lördag 31 maj 2008

31 maj: Emmas dag.. elr nästan iaf

Låg och sov hela dagen, helt slut i kropp och knopp. Men lyckades piggna till lite smått innan 18, då vi skulle va hos Emma. När alla hade kommit, eller alla utom Madde, tog vi kassar och väskor och begav oss till ängen utanför skolan. Där bredde vi ut filtar och plockade fram maten. Efter ett tag dök också Madde upp.
Vi åt och vi pratade. Till slut blev det dags att öppna presenter. Av Alice och Madde fick hon ett snyggt linne och ett skavsårsplåster :) Av mig, Kajsa och Ellen hade hon först fått ett kaktuspäron med godis. Nu fick hon en stor godispåse, en bok, "Hur man tar sig upp när man är nere". Väldigt populärt (Y)

Vi fortsatte att prata, leka och äta. Klockan blev nio, och vi bestämde oss för att gå hem till Emma igen. Där hemma satte vi oss ute på balkongen, och pratade om allt från klassen till konspirationsteorier, bl a 9/11 och månlandningen. När klockan blev kvart i elva, var Madde tvungen att bege sig hemåt. Vi satt kvar en stund på balkongen. När det blev för kallt gick vi in till soffan istället. Där började jag, Ellen och Emma diskutera barnfilmer, vilket av någon anledning ledde till porrfilm :S Aja, det ska väl vara vi tre då ;D haha.. När klockan blev tolv, sa vi ännu en gång grattis till den nu 16åriga Emma :D Vi blev kvar en stund, innan det blev dags att pallra sig hem.

GRATTIS EMMA :D Tack för en kanonkväll och hoppas du får en kanondag!<3

1 kommentar:

Anonym sa...

mhahahhaahha :D