tisdag 31 mars 2009

Mot oändligheten och vidare!

Dagen har varit givande:

* Jag har insett att Michael Jackson är bra
http://www.youtube.com/watch?v=nvWMLAWrEjU
* Comviq duvan är det bästa som hänt svensk reklamteve sedan "Ipren den intelligenta värktabletten"
* Promenader är oerhört underskattade
* Alkohol är dumt
* Det är Ellen som är inkompetent, inte jag!

Iallafall...

Bandygym - vi körde knäböj med skivstång, Hej träningsvärk (Y)
Sceniskt musikprojekt - ingen gympa, utan konsert med tv-program tema
Håltimme - vi gillar
Data - prov på excel
Spanska - träna till nationella

Annars har det inte varit så mycket. Haft boendemöte om alkohol m.m. Var även ute och gick i en timme!


BTW, jag älskar mitt nya Firefox tema x)

måndag 30 mars 2009

Mot oändligheten och vidare!
Sitter i skolan, hela morgonen ska spenderas framför datorn oO Vi gillar inte samhäll och geografi för tillfället!
Igår blev det en riktig funderardag. Hann även med att kolla Shrek 2 (Y)
"Are we there yet?"
"Yes!"
"Really?"
"NO!"
Underbart x)
Knappt sovit något inatt. Förlorat en timme. Börjar bli hungrig. Lunchen är om 1h & 50min. Taggad för träning. Det är måndag. Saknar bandyn. Vill träffa laget. Kan inte bli mycket bättre.
*glegg*

lördag 28 mars 2009

Dagen efter igår

Vaknade vid 8 i morse. Halv 9 ringer den nyckellösa Malin och vill att jag ska komma ner och öppna. Då var det lika bra att gå upp. Blev kaffe och macka, samt en välbehövd dusch. Är lagom stel i benen, samt en väldig smärta i ryggen efter gårdagens dansande. Men det är det värt!

Vid halv 12 tog jag en promenad ner på stan. Stod sedan en timme och samlade in namn för bandyhallen. Många av mina kära lagkamrater var inte redigt lika pigga som en själv, mer död än levande skulle man kunna säga x) Men, det blir lätt så (Y)

Regnar gör det också, och det får det gärna göra så den jobbiga snön försvinner!
SNÖN SKA VÄCK!


Taggad inför nästa vecka. Dags att börja träna på allvar igen. Mattan lyckades muntra upp mig totalt igår, både när det gäller träning och annat. Vi redde också ut ett par osäkra kort gällande laget, vilket känns väldigt bra!
MARVELOUS!


DAGENS ABRIDGED:

Sakura: "So Sasuke, how did the lo..."
Sasuke: "Don't say anything!"
Old Guy: "So, are you guys gonna find Zabuza and defeat him again?"
Kakashi: "Uhm, no!"
Naruto: "Why would we?"
Old Guy: "You're supposed to protect me from him."
Kakashi: "Ni, we're supposed to protect you from A-rank mission villains. So for squirrelattacks, you roll over it. Now, if you wanna pay for and A-mission..."
Old Guy: "I hear those squirrels can be pretty nasty. Well, maybe you change your mind after you hear Gilligan's story!"
Naruto: "No, really. That's okay!"
Sasuke: "If I hear him say anything about a 3 hour tour, he dies!"
Old Guy: "It was about 2 years ago, when...."
Naruto: "Are you deaf old man?"
Sasuke: "Give it up Naruto, you can't win!"

Gilligan's story:
Mean Kid: "This show is to lame, let's make the audience feel really bad. There's nothing more depressing than throwing a puppy who can't swim in the ocean."
Gilligan: "Oh yeah. What about throwing a kid in?"
Mean Kid: "Good idea!"

Naruto: "Wait a second..."
Random Voice: "OBJECTION"
Naruto: "There's a contradiction in you statement! What kind of dog can't swim?!"
Old Guy: "Uuuuuuuuuuuggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!! Okay, you got me. I was just hoping that the story would make you fight Zabuza. Mako just actually left because he couldn't stand my daughter."
Mindy: "Go to hell dad!"
Old Guy: "Already there Mindy!"

I Nässjö vill jag spela och här vill jag bo

Skolan, inget värt att nämna..


Middag på Högland tillsammans med laget. Vi fick underbart fina halsband, hela laget blev nästintill tårögda. Blev även god mat och sång!

Efter käket gick vi in och kollade vår match på storbild för att sedan gå vidare hem till Pelle. Förfest till max, (det borde säga allt).Centrera Tog en väldans massa kort iallafall (Y)

Tillbaka till Hotellet där jag nu varit fram till ca tjugo i ett. Vi har dansat och sjungit non stop. Aldrig haft så kul!
Mer tänker jag inte skriva!

FÖR VI ÄR IFK TJEJER
SOM ALDRIG VÄJER
VI ÄR DOM BÄSTA HÄR I STAN
JA VI ÄR IFK TJEJER
SE VILKA GREJER
VI KAN GÖRA MED BOLLEN UTE PÅ PLAN
VI SKA GE DOM VAD DOM TÅL
VI VILL HÖRA PUBLIKENS VRÅL
NÄR VI SÄTTER BOLLEN RAKT
IN I MÅL


En sista sak bara....

TACK MATTAN!
Lättnad kallas det.

PÖSS

torsdag 26 mars 2009

Tossdag

*glegg*

Spanska - tröööök, pratade imperfekt och gick igenom inför nationella som vi ska ha veckan efter lovet oO
Engelska - fick ett häfte om Bröderna Grimm, ska även skriva en egen saga
Data - ännu en meningslös datalektion, blev till att hela klassen satt inne på facebook istället
Lunch - pannbiff, veckans höjdpunkt (Y)
Samhäll - fortsatte med vårt arbete
Matte - prov -_-

Missade även smörgåstårta tillsammans med bandygym och IFK tack vare det dumma provet oO

"Sedan när har en ekvation förändrat livet i en positiv riktning för någon?"

Nu var det dock inte ekvationer det gällde, men ni förstår min poäng!

Nu har jag suttit och gjort ingenting. Smsat lite med Lisa i VAIK :D Har visst gått rykten om att vi i IFK ska till Sälen idag. Men icke sa nicke. Istället ska vi på möte hos kommunfullmäktige och visa upp oss (Y) Det blir lätt så när man bor i en liten stad oO Imorn är det iallafall Högland som gäller :D Käka lite med laget och så.. Ska bli redigt gött!

Bara för att jävlas med Gilligan...
Jag kanske skulle ta och titta på ett avsnitt av min hemliga, (blodiga och roliga), serie x)
BAAAAAAAAKA!
Ska även säga att du får vänta med DAGENS ABRIDGED, tills ikväll x)
MOHAHAHAHA!

onsdag 25 mars 2009

20-25 mars

Då är det väl på tiden att skriva lite om min så kallade "GYLLENE HELG", plus ett par extra dagar..
VARNING FÖR ETT LÅNGT INLÄGG!

FREDAG 20/3:
Stod på Hotellet med Sudden. Riktigt långtråkigt, så det blev mest till att trycka i sig godis från Hemmakväll. Slutade vid 20, åkte till Hemköp och sedan hem. Kom inte i säng förrän vid 1, kunde inte somna, så det blev ca 3 timmars sömn.

LÖRDAG 21/3:
Klockan ringer 04.00. Upp och fixa, för att sedan bli hämtad av Sudden och körd till Torget. En bussresa på ca 5-6 timmar tillsammans med F-15, respektives och andra supporters. Framme i Uppsala runt 11, då det blev språngmarsch till närmsta toalett. Hann träffa laget, samt köra raketen med dom. Underbar stämning!

11.45, IFK och AIK kommer ut på planen. Nationalsången sjöngs, och sedan var det igång. En jämn och väldigt tuff match. I 44e minuten gör Lina vårt första mål. Jubel i klacken och på planen, första SM-final målet. Klacken, som var rätt stor, stod, ledda av Torbjörn med en krycka, och skrek hela matchen. Härligt!

Andra halvlek. AIK kvitterar ganska fort. 1-1, och nu kändes det tungt även på läktaren. Men laget fortsatte att kämpa, och i den 89e minuten, gör Lina sitt andra mål på ett misslyckat frislag. Nu var det klart! Ca 4 tilläggsminuter, men AIK höll inte. SM-GULD SM-GULD SM-GULD

Hela klacken rusar ut på planen. Kramar, gratulationer, glädjetårar, sång och skratt. Känslan är obeskrivlig. Snart har de fått på sig guldhjälmarna och går upp på podiet. "SM-GULD SM-GULD SM-GULD" hör över hela Studenternas.

Tillbaka till omklädningsrummet, där vi festa på skumpa och laddar ur med Dopes - Die Motherfucker Die. Snart är det dags för segertåget att rulla. Skrikandes och sjungandes på IFK låten, springer vi runt området för att ta oss till VIP tältet. Där går vi upp på scen under applåder. MÄKTIGT!

Träffar Alice efter matchen. Det var verkligen längesen, men riktigt kul att ses :D Snart tar Sudden, Marika, Petra, Jossan och jag en tripp in till stan och McDonalds. Hinner precis tillbaka till avslag i herrmatchen, EDSBYN-VSK. Första halvlek stod vi inmosade på VIP-läktaren. I andra halvlek gick hela laget hem, utom jag, som nu stod tillsammans med pappa i VSK klacken, och Kicki, som stod i Edsbyns klack. Även denna gång blev det glädjetrårar. SM-GULD SM-GULD SM-GULD

Efter matchen träffar jag Kicki. Tillsammans joggar vi tillbaka till Hotellet. När vi kommer dit möts vi av uppstresade lagkamrater. Nu var det dusch och fix som stod på schemat. Vid halv 8 hade vi gått från bandyspelare, till "riktiga tjejer". Vi satte oss i hotellets restaurang för att skåla med Champagne. Sedan bar det av ut till bussen. I bussen var stämningen på topp! Det sjöngs hela vägen till Slottet. Väl där minglades det litegrann, innan vi som inte spelat fick gå och sätta oss.

Spelarna kom snart ut på scen för att få medalj. De körde IFK låten under applåder. Efter IFK, var det dags för Mesta Mästarna att komma ut. Även de fick stora applåder. Nu var det matdags, förrätten bestod av Laxrulle, en brödbit, sallad och någon sås. Helt okej (Y) Det pratades väldigt mycket mellan de olika rätterna. Huvudrätten var Oxfilé, potatisklyftor och grönsaker. Efterrätten var Hallon pannacotta med vit choklad och fruktsallad. Mycket gott!

Under hela kvällen körde vi hejaramsor tillsammans med VSK, samt våra egna låtar. Kvällen avslutades med dans på stolarna under Patrik Isakssons glada stämma! UNDERBART!

Efter banketten, runt halv 1, blev det än en gång fullt drag i bussen. Nu splittrades vi dock, då de över 18 hoppade av vid Flustret för att festa vidare, medan vi andra åkte tillbaka till Hotellet. Lite surt måste jag säga, då man väldigt gärna velat fira tillsammans med resten av laget. Men vi "småttingar" fick se till att ha en trevlig stund på Hotellet. Skulle tro att vi kom i säng vid halv 3 eller nåt. Vid 4 hör man första gänget med lagkamrater ute i korridoren. Nästa gäng kom nog runt 6 tror jag.


Allt som allt, var det helt klart den bästa dagen i mitt liv. Än en gång, MÄKTIGT!

Bilder finns här:
http://www.facebook.com/album.php?aid=66883&id=663818485&l=16235a4a1b

SÖNDAG 22/3:
Frukost vid 9. Kul att se alla pigga IFKare och AIKare sitta och halvsova med en macka i mun. Efter frukosten packade vi ihop och sedan bar det av. Jag blev avsläppt vid stationen, under applåder från mina underbar lagkamrater. Sedan vinkade jag av dom när det åkte vidare. Nu var det bussresa hem till Västerås som gällde.

Åkte hela vägen till Enköping, då jag insåg att den inte gick längre. Fick vänta en halvtimme på nästa buss, men var hemma i gurkstaden rätt tidigt ändå. Åkte hem till mormor och morfar, där det bjöds på mat och fika. Var där väldigt länge, innan jag åkte hem till pappa.

MÅNDAG 23/3:
Först käk med mamma på Skallbergskrogen. Sedan till tandläkaren. Fick nu veta vad som gäller. Har för tillfället gummiringar mellan tänderna. Ska tillbaka fredagen innan lovet för att mäta ut metallringar. Sedan igen på lovet då jag ska få en sken i gommen. Efter det någon gång, blir det räls där nere, för att sedan få räls där upp.. Kalla mig metallkäft oO Kommer iallafall få ha tandställning i 1.5-2 år, så hinner förhoppningsvi ta bort den innan balen!

Men det får det vara värt. Så länge jag får raka tänder är jag nöjd (Y)

Åkte hem på eftermiddagen. En väldans massa krångel. Tåg till Kolbäck, buss till Eskilstuna, tåg till Katrineholm, buss till Norrköping coh sedan tåg till Nässjö -_-' Note to self, SJ is getting a deathnote. Ombyggnad samt ett tåg som spårat ur vid Kvicksund verkade vara boven i dramat. Var iallafall hemma vid 20, så jag höll tiden!

TISDAG 24/3:
Dagen började med teori på gympan. Ska börja med konditionstema efter lovet,woo-hoo (Y) Nu när man är så otroligt vältränad efter ett antal månader på is oO Iallafall.. Håltimme, och sedan datakunskap där jag gjorde absolut ingenting. Spanska, där vi i stort sett inte heller gjorde något. En sväng ner på stan med Malin och Marika. Mycket mer hände inte..

ONSDAG 25/3:
Hemma från skolan. Känner att jag håller på att bli förkyld, och mådde inge vidare i morse. Så det blev till att vara hemma, och bara ta det lugnt. Ska försöka plugga och städa lite (Y)


Nu blev det ett väldigt långt inlägg. Men det blir lätt så (Y) Har ni läst hela vägen hit,
Good For You!
Och ni kan inte påstå att jag inte varnat er!

söndag 22 mars 2009

EN GYLLENE HELG

SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD
SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD
SM-GULD SM-GULD SM-GULD
SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD
SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD







AIK OCH EDSBYN SMÅTT ÄGDA. 2000 TRÖJOR MED SM-GULD 2009 FÖR EDSBYNS DEL. AIK VAR BARA ALLMÄNT BOMBSÄKRA PÅ ATT DET SKULLE BLI DEM SOM TRÖSTADE OSS PÅ BANKETTEN.

SUCK ON THAT

Kommer en uppdatering idag eller imorn om helgen i största allmänhet (Y) Kanske också en väldans massa bilder på Facebook!

fredag 20 mars 2009

Fredag

DAGENS ABRIDGED:

Old Guy: "Have you seen the village people around here? They're late!"
Sakura: *yawn*
Old Guy: "So, are you gonna just sit there like a useless logg? Well help us!"
Sakura: "Naah, I'm gonna keep up my streak of uselessnes."
Old Guy: "Well, in that case, how about we're taking an incredible depressing walk around town?"
Sakura: "Laughing on other people's expense..How can I say no?"

Dagen idag...

Hade historiaprov, tror det gick riktigt bra :) Lunch, matte och sedan slutade jag p g a inställd svenska. Gick till Marika och tjötade i en timme. Hem för att snart dra ner på stan. Bytte skor, köpte en mascara och sedan var det Hotellet med Sudden. Inte särskilt mycket folk och väldigt långtråkigt. Men Sudden och jag satt och tjötade på, så tiden gick någorlunda fort iallafall. Efter det blev det Hemköp och sedan hem. Käkade, duschade och fixade. Ska upp om 5.5 timmar -_-' Känns bra (Y) Har inte packat än, så det blir till att vara vaken en stund till.. *suck*

Nej, det här är nog sista inlägget för helgen. Fan vad kul det ska bli :D På söndag ska jag också till gurkstan eftersom jag har tandläkartid på måndag (Y) Känns rätt meningslöst, menmen..

I vilket fall så ser jag fram emot en GYLLENE, solig helg, med GRÖNVIT himmel!

VIKTIGT
11.45 SVT 24
AIK - IFK NÄSSJÖ
Ett måste!

torsdag 19 mars 2009

Update

DAGENS ABRIDGED:

Ino: "So are we getting any screentime? I mean, we haven't been seeing since episode two."
Shikamaru: "I think they have to finish the Zabuza-saga first!"
Ino: *sighs*
Shikamaru: "Well, at least we have more screentime than TenTen!"
Ino: "I think the world has more screentime than TenTen!"
Orochimaru: "Prepare yourselves Leaf Village, for...."
Shikamaru: "Psssst"
Orochimaru: "What?"
Shikamaru: "We're still in the Zabuza-saga."
Orochimaru: "Still?"
Shikamaru: "Can you come back later?"
Orochimaru: "But I had all the..."
Ino: "GO!"
Orochimaru: "I'm so fireing my agent!"

Dagen i korthet då.

Har faktiskt varit duktig och pluggat, kan nu första världskriget, ryska revolutionen och amerikanska revolutionen. Nu är det bara industriella kvar (Y) Har även köpt ett par skor till på lördag, samt fixat en klänning. SUG PÅ DEN! Klänningdebut, och det blir IFK och de andra på banketten som får ta del av det (Y) x)

Sedan har jag inte gjort så mycket mer. Blivit tröttare och tröttare oO Studiedagar är jobbiga (Y)

Historieprov, matte och svenska imorn. På kvällen ska jag stå på Hotellet med Sudden samt handla lite matsäck inför lördagen. Laget åker redan imorn, själv åker man ju då inte förrän klockan 05.00 på lördag -_- Kommer sitta och sova på banketten! VI GILLAR TIDIGA MORNAR! Men måste säga, att det är det värt ;D

Studiedag

TJABBA TJENA HALLÅ

Blev ingen uppdatering igår, förlåt Ellen x)

Hade som sagt spa och pyjamaskväll med laget nere på Skogsvallen. Det blev exotisk planka, vilket resulterade i att man åt tills man sprack. Sedan blev det en riktigt tjejkväll måste jag säga. Lyssnade på en gammal skiva med namnet "Klassfesten", med låtar som "Superduperkillen", "Floorfiller" och "Du är så (yeah yeah wow wow)". Hade dessutom lånat en bergsprängare av NIF, så vi poppade till max. Det blev iallafall nagelfix, ansiktsmasker, bastu, färgning av ögonbryn och fransar m.m. Levén var snäll och färgade mina ögonfransar, det blev väldigt bra (Y)

Efter en kanonkväll, som pågått mellan 18 och 22, (Malin, Marika, Marie, Levén och jag var sist kvar), bar det av hemåt. Där fastnade man i samlingssalen och satt där till midnatt. Blev mycket prat och vi fick även sällskap av bland andra, Aksel och Hampus. Alltid lika trevligt :D

Idag är det då studiedag (Y) Det betyder historieplugg, skoletande, klädletande och tvättande. Men dagen kan nog bli bra ändå ;D Solen skiner, det är lite småkyligt, men jag klagar inte :D

DAGENS ABRDIGED:

Kakashi: "Come up with any newyears resolutions this year Naruto?"
Naruto: "Yeah, I was thinking about coming up with a new catch frase, that doesn't suck."
Kakashi: "So, what do you got so far?"
Naruto: "Hot stuff coming your way!"
*long silence*
Kakashi: "Keep working on it Naruto!"
Naruto: "How about, Bummer me Horace?"

Iruka: "A happy new...HEY KAKASHI! Get away from that eggnog!"
Kakashi: "Hehe..Cluck!"

Idag lovar jag att det kommer en uppdatering, måste bara fylla på citat förrådet x) hahahaha

onsdag 18 mars 2009

Onsdag

DAGENS ABRIDGED:

Kakashi: "Okay guys, since no one has any idea of what chakra is at all, somebody besides me explain it!"
Sakura: "Okay. Chakra is like chi, except much lamer. It can only be used through hand gestures and it combines body and soul, or something stupid like that. Then crazy crap happened."
Kakashi: "Sakura, you're fired! As for you two, I want you to run up this tree!"
Naruto: "Why?"
Kakashi: "Because I *beep* said so!"
Sakura: "What about me? Am I exempt because I'm such a good ninja?"
Kakashi: "Yeah, that must be it.."
Sakura: "But will this help them to become better ninjas in any way?"
Kakashi: "Do you care?"
Sakura: "No!"
Kakashi: "Okay, me and Sakura are gonna..."
Naruto: "Sakura and I."
*SMACK*
Kakashi: "Anyway, me and Sakura are gonna go back and eat some sweet, sweet riceballs. I mean, donuts. Stupid americanization!"

Mickey Mouse: "Hoho! Hey guys, I see you sucked it up!"
Haku: "Yeah, well.. Whay are you gonna do?"
Mickey Mouse: "I'm gonna touch Zabuza's face for no reason!"
Haku: "Like hell you are!"
Mickey Mouse: "Nooooooooo! That's my embezzleing hand!"
Haku: "Now get out before I make you watch the 4 kids version of One Piece!"
Mickey Mouse: "You wouldn't have the guts!"
*4 Kids One Piece Opening in the background*
Random guy: "Look who's not kidding. Let's get out of here!"
Zabuza: "That was a bit much, don't you think?"
Haku: "Naah, I had Viva Piñada in reserve."
Zabuza: "Geez, you ARE evil!"

Sakura: "So, did we do anything in this episode?"
Kakashi: "Hehe, Sakura, welcome to the wonderful world of fillers!"
Everyone: "NOOOOOOOOO!"



Engelska - Vi diskuterade Forrest Gump och pratade sagor
Historia - Skulle egentligen ha pluggat till provet på fredag, men Ruth, Julia, Josefine och jag satt och pluggade till dagens geografiprov istället. Det vill säga, vi satt och hade ångest över att vi inte förstod något x)
Håltimme - Det var meningen att vi skulle plugga mer, men det blev till att sitta i Inas och prata skräckfilm istället (Y)
Geografi - Jadu, får hålla tummarna för ett G -_-

Senare ikväll bär det av till Skogsvallen för pyjamasparty och spa/relaxkväll med laget :D Uppladdning inför helgen, alla måste ju vara fina på banketten ;) Ska bli redigt kul iallafall!

Och Ellen, du behöver inte oroa dig.. Mer abridged ikväll ;)

Btw, STUDIEDAG IMORN :D GÖTTANS!

tisdag 17 mars 2009

Update

JAG DÖÖÖÖÖÖÖR oO

Jag satt och läste kommentarer, när jag upptäckte att jag skrivit "HAPPY THANKSGIVING" istället för "HAPPY ST PATRICKS DAY"

HAHAHAHAHAHAHA x)

Jag får ta och joina Ellen hos the rapist x)

Då har man haft sin sista bandyträning för säsongen. Sorgligt :( Men jag slutar topp, det kan vi lugnt säga :D Dock med en troligen bruten tumme oO Vi får se imorn...

Just nu är det bandy, 4-1 till Grönvitt :D Det ska dom väl klara. Jag menar, dubbel SM-final på lördag, det är ju inget fel med det ;D

Dagen idag annars då....
Gympa - vi dansade foxtrot, jag och Kärrbrink var bäst (Y) Även mer koordination, handstående och kullerbyttor.
Data - mer excel oO
Spanska - fortsatte att kolla film

Ganska meningslös dag egentligen...

Nej, nu är det spännande.
GRÖNVITT *klappklappklapp*

Tuesday

DAGENS ABRIDGED:
den första svängen vill säga ^^

Haku: "Well, it seems my treatment is working."
Zabuza: *groaning*
Haku: "Oh, good. You're awake!"
Zabuza, *mumbling*: "What the hell was that for?"
Haku: "I was saving your life because Kakashi was about to kill you."
Zabuza: *still mumbling* "Are you kidding me? I was just about to unleash my most devastating attack making the very fabric of time and space rip apart as his soul was cast into antoher dimension of sheer torment!"
Haku: "Ooh...Oops!"
Zabuza: *mumbling again* "You're lucky I like mimes!"

Kakashi: "You know, perhaps I should have checked Zabuza a little more closely!"
Naruto: "Why do you say that?"
Kakashi: "I think he's still alive!"
*dam da dam*
Naruto: "Yeah, we pretty much knew that."
Sasuke: "That was your big reveal?"
Sakura: "Geez, I mean, he was still groaning when we left."
Naruto: "Man, I thought you were supposed to have the sharingan!"
Kakashi: *sobbing* "That hurt!"

Nu kommer min och Ellens absoluta favorit x) Det förklarar en hel del för er icke-insatt x)

Gilligan: "Can I come in now?"
Old Guy: "Ooh *beep* Yeah, come on in. Let me introduce you to my third cousin's, uncle's, roommate's son, twice removed...and adopted. I call him Gilligan!"
Gilligan: "I have a name!"
Old Guy: "Shut up Gilligan!"

HAHAHAHAHAHAHA x) Nu vet jag någon som sitter och kreverar, som hon så fint brukar uttrycka det x)

Håltimme i två timmar :D Mycket skönt (Y) Två lektioner, sedan säsongens sista träning oO *glegg*

Btw, GRATTIS PAPPA :D 40 bast är inte illa x) Grattis till Toby också (Y)
and also, a HAPPY THANKSGIVING!

måndag 16 mars 2009

Meningslösa Månda'n

Och Meningslösa Månda'n är åter här
och jag säger farväl, till ännu en helg

DAGENS ABRIDGED:

Random Woman: "OMFG! I really wished my dad would stop bringing his drunk friends home from those Linkin Park concerts."
Kakashi: *groaning*
Naruto: "Hey, he's awake!"
Kakashi: "Okay, who was the one who thought it was a good idea to pour coffee all over my face?"
Sakura: "Uhm.. So sensei, who was that girl we saw earlier?"

Sasuke: "Then why did they kill Zabuza?"
Kakashi: *mumbling* "I don't know!"
Naruto: "I thought you know everything!"
Kakashi: "Oh yeah.. Kakashi knows everything! If we have a problem, Kakashi will know the answer. We can't do research ourselves. Quick Kakashi, help us! Asses!"

Nu ska jag gå och skaffa mig ett liv (Y) x)

Lite halvseg dag idag. Morgonen spenderades i C118 framför filmen "En Obekväm Sanning". Väldigt bra, och man fick sig verkligen en tankeställare samtidigt som man kände sig väldigt illa till mods oO Iallafall.. Efter filmen hade vi lite diskussion, för att sedan fortsätta med vårat arbete. Lunch, och sedan ännu en svenskalektion utan lärare. Blev till att skriva sms med Gilligan x) Sista lektionen var matte, lika roande som vanligt (Y)

Ikväll är det troligen min näst sista bandyträning för säsongen oO SKITLIV!
Snart är det då dags att börja träna upp allt som man tappat under isperioden, det vill säga precis allt i konditions och styrkeväg oO *suck*

Tagga plugg nu -_-

söndag 15 mars 2009

Abridged Update

Eftersom min kära vän Gilligan har så otroligt tråkigt, kommer här ett försök till att roa henne x)

DAGENS ABRIDGED:
två väldigt långa (Y)

Sasuke: "Hmm, I see your plan. Go big black...line..."
Naruto: *whispering* "(?) shuriken, the shadow windmill."
Sasuke: "What he said! Huaaah!"
Zabuza: "Ha! You missed!"
Naruto: "I wasn't aiming to hit you. I was aiming to get thrown behind you and throw a shuriken so you would let go of sensei!"
Kakashi: "In that case, why wouldn't you just lend(?) behind him, jump on his back and stab him point blank?"
Naruto: "Hey, who was the one who was stuck in the wonderball for two weeks?"
Kakashi: "Ah, touché!"
Iruka: "Get your own damn lines Kakashi!"
Kakashi: "Iruka, will you get the hell out of my episode!"
Naruto: "Want me to have a flashback of what just happened 13 seconds ago?"
Everyone: "NOO!"
Naruto: "Oooh.."
Zabuza: "Water dragon no jutsu!"
Kakashi: "Water dragon no jutsu!"
Zabuza: "I summon thee!"
Kakashi: "I summon thee!"
Zabuza: OK, stop it!"
Kakashi: "OK, stop it!"
Zabuza: "STOP IT!"
Kakashi: "STOP IT!"
Zabuza: "I'm gay!"
Kakashi: "Good for you!"
Zabuza: "Hmmphf.."



Zabuza: "Super waterfall no... Ooh! A spinning eye..."
Kakashi: "Super waterfall attack!"
Zabuza: "NO! He knew of my only two weaknesses. Hermaphrodites and spinning eyes. NOOOOOOO!"
Kakashi: "I believe I just roled a critical!"
Zabuza: "What about my saving throw?"
Random Voice: "REJECTED!"
Naruto: "Oh my god, you killed Zabuza!"
Sasuke: "You bastard!"
Kakshi: "Who are you, and why did you kill Zabuza?"
Haku: "They call me Haku!"
Naruto: "So that's not you real name?"
Haku: "No, it is."
Naruto: "Then why did you say, they call me Haku?"
Haku: "Because it's my name."
Naruto: "Oh, okay, you really wanted to make that clear!"
Haku: "What do you mean? I think..."
Zabuza: *groaning*
Kakashi: "Did Zabuza just groan?"
Haku: "What groan?"
Zabuza: *groaning*
Kakashi: "That one!"
Haku: "Uhm, look over there!"
Kakashi: "What are you...? Hey a tree!"
Naruto: "Well, I think that's the last time we'll see Zabuza!"
Old Guy: "You're all retarded!"
Naruto: "What did you say old man?"
Old Guy: "Uhm, I said you're all retar..."
*Naruto punching the old guy*
Sakura: "Uhm, aren't we supposed to protect him?"
Sasuke: "Do you really care?"
Sakura: "No, not really!"


Eftersom Ellen är så jobbig, har Gaara fått hedersplatsen igen. Är dock inte jättenöjd, så får se när jag orkar ändra igen.

Söndag idag då. Har varit och handlat, annars bara suttit här. Ska strax ta och kolla lite på serie X. Vid 15.45 tror jag, är det bandydags. HEJA GRÖNVITT! Ska också försöka plugga lite (Y)

DAGENS ABRIDGED:

Naruto: "Well that was a nice thanksgiving break."
Sasuke: "I gotta say, that party you throwed didn't suck that bad."
Naruto: "Still, I keep feeling that we forgot something!"
Kakashi in a waterball: "I haven't eaten in two weeks."
Naruto: "Ooh, hehe.. Oops."
Rower: *singing in the background*
Kakashi in waterball: "I have been stuck here listening to this guy singing non stop for 14 days."
Commercial Guy: "Stuck in a waterball for two weeks with nothing to do? Wouldn't you like to spend them listening to great music? Than you can order Rowers greatest hits. On a 340 disc set you'll have over 3000 hours of music you can't help but love. Take a listen for one of our satisfied customers:"
Kakashi in waterball: "If I could gnaw my ears of, I would!"
Commercial Guy: "That's right, you'll get such great hits, such as: My Heart Will Go On, The Mission Impossible Theme, Bohemian Rapsody, and many, many more... Only $19,99. To order call:"
Zabuza:
"Son of a..."
Commercial Guy: "What are you...? Oh, god! Aaaaaaaarrrrhhhh..."
Zabuza: "Hehehe"

lördag 14 mars 2009

SMFINAL SMFINAL SMFINAL SMFINAL

IFK NÄSSJÖ TILL STUDENTERNAS!
HELT JÄVLA UNDERBART!



Samma känsla som vid VM-finalen. Har nästan aldrig varit gladare :D Känslan efter matchen, alla kramades, skrattade och kunde helt enkelt inte sluta le. Det här slår i stort sett allt, och då var det bara en semifinal ändå. 2-1 till oss, och den sista kvarten var verkligen hemsk. Jag kunde inte stå still. Mer nervös har man nog inte varit. Dagen slutade med pizza och melodifestivalen hemma hos Pelle. UNDERBART! UNDERBART! UNDERBART!

Eftersom jag har så många på lager och är oerhört glad, blir det än en gång:

DAGENS ABRIDGED:

Naruto: "Don't worry I have a plan!"
Sasuke: "Does that plan involve ramen in any way?"
Naruto:
"Okay, I have another plan! First I'll have a flashback."
Kakashi:
"Oh, son of a..."
Naruto:
"Wait a second, this is only like the eight episode, why the hell am I having flashbacks already!? Oh yeah, the audience sure can't remember that stuff that happened in episode 5."
Kakashi:
"Oh thanks, now Zabuza gets a flashback."
Zabuza:
*mumbling*
Kakashi:
"Wow, yeah.. I just realized that this is completely pointless! Just skip to the part where you trick him!"
Naruto: "Aah, okay... Aaaaaaaaah.... What, the episode's over?"
Kakashi:
"Apparently we spent so much time on flashbacks that we ran out of time."
Naruto:
"Geez, rememind me to never put flashbacks in this series again."
Kakashi:
"Uhm...Yeah...Sure..."

Lördag

DAGENS ABRIDGED:

Naruto: "Uhm, should someone telling him he's facing the wrong way?"
Kakashi: "Naah, we'll wait a sec til he figures it out. *long silence* So Naruto, those things on your face are they whiskers or what are they?"
Naruto: "You know I have no idea myself. Oh, it looks like Mc Hammer's ready."

Sovmorgon, behövdes verkligen! Om ca 2 h och 45 min är det dags, semifinal nummer 2 mellan IFK och SAIK. Vi räknar med att det ska komma minst 500 personer, får verkligen hoppas på det (Y) Helgens höjdpunkt här i Nässjö iallafall!

Uppdaterar senare, när jag vet om det blir Studenternas nästa helg eller inte ;)

GRATTIS MADDS! <3

fredag 13 mars 2009

Kort uppdatering (Y)

Kanonkväll! Började framför teven och Let's Dance tillsammans med Malin och Marika. Fortsatte sedan nere i samlingssalen, där det blev Mario Kart och Wii Sports för fulla muggar. Freddie, Sebbe och jag vs Malin och Marika. Vi utklassade, eller ja, nästan iallafall x)

Såg nyss reprisen av RAW. Snart dags att sova (Y) Ska kolla ett avsnitt av serie X först x)

Personligt meddelande till Gilligan:
JAG KOMMER INTE FÖRSÄGA MIG x)
BAKA

Tänkte också passa på att ta ännu en...

DAGENS ABRIDGED:

Kakashi: "Wait, you have to finish that bridge? Looks pretty complete to me."
Old Guy: "It's far from being done. We need to paint a racing stripe on it and give it a name. That'll take about three weeks. I was thinking of Mildred for the name. What do you think?"
Kakashi: "Oh, for the love of..."

Sakura time

Eftersom dagen varit så händelselös, får det räcka med detta (Y) x)

DAGENS ABRIDGED:
Sakura tema idag (Y) Därför får ni stå ut med hela 5 citat x) ENJOY!


Sakura: "My name is Sakura. I secretley like Naruto, but I pretend to like Sasuke. I'm 12 years old, 4.11 and blood type 0 negative. I like People Magazine, beating up puppies and stealing money from orphans.
Kakashi: Wow, really sorry I asked."

Kakashi: "Now for your test. You need to grab these bells from me before noon. Sakura! I said bells, and I said me."
Sakura: "Whoops!"
Sasuke: "Wow, now I'm even more scarred for life."
Kakashi: "Sakura hit by truck, 12.45."

Sakura: "What do I need?"
Kakashi: "A smack across your face."
Sakura: "You're mean!"
Kakashi: "Well, you're useless!"

Naruto: "Sakura, we're counting on you to guard the old guy!"
Everyone: "Hahahahahaha"
Old Guy: "Haha, I know I'm screwed!"

Sasuke: "Hey Sakura, just stay and do what you do best!"
Sakura: "What's that?"
Sasuke: "Nothing, because you suck!"
Sakura: "You just wait til Shippuuden!"
Naruto: "Shippa-who?"





Torsdagen

Hade namnsdag igår.
Trevligt att alla hissade den svenska flaggan för min skull (Y) Eller.. vänta.. Det är någon annan som också heter Viktoria.. hmm.. Någon känd har jag för mig. Vem kan det vara? Just ja, Viktoria Svensson, eller kanske det är Silvstedt. Nej, det måste vara någon annan ändå.. Nu står det still. I vilket fall, så har jag för mig att personen i fråga inte är av någon större betydelse. Jo, så är det nog.

Jag är inte trött på tjatet om kungligt bröllop, inte alls....

Förlåt, men ibland måste jag bara få ur mig saker. I detta fall, min klockrena humor x)
Hmm.. Jag känner mig smått schizofren oO Man blir visst som man umgås.. Ingen ska känna sig utpekad!
*host*-GILLIGAN-*host*

Gårdagen var lagom seg. Vi gillar torsdagar, NOT!
Hände det något speciellt i skolan? Naah, egentligen inte.

Spanska - kollade film, "Mörkblå Nästan Svart" tror jag den hette. Väldigt bra, jag gillar spanska filmer (Y)
Engelska - såg klart "Forrest Gump", underbar!
Data - mer excel och mer aktier oO
Samhäll - samarbete med geografin, ska göra ett arbete om miljö och klimat. Kärrbrink, Joar och jag fick Sydafrika. Värdelöst! Men vi har iallafall ett par veckor på oss innan redovisningen på en kvart ska genomföras (Y) I'm so screwed oO
Matte - Överskattat och det SUGER!

Sista träningen med F-15, lite småtrist faktiskt. Lagom till A-lagets träning en halvtimma senare, började det snöa. Ett lager snö över hela planen.
Bandyhall är överskattat... yeah, right....

Semifinal 3 mellan VSK och SAIK, än en gång vinst för de grönvita :D Gött! 2-1 i matcher nu. Håller tummarna för VSK-SIRIUS i final (Y)

Ska börja med något som jag vet en viss person kommer uppskatta x)

DAGENS ABRIDGED:
"Oh yeah I wanna kill my brother. Because.. he's an ass.. and he stole the last klondike bar!
What would you do for a klondike bar?
I just said, kill my brother!"

Kommer ett inlägg om dagen senare (Y)

onsdag 11 mars 2009

Mitt i veckan

Gårdagen var bra. Tror inte det hände något speciellt. Jag och Ellen satt och skickade citat från Abridged hela dagen, annars var det nog rätt händelselöst x) Två härliga träningar på kvällen, samt en vinst för VSK i andra semifinalen :D WONDERFUL

Idag då...
Engelska - fortsatte att kolla på Forrest Gump, en av de bästa filmerna jag sett (Y)
Historia - började prata om mellankrigstiden, såg en film om Hitler, men jag satt och ritade istället
Hål - Ruth, Elin, Julia, Emeli och jag diskuterade godis, olika matkombinationer och småländska i 40 min, mycket trevligt ;D
Geografi - mer klimatprat.. TRÅKIGT!


DAGENS HISTORIALEKTION PRESENTERAR:
Gilligan x2 i sina nötskal x)

Vid 18 är det hem till Pelle som gäller för att ha lite matchstudie från i lördagens match. Får se om det kanske skulle bjudas på 5 kg godis också x) Levéns morfar hade nämligen lovat att köpa det åt oss. Det är så vi i IFK laddar (Y) hahaha ;)

måndag 9 mars 2009

Monday

Jag är så illa tvungen att skriva, eftersom en viss person hotat mig med:

BAKA GILLIGAN! Personligt meddelande:
If you don't write more often I shall visit you in the small hours of the night in the form of the low blood pressure beast and put a bat up your nightdress!

Mitt svar:
BAKA BAKA BAKA BAKA BAKA BAKA BAKA BAKA BAKA BAKA


Samhäll och geografi, fick ännu en måndag kämpa med att hålla ögonen öppna oO Jobbigt värre (Y)
Lunch och sedan svenska. Debattdags! Aksel, Peder och jag krossade Elin, Zuff och Emelie. Förnedringen var total x) Omröstning, och alla i klassen röstade på oss. Redigt gött måste jag säga ;) Sista lektionen var matte, där vi gick igenom provet vi gjorde för X antal veckor sedan. SUCK

Träning med bandygym, turnering även denna vecka. Spelade ute, och fy faan vad jobbigt det är. Precis som Lollo sa, "Nu vet du hur jobbigt vi har det" x) Jo, tack oO Mitt lag vann 4, en fölust och en oavgjord. Tror jag iallafall. Nästa gång blir på onsdag (Y)

Hann hem för att snabbt laga mat och käka, innan det bar av ner till Skogsvallen ännu en gång. Träning med IFK. Fan vad vi är bra nu! Det är underbart att se hur starka alla är :D Dock har jag pajat ännu ett par fingrar. Men säsongen är snart slut, så ska jag bryta något, är det passande att göra det nu oO x) "PEPPAR, PEPPAR, TA I TRÄ!" x)

Nu sitter jag här och tjötar om absolut ingenting med Gilligan x) Lyssnar även på mina "tillfälliga favoritlåtar":
http://www.youtube.com/watch?v=0dTrAq826Nw
och
http://www.youtube.com/watch?v=Wn0LRB5GmWc&feature=related

Jag bara älskar dem fortfarande x) UNDERBARA!

Den ena finns även på japanska x) hahahahahah
http://www.youtube.com/watch?v=EjaDHVd9NuQ&feature=related

Nu ska jag strax kolla på något avsnitt av min nya serie. Det vill säga den serien jag inte vill nämna namnet på, då jag vill se klart den innan Ellen börjar titta x) Mohahhaah x)

Hejs

torsdag 5 mars 2009

5 mars

Skoldagen kändes ovanligt lång och tråkig. Höjdpunkten var att vi började kolla på Forrest Gump på engelskan.

"Run Forrest, Run"

Vi gillar (Y)

Fick veta att jag hade alla rätt på vårt prov på Word. Visste inte vad jag höll på med, men det gick vägen ändå x)

Träningarna ikväll har gått underbart bra. Fler och fler säger att man har blivit så mycket bättre sen säsongen började, och det märks verkligen. Det har aldrig varit såhär kul att spela bandy. LOVELY

Nu ska jag göra en mindmap över Första Världskriget till historian imorn, samt öva lite på min debatt. Fredagen börjar med sovmorgon och samtal med Hasse. Får se vad han säger.

Hejs

onsdag 4 mars 2009

Lill-lördag

Den här dagen har varit mycket bra!

Satt uppe till efter 1 i natt och skrev min reselogg. Därmed hoppade jag träningen i morse, för att sova en extra timme samt öva lite på min redovisning. Engelska första lektionen, och av någon anledning valde vi att vara först. Elin, Zuff och jag körde igenom vårat, 10 minuter långt. Vi kände oss väldigt ambitiösa. Hela redovisningen gick kanonbra, för alla tre och det känns redigt gött att ha det gjort. SUGOI

Efter en lång lunch, hade vi historia. Vi fick sprida ut oss, och valde ett av rummen i biblioteket. Elin kom på efterkälken, och så fort hon närmade sig bibblan, duckade vi, och hon fortsatte att ströva runt letandes efter oss. Vi låg nu och kved av skratt, men tillslut lyckades Julia avslöja oss x) Humor så det räcker och blir över (Y)

Detta är i stort sett vad dagen har bestått av. Både den ena och andra har gjort bort sig. Zuff ska införa cykelvägar i skolan som projektarbete, Elin fick lära sig vad ordet "behändigt" betyder, vi disskuterade bandy och kom fram till att det är en blandning av innebandy och fotboll, samt att vissa av oss fick veta att kvartsfinalen kommer före semifinalen (Y) x)

När skolan var slut för dagen, bar det av hemåt till sängen. Lyckades bara sova i en halvtimme, och sedan bar det av till ÖB och ICA med Marika, (haha, det rimmade), där det inhandlades lite praktiska saker, samt lite mat. Väl hemma igen gjorde jag ett försök till att laga mina converse, det har nämligen blivit ett stort hål på ena hälen. Så med min nyinköpta silvertejp, fixade jag det x) Tejp löser alla problem! (Y)

Det blev hamburgare med bröd till middag, och sedan blev jag nerringd till samlingssalen. "Med Andra Ord" stod på schemat. Marika och jag förlorade första omgången mot Malin och Ingegerd. Nästa omgång kämpade Jimmy och jag sida vid sida, men det räckte bara till en silvermedalj. Redigt kul iallafall :D

Nu är det nog snar läggdags för min del!

Hejs

tisdag 3 mars 2009

Tisdag

Haft en lektion hittills, gympa. Ännu en gång använde vi oss av pulsmätare, och idag stod dans och lek på schemat. Det har verkligen blivit nya favoritämnet måste jag säga :D

Nu har jag haft hål sedan 11. Har hunnit käka, duscha samt fixat käk till ikväll, göttans (Y) Snart ska jag traska tillbaka till skolan för att ha prov i Word på datan, samt spanska efter det.

Dubbelträning ikväll, ska bli redigt kul :D Så surt att det inte är mycket kvar av säsongen nu bara :( Jag menar, det blir en massa tid över när bandyn är slut oO Får träna lite eget istället. Funderar faktiskt på att börja med Yoga (Y) Men vi får se..

Nej, kanske uppdaterar ikväll, om jag har tid vill säga. Kommer sitta uppe ett bra tag då jag måste skriva min reselogg, menmen..

Hejs

måndag 2 mars 2009

Australien is the shit!

Jag vill seriöst åka till Australien! oO

Nu har jag och Zuff suttit och planerat vår Australienresa till engelskan över msn. Zuff, Elin och jag ska nämligen vara borta i ca 14 dagar och göra allt från att surfa, se ACDC, fira nyår, bada, sola, Sea World m.m. Underbart.. om det vore på riktigt vill säga oO Känns redigt surt att sitta och planera en resa som man aldrig kommer får uppleva, menmen. En dag kanske x)

Idag har det inte hänt så mycket egentligen. Hade väldigt svårt att uppfatta vad lärarna sa, då jag riktade all min fokus på att hålla ögonen öppna. Vet inte varför jag varit så trött idag, kom ändå inte i säng alltför sen igår :S
Iallafall, så har vi som sagt inte gjort mycket. Gick igenom ännu mer om EU på samhällslektionen, pratade klimat på geografin, sagor och myter på svenskan, samt räknade med vinklar på matten. Ingen träning med bandygym heller, då vi hade möte istället. Nu är det nämligen bara 2 veckor kvar på is, och därmed ska det spelas turnering alla träningar framöver, får se hur det kommer gå, speciellt då alla ordinarie målvakter ska spela ute (Y) SUCK

Träning med laget ikväll, tidigt dessutom. Men jag måste säga att jag faktiskt uppskattade den sena träningen, men det vra man nästa ensam om. Imorn blir det slapptisdag, göttans (Y)

Nej, nu kallar sängen.
NattiNatti

PS
Ska på P!NK den 10 november tillsammans med syster. Tidig fördelsedagspresent från mamma och pappa, och jag klagar inte :D UNDERBART!
DS

söndag 1 mars 2009

SUGOI

En riktig kanondag!

Angling och korvgrillning med IFK. Vi träffades redan 8 i morse, för avresa mot Bruzaholm. Väl där delade vi in i tre lag. LAG 3 (på bilderna): Mattan, Sigge, Lollo, Sudden, Lena, Pelle och Jag. Det första som hände var att vi fick napp, och därmed hade vi fått dagens storfångst, en gädda på ca 2.5-3 kg (Y) Det nappade snart två gånger till, och vi ledde nu med 3 gäddor, jämfört med de andra två lagen som inte fångat något x)

Vi körde även en liten lek, kallad Familjen, där det gällde att springa snabbt. Tror dock de andra lagen fuskade, då vi kom sist nästan hela tiden oO x) Sedan blev det också korvgrillning. Jag och Sigge blev helt förstörda när vi fick höra att det var 2 korvar var som gällde. Men det räckte till 3, och när Lina sedan hittade två paket till, tryckte vi i oss 2 till, d v s, sammanlagt 5 korvar var. Kan nämna att jag och Sigge var VÄLDIGT hungriga! x)

Lek nummer två bestod av kluriga frågor, t ex:
"Hur många djur av varje art samlade Moses på arken?" - Inga, det var Noak och inte Moses
eller
"Heter det "an" eller "a" ananas på engelska?" - Det heter inte ananas, utan pineapple

Ja, ni förstår. Vi fick dock inte veta vilket lag som vann, menmen. Innan fisketuren var slut, hade vårat lag fått upp hela 5 gäddor, medan lag 1 fått upp 1, och lag 2 fått upp 1 gädda och 1 aborre x) Utklassning (Y)



Nu bar det istället av hem till Elins föräldrar, ca 200 meter från sjön. Där hade vi teori, samt bjöds på både god mat och äppelpaj :D Strax efter 15 rullade vi hemåt.

Helt enkelt en TOPPENDAG tillsammans med världens bästa gäng :D

När jag kom hem blev det bandy på teve. Hammarby fick storstryk av SAIK, vilket var lite synd. VSK lyckades dock vinna mot Broberg, vilket var redigt gött ;)

Nu sitter jag här och spelar Tower Bloxx på Facebook, väldigt beroendeframkallande, samt lyssnar Japapan musik. Ska strax återgå till min debatt om dödsstraff som jag samlat ihop lite ny fakta till (Y)

Tack för idag!