lördag 29 augusti 2009

Don't follow the lights

If that is what this world is, what humans are... There is no future.
Understanding and faith... If you take those away, all that's left is fear.
I can't accept immoral methods or giving up.




HELGEN HITTILLS HAR VARIT KANON!


Igår runt halv tre började vi rulla mot Halmstad i två bussar och en bil. På vägen fick vi bevittna en krock, vilket var lite småläskigt, men de klarade sig iallafall. Höll även på att bli prejade av en buss, men lyckades bromsa in i sista minuten.

BUSSJÄVLAR. NI TROR NI ÄR SÅ JÄVLA SMARTA VA? NI TROR NI KAN GÖRA VAFAN NI VILL?
*HBLHBLHBLHBLBHLBLHBLHBL*


Vi kom fram till Frösa Kull där vi skulle spendera vårt lilla träningsläger det kommande dygnet. Nästan direkt körde vi ett träningspass som började med jogging ner till havet. Sedan tillbaka för att spela fotboll och löpa. Lagom jobbigt pass, jo tack !
Efter träningen duschade vi och sedan blev det mat, grillbuffé. Riktigt gott må jag säga..
Efter maten tittade vi på Kristallen ett tag, men sedan blev det istället film från SM-finalen och banketten. Och vad vi skrattade x) Riktigt kul att se tillbaka på det ^^
När det var slut blev det läggdags.

Lördagen började redan vid halv 8 då vi gick och åt frukost. Sedan var det lugnt till 10, då träningen satte igång. Än en gång ner till havet och sedan vidare mot Per Gessles hotell i Tylösand. Joggade på stranden och stötte på en lite bäck som korsade hela. Lina var snabb och sprang igenom, men vi andra tänkte:
"Det kanske är smalare runt krönet!"
Kommer fram och upptäcker att den är ca 3-4 meter bred och en halvmeter djup -_-'
Springandes igenom fortsatte vi joggingturen med dyngsura skor och tights...
Väl framme blev det lite strandfotboll, intervaller, hopp och styrka. Sedan jogging tillbaks för de som inte var skadade eller hade syrebrist, medan vi andra åkte bil.

Tillbaka igen och ännu en dusch. Sedan lunch och teori där vi gick igenom lite saker. Ännu ett träningspass uppe på det, som omvandlades till en tävling. Fyra stationer, armhävningar, grodhopp, kicka boll och straffskytte, plus stafett där jag dog två gånger om T_T
Kanonkul, men samtidigt smått jobbigt.
Efter tävlingen blev det duschen och sedan middag. Vi fick veta resultatet, och mitt lag, Kicki, Lenny, Lina och jag, kom tvåa.

OOOOOOH TEAMETT!

(Vår mycket fyndiga hejaramsa, då vi var Lag 1 ^^)

Vi åt och pratade och sedan var det dags att åka hem!
Två kanondagar helt enkelt! Jobbigt men roligt, utan tvekan !

Nu sitter jag hemma och diskuterar med Ellen och halvkollar på "Sagan om the Två Tornen". Har precis kollat klart Bleach och även sett och läst Naruto ^^

Får se vad som händer imorgon...


DAGENS VIDEO:


Inga kommentarer: