söndag 12 oktober 2008

SSU Tvåa

Först och främst; Dusch är UNDERSKATTAT!
Har nu duschat första gången sedan i fredags morse, snacka om att man kände sig lagom fräsch när man klev upp idag oÓ :P

Ska försöka beskriva helgen lite kort (Y)

FREDAG:
Vi kom till Folkets Hus i Habo, där vi då skulle hålla till under helgen. Det var, Johannes, Sofia, Amanda, Erik, Martin, Jonas x2, Daniel, Alem(?), Leo(?) och jag. Som ni märker är jag kass på namn, men tror det var alla (A) x) Denna kväll blev det inte så mycket mer än presentation, tacos, kaffedrickande och kortspel. Jag, Daniel, Johannes och Erik höll oss vakna längst, ca halv 3. (Kan ju tilläggas att man inte brukar sova över huvud taget på dessa "tillställningar")

LÖRDAG:
Blev väckta vid 8 för att äta frukost. Efter 9 någon gång hade vi tre som gick tvåan, ett pass om Arbetarpartiets Historia. Vi hade lunch vid 11, och efter det fortsatte vi med Facket, Facklig Samverkan och Socialism m.m. Intressant, även om man inte var sådär jättepigg :P Strax efter 17 hade vi en föreläsning om Feminism och gick även igenom de olika Härskarteknikerna, vilket också var väldigt intressant :) Vi käkade middag, och sedan var det samkväm. Vi lekte Mafia, där endast fantasin satte gränserna. Mycket roligt x) Sedan blev det ännu en lek, och efter det mer kortspel. Även denna kväll var det jag, Johannes och Daniel som var vakna längst. Jag och Johannes gick dock och la oss vid 2.

SÖNDAG:
Daniel väcker oss genom att dunka en stol i golvet våningen över oss. Även denna morgon var klockan runt 8. Efter frukosten packade vi ihop våra grejer, för att sedan sitta och diskutera framtidspolitik, alltså hur vi vill att sossarna ska tänka till nästa val. Vi käkade lunch, och sedan städdags. Efter det bar det av hemåt. Jag och Johannes åkte med Daniel, så vi stannade på vägen i en lien håla och köpte glass. Trevlans :) Hemma, var som sagt det första jag gjorde att duscha, mycket välbehövt!

Nu på kvällen drog jag och Aksel iväg till Hemköp för att handla grejer till morgondagens kostkunskap. Till att börja med, hade vi ingen aning om vad vi skulle ha. Så efter att Aksel tjafsat med 118118 människor, fick vi tag på Ekis, som hade listan. Vi översteg nog summan ganska rejält, så Anders lär inte bli alltför glad. Aksel har även lyckats "tappa" mina nycklar, så var tvugen att be om extranyckeln. Det skulle inte förvåna mig om han bara jävlas, men den här gången verkar det vara på riktigt. Aja, får hoppas att jag hittar dom imorn, skulle behövas.
Nu ska jag börja skriva lite smått på min engelska redovisning om Kvinnomisshandel. Kuligt, NOT!

POKNIS

PS,
Under denna helg har jag druckit minst 20 koppar kaffe, tyckte det kunde vara värt att skrivas ner x) Måste även tillägga att jag träffat en riktigt trevlig människa :)
DS

Inga kommentarer: