fredag 27 juni 2008

27 juni: "Dumma Räka"

Lekte på morgonen, Djäkneberget efter lunch och efter det ännu mer lek. Bara en vecka kvar nu, utan Emil dessutom oO Menmen.. Bara att bita ihop (Y)

Vid 16 drog jag och Ellen till Blåsbo för att titta på lite fotboll. Våra kära vänner körde över Vallentuna (?), och hann dessutom växla några ord med två av dom :)

Efter det drog vi hem till mig och kollade lite youtube. När pappa kom hem var det dags att börja med maten, tacos =P Vi käkade, gick och köpte godis och drog sedan ner på stan. Hamnen och SSUs lilla stuga var vårat mål. När vi först kom dit, var det tomt. Cyklade ett varv där nere, väldigt mysigt i det lilla solsken som fortfarande var framme :) Strax efter 20 kom iallafall Simon och två till. Snackade lite med dom, och snart var också Lisa där :D Vi satt och umgicks, pratade, sjöng och skrattade. Lyckades få Ellen att skriva på anmälninsblanketten, så nu ska den bara postas ;) GO ELLEN (Y) haha..

Plockade ihop allt redan vid 22. Vi sa hejdå, och började trampa mot Gidde. Där satt vi sen fram tills för ingefär en kvart sen.. Pratade, lyssnade musik och garvade. Skrattade extra mycket åt en underbar ringsignal, därav "Dumma Räka", som vi tyckte att han/detsa xD hahaha.. Även "Jag har en pojkvän", garvades det väldigt mycket åt xD

Detta har helt enkelt varit en underbar dag! Imorn ska man upp i någorlunda tid, för ett jogginpass med papps :D Var ett tag sen nu, får se om pappa hänger med (A) ;) haha

1 kommentar:

elleneriksson sa...

Hahaha, "Dumma räka" x'D gosh! Detta mååste göras om! <3