onsdag 3 december 2008

F-17 Läger

Monday:
Infann oss på Örebro station vid halv 12. Där väntade redan ca 10 tjejer med enorma bagar. Innan de hämtade upp oss han jag även prata lite med Linnéa och Jessica, kul att träffa dem igen :) Vi blev hämtade och körda till Behrn Arena, där vi åt lunch innan det var dags för första ispasset. Körde lite övningar, som gick helt okej.
På kvällen blev det tacos och lite teori. Vi delades även in i 3 lag, och den första grenen i 5-kampen gick av stapeln. Lappleken, och självklart var det mitt lag som vann ;D haha..

Tuesday:
Började dagen med ett ispass. Försökte utföra övningarna så gått det gick, men det var blött och eländigt. Gren 2 i 5-kampen bestod av straffar. Även denna gången vann mitt lag, och jag satte till och med min straff rätt upp i krysset :D *STOLT* Efter det gick vi tillbaka till sovstället, där vi åt lunch och tog det lugnt ett tag. Senare var det dags för en internmatch. Vi delades nu upp i två lag, och spelade en match på 2x40. I halvlek var det lika, och båda lagen hade endast haft ca 3 avslut på mål var. I andra gick det sämre, och mitt lag förlorade med 3-0, menmen..
När vi var nyduschade och klara, var det dags för gren 3 i 5-kampen, så vi gick och handlade, skulle nämligen baka en tårta. Våran tårta bestod av 6 lager;

1: Nutella,
2: Vaniljsås,
3: Nutella&vaniljsås,
4: Grädde med krossad daim,
5: Vaniljsås&chokladsås,
6: Grädde, chokladsås, maränger, mandariner och silverkulor (Y)

(Bild kommer senare)

Vi fick pluspoäng för utseendet, men trots det utsågs den till bottennappet x) hahaha.. Ledarna tyckte det var lite för mycket :P Men vi var nöjda ändå. Den var mycket god, om man hade hoppat över det understa lagret vill säga ;) haha

Wednesday:
Ännu en tidig morgon och ett ispass. De två sista grenarna i 5-kampen genomfördes också. Vårat lag lyckats aldrig komma tillbaka efter tårtförlusten, och tappade ledningen :( Men vi var grymma iallfall ;) Efter ispasset var det dags för det fruktade fyspasset. Beeptest, dips och situps.. Var inte alls så farligt som alla hade väntat sig, och det gick faktiskt helt okej för min del (Y) Kan iallafall konstatera att jag behöver träna armmuskler x) Samt att astma och beeptest i en gympasal med torr luft inte är en bra kombination!
Lagom slutkörda gick vi tillbaka till sovstället, där det blev kortspel och lunch. Det packades och städades, innan vi blev skjutsade till station. Där blev vi sittande en timma innan tåget gick, och i Mjölby där vi skulle byta, blev vi sittande ännu en timma p g a att tåger var försenat en halvtimme. Väl hemma, bar det av hem till Kicki en snabbis, där det var glöggkväll för IFK som gällde :) Var där ca en timme innan man äntligen kunde få komma hem och lägga sig i sin säng ;)

Får veta lagom till Lucia om man gått vidare till nästa läger eller inte.
Hoppas, hoppas, hoppas!

1 kommentar:

elleneriksson sa...

NUTELLAAA!!! Livets mening!