige - Ryssland med bandygym idag :D

2009-01-18 gött med första vinsten :D

2009-01-17 taggar inför morgondagen :D

2009-01-16 garderobsnisse på högland ikväll (Y)

2009-01-15 bandy är allt för härligt :D

2009-01-13 träning x2

2009-01-12 ......

2009-01-11 fractions of fear make shadows of nothing

2009-01-10 på vallen o kollar IFK-SAIK :)

2009-01-07 plugg

2009-01-05 imorn bär det av hem till Nässjö

2009-01-05 ramen & naruto med rei-san :D

2009-01-04 leka med rei-san :D

2009-01-04 nej, nu vill jag tillbaka till nässjö

2009-01-04 är o kollar VSK - Östersund :)

2009-01-04 pulka o wii med karlssons :)

2009-01-03 hem till Karlssons :)

2009-01-03 levande död

2009-01-01 gbg med f17

2009-01-01 gbg med f-17

2009-01-01 gbg med f-17 imorn

2008-12-31 tagga nyår med rei-san :D

2008-12-30 snart träning med VSK :D

2008-12-30 till hälla o erikslund

2008-12-29 the killers på repeat

2008-12-29 lyssnar the killers o bojkottar sömn

2008-12-22 call me scrooge (Y)

2008-12-21 i blekinge

2008-12-21 sista dagen i nässjö det här året :(

2008-12-20 tvätt och städdag (Y)

2008-12-19 kvällen började bra, men slutade ännu bättre :)

2008-12-19 Jönköping today (Y)

2008-12-17 nostalgisk..

2008-12-16 redan trött på julen

2008-12-16 ska till skolan.. woo-hoo

2008-12-15 vill ha nyår :D

2008-12-13 GÖTT :D

2008-12-13 på vallen o hejar fram IFK :)

2008-12-13 trött o eländig

2008-12-11 Hello.. I am Lindsay Lohan

2008-12-10 vill ha en ny rygg :/

2008-12-10 VBK - SAIK ikväll :)

2008-12-09 laddar för dubbelträning :)

2008-12-08 slutkörd (Y)

2008-12-08 ooh jaa

2008-12-06 dags att göra stan (Y)

2008-12-05 trökar i västerås

2008-12-04 back to Västerås

2008-12-03 gött :)

2008-11-30 Örebro, måndag till onsdag :D

2008-11-30 imorn gäller det (Y)

2008-11-28 taggar för morgondagen :D (Y)

2008-11-27 lagom trött efter en heldag på vallen

2008-11-26 life is good (Y)

2008-11-25 ser fram emot nästa vecka :D

2008-11-24 taggad till 100 redan!

2008-11-23 nässjödebut som utespelare (Y)

2008-11-22 bandysugen ;)

2008-11-22 HEJA IFK :D

2008-11-20 lever och andas bandy

2008-11-19 nittiotvaan.blogspot.com

2008-11-19 två dagar :D

2008-11-18 ingen sport är så skön som BANDY :D

2008-11-18 dubbelträning idag :)

2008-11-17 ont :/

2008-11-17 träning om 3½ tmme :D

2008-11-17 f-17 läger den 1-3/12 i Örebro :D GÖTT!

2008-11-16 fixar o donar här hemma (Y)

2008-11-15 gör tacos med Marika ;D

2008-11-15 härligt IFK :D

2008-11-14 jobb på Hotellet hela kvällen :(

2008-11-13 känns bra :)

2008-11-13 träning ikväll :)

2008-11-12 vetlanda ikväll o kolla bandy :) GÖTT!

2008-11-11 2 ispass, ryggont o trasiga fingrar.. kan inte bli bättre (Y)

2008-11-11 pigg & kry, snart dags för träning :D

2008-11-11 huvudvärk =/

2008-11-10 föreläsning o sen träning :)

2008-11-09 vill ha måndag

2008-11-08 jag har saknat dig!

2008-11-08 trött på all tv reklam oÓ

2008-11-07 var är du..?

2008-11-07 var är du!?

2008-11-07 skönt med helg :)

2008-11-06 träning idag :)

2008-11-05 trötter

2008-11-05 tummen upp för Obama (Y)

2008-11-04 laddar för träning :D

2008-11-03 UNDERBART! :D

2008-11-03 pluggar spanska o laddar för träning på STOR is :D

2008-11-02 back in Nässjö :D

2008-11-02 träningssugen, men är inte hemma förrän ikväll oÓ

2008-11-01 surt!

2008-11-01 sista dagen i Västerås :)

2008-10-31 hemmakväll med papps :)

2008-10-31 vill hem till Nässjö

2008-10-31 trött på dig, jag kommer stanna där jag är!

2008-10-29 vill hem till nässjö!

2008-10-29 vil hem till nässjö!

2008-10-28 lagom nöjd efter att ha löpt 8 km :)

2008-10-28 en ny dag, nya möjligheter

2008-10-27 kul att träna med VSK igen :)

2008-10-27 skönt att träna med VSK igen :)

2008-10-26 haft en kanonhelg med laget :D

2008-10-23 edsbyn o world cup i helgen :D

2008-10-23 är i Edsbyn i helgen och kollar world cup :D

2008-10-22 ser fram emot en kanonhelg med laget :D

2008-10-21 laddar inför träning o njuter av en läxfri vecka :D

2008-10-20 njuter av livet!

2008-10-19 försöker plugga

2008-10-17 ska leka med madde i helgen :D

2008-10-16 underbart!

2008-10-15 vill träffa dig!

2008-10-15 fryser

2008-10-15 förbannar redovisningar oÓ

2008-10-14 trött o eländig.. men laddar för träning ikväll :)

2008-10-13 suckar åt norrmän o saknar tyskfan

2008-10-12 har haft en underbar helg:)

2008-10-08 ser fram emot ssu tvåan i helgen :)

2008-10-06 måste skärpa mig!

2008-10-05 klättrar på väggarna

2008-10-04 filosoferar för sig själv

2008-10-04 har slappdag

2008-10-03 trögar i skolan

2008-10-02 är putt på ryggen

2008-10-01 har ångest inför provet imorn

2008-09-30 är osams med sig själv

2008-09-30 fördriver tid

2008-09-30 håltimmar suger

2008-09-20 städar

2008-09-20 städar

2008-09-18 glad över att internet funkar :D

2008-09-12 i västerås

2008-09-08 skola

2008-08-31 är hemma