fredag 28 november 2008

Friday

Somnade med näsan i boken igår, hade hunnit med ett kapitel. Vaknade vid halv 2 och kände att man kanske skulle ta och sova på riktigt. Vaknade ännu en gång vid halv 3, då jag fick tre sms som tydligen inte kommit fram under dagen :S Ska nog börja ha mobilen på ljudlöst (Y)

Idag hade vi då sovmorgon till 10. Hade engelska, där vi bara diskuterade boken. Det kom även en gubbe och pratade om "Diplomerad Gymnasieekonom", bara massa dravel. Min lärare påpekade också ett antal gånger att det bara är jag som inte ska gå ekonomi sen.. Utpekad, inte alls oÓ

Vi slutade 11, vilket också betydde slut för dagen. Hemjobb på svenskan och inställd samhäll. Stannade kvar i skolan ock åt, gröt, för att sen traska hemåt. (Igår hade visst våran klass också bara haft en lektion :S ) Vart är skolan på väg? x) haha..

Nu sitter jag här och tråkar. Ska väl ta och diska snart, innan man sätter sig och skriver lite på sin novell samt pluggar lite samhäll. Måste även traska till stan och lämna filmer samt köpa frimärken, men det får bli senare (Y)

Inga kommentarer: