fredag 16 maj 2008

16 maj: Skräpdag

Vanlig dag idag. Engelska första lektion, träffade vår vikarie, pratade och ritade lite. På spanskan gick vi igenom läxan, samt att Aurora berätta lite mer om vad Che Guevara gjort, hur det låg till i Sydamerika och klagade på USA, stämde in på de flesta punkterna där. Men snart försvinner väl deras "Son of an asshole" till president, och det kan inte bli mycket sämre.

Vi hade gympa, friskis & svettis och 5-kamp. Mitt lag vann för en gångs skull :) Lunchen var den gamla vanliga, kass mat som går att äta helt enkelt, fast fick korvbröd idag också :S :) Efter lunch satt vi och spelade kort, då vi inte hade någon svenska. Gjorde inget på matten, satt utanför och ritade. På SO:n blev det inte heller speciellt mycket gjort. Slutade efter det.

Kom hem med världens chokladsug. Mår inge vidare, varken psykiskt eller fysiskt. Vet inte vad det är :S Menmen.. Skönt att det är fredag iallafall. Har inget speciellt i helgen alls, förutom lite plugg. Men det ska jag nog kunna motivera mig själv till att göra, imorn iallafall. Nu tänker jag bara sitta här, spela lite tråkig patiens och lyssna på världens bästa band, THE ARK<3

Inga kommentarer: