söndag 15 november 2009

Duuuude, this is awesome



DON'T WE JUST LOVE HER? :T


Vad gjorde Jojo i fredags kväll?
- Jo, hon tittade på skum japansk skräckfilm som egentligen inte var läskig förrän en viss person skulle börja krypa på alla fyra. Det borde vara förbjudet för alla med långt svart hår oO
Dock lärde hon sig att det är dumt att se skräckisar när man är ensam hemma och lägenheten innehåller alldeles för många speglar..
Dessutom lyckades hon även bryta, (med viss överdrift), lilltån efter att ha sparkat i dörrkanten. Fredag den trettonde var det ja..

Vad gjorde då Jojo igår?
- Hon spelade match mot Uppsala och efter 90 minuter stod hon, tillsammans med resten av Tranås, som vinnare. 3-2 och 2 poäng i protokollet, det är så en seriepremiär ska sluta!
Känslan och lättnaden efteråt beskrivs bäst med frasen: HIGH ON LIFE!
Att det dessutom gick bra för henne själv, gjorde det en smula bättre!
BOIS BOIS BOIS

Efter det åkte hon tillbaka hem och passade på att äta på Nässjö Steakhouse tillsammans med Marika och hennes mamma. Där upptäckte hon dessutom att det faktiskt finns riktig kebab i den småländska staden. Fabulöst!

Resten av kvällen spenderade hon med Strawberry Panic och Kasumi, hennes så kallade alter-ego. Lovely indeed!

Vad har då Jojo gjort mer under helgen?

- Hon har tittat på P!NKs konsert ca 4 gånger och snart är det dags för en 5e gång.
Idag ska hon dock ta tag i sitt liv, då hon varit duktig och skrivit ett pluggschema som hon planerat att följa, vilket jag själv tror kommer misslyckas. Men alltid en början!

Nej, nu ska vi nog ta och lämna Jojo ett tag och bege oss in i studiernas magiska värld.. yeah.. right..

Inga kommentarer: