tisdag 3 juni 2008

2 & 3 juni: Almö-Lindö

Måndag:

Dagen..
Vi kommer dit, packar upp och reser tält på Olivias tomt. Vi badade, grillade och kastade korv, (typiskt våran klass att hitta på något sånt). Sen lirade några fotboll en stund, innan det var dags för lek. Vi hade frågor i stil med:
"Vem tror du kommer torska dit på droger?", "Vem har snyggast klädstil?" och "Vem kommer hamna i fängelse för mord?" m.fl.. Sedan fick man anonymt skriva vem man tyckte passade som svar :P haha.. Riktigt kul, jag var nära att åka dit på vem som skulle förlora oskulden sist, tack för den (Y), men förlorade som tur var ganska stort (A) haha.. Så ska vi spara svaren och se om de stämmer när vi har klassfest om 10 år ;)

Efter den trevliga leken, satt vi och pratade på bryggan. När klockan var strax efter 12 tror jag, gick de flesta tillbaka till Olivia. Där satt vi inne och snackade, innan det blev dags att sova, eller försöka iallafall. Det började med att killarna sprang runt och skrek, skrattade och kasta bollar på tälten. Emma hotade med att komma ut och slå dom blodiga om det inte höll tyst =P Det tyckte killarna var väldigt kul! Ellen lyckades iallafall somna, men jag och Emma smet iväg till Alice och Anna en stund.

Natten..
När vi kom tillbaka till vårat tält och skulle sova, började såklart killarna igen. Emma och Ellen lyckades iallfall sova en stund, själv låg man och lyssnade på när det smidde elaka planer. De började välta tält och plocka bort tältpinnarna så att tälten rasade ihop. När de kom till vårat tält, vaknade Emma och Ellen till. Emma hade väldigt svårt att vara tyst, och eftersom hon redan hotat Calle, tycke jag och Ellen att det var bäst om hon höll mun. Så hon låg och suckade ett tag, men gav snart upp =P haha.. Istället låg vi och pratade ett tag. Först tänkte vi ringa sjötaxin, men gav upp det. Vi somnade iallafall runt halv 6, då Olivia för 3e gången var ute ock skrek på killarna. Vaknade igen vi halv 8 i ett smällhett tält, som med mjukisoverall o sovsäcken, fy faan vad varmt det var.

Tisdag:
När vi skulle käka frukost, hitta vi folk sovandes på alla möjliga ställen. Det såg ut som vi hade haft fyllefest och att alla slocknat där de satt xD haha.. Vi åt frulle, och packade ihop tält och grejer. Sedan bar det av ner till bryggan, där jag, Emma och Ellen bestämde oss för att ta ett dopp. Idag var det dock svinkallt, men ändå väldigt skönt. Efter det la vi oss för att sola, och passade på att äta lite också. Så låg vi och stekte tills båten kom vid 12 och plockade upp oss :)

Så tack för två kanondagar 9a :D Kanske är lite sorgligt ändå att det bara är 9 dagar kvar, och då bara 5 i skolan.. Menmen, man slipper ju iallafall skolan :D

Inga kommentarer: