söndag 11 maj 2008

10 maj: Under Pressure och mooning

Idag var det då dags att jobba som volontär på Under Pressure, för att samla in pengar till Burma

Klockan 12 träffade jag Simon på växhuset. Vi väntade och vi väntade. Jag lyckades även lura ner Ellen. När klockan var sådär kvart i ett, bad Simon oss att kolla om det var på Culturen istället. Jag och Ellen åke dit, och visst var det där :) Vi träffade Felicia, som hade organiserat allt. Hon bad oss sätta upp lite lappar. Efter ett tag kom Rebecca, som jag duktigt nog också övertalat. Vi satt upp någon lapp till och gick sen på lunch, Subway.

När vi kom tillbaka hade första bandet börjat spela. Promise Divine hette dom, riktigt bra och till Ellens lycka en riktigt het trummis ;) Sen spelade kanske 3 band till innan vi blev hungriga igen. Den här gången bar det av till Prelaten, och även en snabb visit på OkQ8 där vi köpte glass och dricka.

Tillbaka efter det, var det dags för bandet Hero In Action att spela. Dom är väldigt bra! Felicia kom och bad oss att stå och sälja lite tröjor och sånt. Managern för HiA gav oss varsin tröja och varsin skiva, och bad oss gå runt och locka dit folk. Vi lyckades väldigt bra. När de spelat klart, kom minst 10 pers och skulle köpa tröjor och skivor. Jag, Rebecca och Ellen köpte även varsin. Sen satt vi där en stund, innan bandet kom och skulle plocka ihop. Vi pratade med dom en stund :) Managern lovade oss att skicka lite grejer till oss sen, typ postrar, (men förhoppningsvis tröjorna vi alla blev kära i), och gav oss en jättekram :D Så nu har vi skaffat oss nya vänner :)

Vi var kvar en stund, satt och pratade lite, innan vi bestämde oss för att dra hem till Olivia på hennes muminkväll (blev dock ingen mumin). Väl där hemma, pratade vi lite mer. Måste nämna att Felicia var där också :) Vi dansade lite, pratade lite m.m. Sen ville vi ha Oboy, så vi gick till Shell macken. Efter vårat lilla abnorma mackbesök, satt vi oss vid E18. En av oss, ska inte nämna vem, sprang ut på vägen och moonade. Då var det någon som skrek, "Hörru ni därborta!". Jävlar vilken fart vi fick, haha.. Vi sprang till Blåsboskolans skolgård och satt oss för att gunga en stund. När vi kom tillbaka till Olivia sen, drack vi varm choklad, väldigt gott :) Sen var det dags för mig och Ellen att åka hem.
En grymt rolig dag och kväll :D Detta måste göras om!

Inga kommentarer: