lördag 5 juli 2008

4 juli: Power Meet

Drog ner på stan för att träffa Rebecca, Ellen och Sebbe. Vi sa hello, och traskade hemtill Rebecca. Där väntade vi in Olivia, och sen bar det ännu en gång ner på stan för att checka lite bilar. Vi traskade runt på Löga, där vi tittade mer i stånden än på bilarna. Sen fick Olivia för sig att hon skulle bada, så vi tog oss ner till den lillla stranden. Olivia var i ett tag, medan Sebbe och Rebecca dorg hem för att käka.

Jag, Ellen och Olivia traskade runt lite mer, innan vi satt oss på läktarna vi Volleybollplanerna. Där satt vi ett bra tag, pratade och skrattade, tills mamma m fl kom med vatten. Då började vi gå åt något håll, för att möta Rebecca, Astrid, Sebbe och Elisa. Vi träffades, och satte oss ner på gräset. Där satt vi och snackade, spelade döda och skrattade åt alla fyllon som vinglade runt. Mycket skojs. Snart kom också Farid, men han och Elisa drog iväg ganska snart.

Vi kvarvarande 5 beslutade oss för att gå hem till Rebecca. Men där låg hennes kusin och sov, så det blev Blåsboskolan för andra gången den här veckan. Där gungade vi, rullade däck och misstolkades xD hahaha.. Strax efter 1 bestämde vi oss för att dra hem.

Tack för en kanon kväll :D Detta måste göras om (Y)

Dagens kommentar av mig:
"Jucktåget mot riksdagen" & "Jucka mot rättvisan!" xD (Internskämt)

Inga kommentarer: