tisdag 13 januari 2009

Detachment

Jag jobbar på det..

Vårterminen började igår. Nytt schema, en ny kurs, (datakunskap), ingen mer bild.. Har dessutom hål de gånger resten av klassen har Företagsekonomi. GÖTT!

Idag var den den så kallade Ettornas Dag i skolan. Vi började alltså dagen med en förläsning om Sex & Samlevnad. Det var lite småkul, men inte alls i närheten av lika rolig som sexualkunskapen på Gidde x)

Iallafall.. Efter att ha suttit och halvsovit under denna föreläsning, (sov otroligt lite i natt), var det snart dags för nästa. Denna gång handlade det om Polis & Fält, (det stod mellan detta, linedans eller självförsvar, oväntat val från min sida). Den här gången somnade jag nästan helt, men vaknade till när fältassistenten började prata om sitt. Skulle kunna vara något man själv kan tänka sig.

När det var slut, skyndade vi oss till matsalen för att käka. Vi hade hål i 1 h, innan vi skulle samlas i klassrummet. Där diskuterade vi lite frågor som hade med dagen att göra, och vid halv två fick vi sluta.

Satt kvar en stund i skolan, skulle jobbat på ett grupparbete, men det blev inget. Hem istället och hann ta en powernap. Vid fyra blev man hämtad av Janina, och det bar av ner till Skogsvallen. Först träning med F-15 och sedan med A-laget. Båda gick helt okej, den senare gick nog till och med bäst :) Känns gött att man har blivit säkrare på frilägen och höjdbollar (Y) Utkasten däremot gick åt skogen, men får se till att träna upp dem tillsammans med Pelle.

Ännu en gång har jag nu ont i ryggen. Har dock ringt rygg specialisten, men har inte kunnat svara de gånger de ringt upp. Får hoppas att de inte gett upp hoppet! Imorn är det träning med bandygym, men får se hur ryggen känns. Annars lär jag nog ta en rejäl promenad på kvällen, så otroligt skönt :)

Nej, det var skönt att få skriva av sig.

Som sagt, jag jobbar på det..
Detachment, som Morrie så fint uttryckte det!

2 kommentarer:

Anonym sa...

what, valde du bort linedance?! där missade du något

Vince sa...

jo iofs, det var redigt kul när vi hade det på gympan.. men tsm med 99 andra ettor, kändes det inte lika lockande x)