tisdag 11 november 2008

Jao


Ungefär lika glad som jag är på min huvudvärk oÓ
Men jag ska inte klaga, det mår ingen bättre av ;)


Seg dag i skolan igår, fick ont i huvudet redan efter första lektionen. Efter skolan lagades det mat med bandygym, sista gången.. Tack och lov för det (Y) Framöver är det ispass som gäller på måndagar :) Hem en timme ungefär, innan det var dags att gå på föreläsning med David Lega (en av de största handikappsidrottarna i Sverige). 2.5 timmes föreläsning, och det blev inte tråkigt en enda gång. Han är verkligen en inspirationskälla, och får ni chansen, ska ni definitivt gå och se honom (Y) :D

Direkt till träningen efter det. Tränade mellan 21 och 22.30 ungefär. Gick inte alls bra, men i slutet lyckades man iallafall skärpa till sig litegrann. Kan ha berott på huvudvärken.. Menmen, sånt som händer.

Idag har jag varit hemma. Pallade inte med skolan p g a huvudet, så har istället städat och pluggat lite här hemma. Får se om man drar ner och kollar på vår träning ikväll, beror på om det vill sluta spöregna eller inte. Det märks att man är tillbaka i Nässjö igen! Regn, regn och ännu mera regn (Y)

Hade gött!

Inga kommentarer: