lördag 4 oktober 2008

Myskväll

Lyckades sova till 11 idag, utan att vakna innan. Det var verkligen välbehövt. Under dagen hände inget intressant. På eftermiddagen dök Malin upp, och vi bestämde oss för att köra vårat styrkepass. Gymmet var dock stängt, så det blev en joggingtur runt sjön istället. Hemma igen blev det lite kort styrka och stretchning. En snabb dusch, och sedan bar det av till ICA för att träffa Lina och Lollo.

Vi handlade grejer för kvällen, för att sedan åka vidare till Hemmakväll, där det blev film och godis. Cyklade därefter hem till Lina, där det blev matlagning på hög nivå. Tack vare bra teamwork, blev tacogratängen och salladen riktigt, riktigt god (Y) Till efterrätt skulle det bli Gino, vilket ingen av de andra ätit tidigare :S Jordgubbar, kiwi, banan, vindruvor och ananans, tillsammans med vit choklad och vaniljglass.. Ett ord; MUMS!

Efter denna festmåltid var nu alla mätta och belåtna, så vi bunkrade upp oss i soffa. Först tittade vi på "Stjärnor På Is", men bestämde oss för att slå på filmen istället. Till en början var den otroligt tråkig, och vi var nära att ge upp, men tappra Lina slutade aldrig att hoppas (Y) När filmen efter en timme fortfarande var lika seg, kunde vi inte göra annat än att skratta, troligtvis av ren trötthet. När filmen sedan var slut, låg vi alla fyra och halvsov framför "Extra Extra" en stund, innan vi begav oss hemåt.

Så efter en härlig dag, tackar jag för mig. Ska nu mysa lite här hemma för mig själv. Fast känns som det snart är läggdags för min del.

POKNIS

Inga kommentarer: