torsdag 15 januari 2009

BANDY!

Spanska.. Slapp ännu en gång göra det muntliga provet, och det är nu uppskjutet ännu en vecka :P
Engelska.. Fortsatte att träna till nationella, denna gången var det läsförståelse
Datakunskap.. Ny kurs. Känner på mig att det kommer vara sådär lagom kul oO

Efter datakunskapen käkade vi, och sedan slutade jag för dagen. Hade nämligen tid hos rygg specialisten. Det visade sig att det beror på stelhet på vänster sida, han kallade mig till och med för sned (A) Så nu är det daglig stretching som gäller, speciellt höftböjaren och framsida lår. Ska verkligen försöka hålla det (Y) Annars var det inte så farligt, knakade lite här och var när han böjde, tryckte och vred på rygg och ben. Gjorde fruktansvärt ont, men helt klart värt det!

Hem och slappa en stund, laga lite mat bland annat. Vid halv fem blev man hämtad av rallykalle, (dvs Lina), och det bar av till Skogsvallen. Träning med F-15. Riktigt kul :D Ska även stå på söndag, hemmamatch dessutom :) Ska bli sköj (Y)

Efter träningen åkte Lina iväg och handlade lite "middag" till henne själv, Ida och mig. Mackor med mjukost, blåbärssoppa och bananer, som vi satt och mumsade på ett tag. Sedan började resten av A-laget droppa in. Hann även med att se en period i hockeyn, en match som Nässjö tillslut vann med 5-2.

Sedan var det då dags för träning. Jag agerade dock som bollkalle, då ryggnissen tyckte att jag skulle ta det lugnt och helst inte köra två pass idag, efter att han knäckt hela ryggen på mig. Så jag sprang runt och plockade bollar, samt tränade på lite utkast. Höll även på att få hjärnskakning ett antal gånger av bollar som gått ur kurs, men jag överlevde (Y)

Imorn är det då skola igen, men en kort dag för min del, då jag slipper företagsekonomin. Slutar därför 14.15 istället för 15.25. GÖTT :D Vid 19 eller något sådant, ska jag nog ner till Vallen, Nässjö IF- Vetlanda. Kan bli kul att se :) På lördag bär det av till Jönköping, där det är ännu ett smålandsderby, Jönköping/Waggeryd - IFK Nässjö, ett derby som vi sist vann med 16-1 på hemmaplan. Får se om vi kan öka på målskillnaden lite mer denna gången ;) Så på söndag är det då match med F-15. IFK Nässjö - Skirö, en match som vi har stor chans att vinna :) Men vi får väl se!

Nej, nu ska jag gå och lägga mig, och se fram emot min bandyhelg ;)
Gonatt!

Inga kommentarer: