torsdag 12 juni 2008

12 juni: Kupp & avslut

Natten:
Strax innan tolv inatt drog jag och Ellen på oss huvtröjor och varsin sjal och började traska mot Gidde. Vi var framme vid midnatt, och satte genast igång med "Project Mayhem". Då vi bara hade en stol med oss, började vi desperat leta efter nåt att stå på. Vi "hittade" en av sandlådorna, som vi tömde och bar hela vägen till våran skolstaty. Ellen klättrade upp och satte på henne trosor (på huvudet), en t-shirt och ett par strumpor. Hon fick även ett par skor, en bolagskasse och ett pippi-paraply, samt blev döpt till Beatrice. Vi hivade sandlådan över räcket igen, och den landade på backen med världens duns. Sedan bara vi tillbaka den till dens rätta plats, och begav oss hemåt.. Allt detta gjorde vi på ca 30 min ;D Vi gick och la oss hemma oss Ellen vid halv 2-2 tror jag..

Dagen:
Hemska, hemska, hemska dag..

Träffades vid 8.15 imorse, och det bar nästan genast av till korttagningen.. Efter att vi glänst framför kameran, samlades vi alla i Ljushallen för att fixa till det sista på Lars och Margas presenter. Kvart i 10 träffades vi igen i klassrummet. Då började också föräldrarna välla in. De fotade och filmade oss medan vi åt tårta, inte störande alls =P Lars och Marga höll tal, vilket resulterade i många tårfyllda ögon. Alice G:s pappa sa också något. Strax innan 11 gick alla upp till aulan.

I aulan var det lite uppträdanden, utdelande av stipendier och många "hejaramsor". När Lars och de andra lärarna var uppe på scenen och sjöng, kunde man inte annat än att bli tårögd. Tror vi var där i ca 40 min.. Efter det gick vi tillbaka till klassrummet, men blev snabbt utkörda, då föräldrarna ville ta kort på oss. Efter det var det iallafall dags för betygsutdelningen. Här var det många tårar som rann, inte allra minst när vi kom fram med rosor allihopa och Lars & Marga fick sina andra presenter.

När alla fått sina betyg samlades vi i en stor kollektiv kram, eller vi gjorde vårat bästa iallafall. Ännu fler tårar rann, och allt kändes bara hemskt. Vi stod kvar ett tag och pratade, men blev tillslut tvungna att gå :( Att gå igenom korridoren för sista gången, var bara sorgligt. På skolgården körde jag, Alice x2, Anna, Felicia, Emelie, Ellen och Emma ringen, samt kramades lite mer. Sen var det helt plötsligt slut oÓ

Så tack 9A för 3 underbara, härliga och roliga år! Kommer sakna er otroligt mycket. Känns redan hemskt tomt utan er :(
Ikväll ska iallafall de flesta i klassen träffas på Lillåudden och grilla och umgås lite in i det sista. Förhoppningsvis kommer också Lars och Marga dig :) Så än är vi fortfarande klasskompisar :D<3

Så ska jag också säga:
GRATTIS MAMMA på 40-års dagen :D
älskar dig <3

Inga kommentarer: