onsdag 28 maj 2008

28 maj: The City

Ganska kort dag idag. Hade SO.. Lars läste en saga och vi genomförde våran lilla kupp. Det var meningen att alla i klassen skulle lämnat in en ledighetsansökan för måndag och tisdag, då vi ska till Almö Lindö. Men alla hade dock inte med sig sin lapp, så allt hänger på en lös tråd för tillfället. Hoppas att alla tar med lappen imorn, annars är det kört!

Sen hade vi spanska, fick tillbaka nationella. Lyckades få VG+, chockad oO Men slapp iallafall göra det muntliga "provet". Vi hade lunch, och sen var det dags för kemi. Vi var där i 5 minuter, då Nils äntligen gav med sig. Vi får dessutom vara lediga imorn, så börjar inte förrän halv 1 :D

När vi skulle bege oss hem, kom Marga, (vår lärare), fram till Ellen. Jag och Ellen hade igår lappar där det stod "ollad" på, fastsatta på ryggen. Så hon frågade rakt ut vad vi menade med "ollad". Ellen ville såklart inte berätta först, men gav med sig efter lite tjat från oss. Såhär lät det väl på ett ungefär:

E: "Killarna har ju då ett ollon."
M: "Så långt är jag med".
E: "Ollad är när de drar det mot något, ungefär."
M: "Okej.. Och det gick ni runt med på ryggen frivilligt!?"
E & J: "Haha.. Jaa"

Lite sådär ett, "awkward moment".. Menmen xD

Sedan bar det av ner på stan. Där vi traskade runt, och letade efter en present till Emma, som fyller på söndag :D "blinkade" hon åt allt hon hittade. Så får väl se vad det blir för spännande ;) Vi traskade iallafall runt från ca 12 till 16, och hade det trevligt :)

Nu ska jag käka något, och sen är det träning i värmen.. Hoppas på att det går bra med mina kassa lungor, blir alltid på dåligt humör annars :/

1 kommentar:

elleneriksson sa...

hahaha, så himla kul, men pinsamt XD
Ellen, vad menar man med "ollad", jag blev liksom bara.. ööm.. hehe